Yrityslaina

Paras Todellinen vuosikorko

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Todellinen vuosikorko eli efektiivinen korko

Todellinen vuosikorko

Efektiivinen korko eli sisäinen korko on ”täsmällinen korko, joka huomioi todellista korkoa vähentävät ja lisäävät tekijät”. Yksinkertaisemmin sanottuna efektiivinen korko on lainan todellinen vuosikorko eli se lopullinen hinta, jonka lainanottaja luotostaan maksaa. Todellinen vuosikorko on siis enemmän kuin pelkkä nimelliskorko sisältäen myös lainan järjestelypalkkiot, laskutuskustannukset ja muut maksut, jotka tulevat lainanottajan maksettavaksi.

Miksi todellinen vuosikorko pitää tietää?

Yleensä luottolaitokset mainostavat lainan nimelliskorkoa, joka ei sisällä lainan järjestelypalkkiota, laskutuskustannuksia eikä muita lisämaksuja, jotka lankeavat lainanottajan maksettaviksi. Riippuen maksujen suuruudesta, lainan takaisinmaksuajasta ja lainan kokonaissummasta todellinen vuosikorko saattaa nousta hyvinkin korkeaksi. On tavallista, että lainaa markkinoidaan ”korottomana”, mutta todellinen vuosikorko voi kuitenkin nousta useaan sataan prosenttiin. Vertailemalla lainojen todellisia vuosikorkoja vältät luottolaitosten tarjoilemat kalliit houkutukset ja saat selville lainasta koituvat todelliset kustannukset.

Kuinka todellinen vuosikorko lasketaan?

Todellisen vuosikoron laskeminen saattaa olla hiukan mutkikasta ja sen vuoksi kuluttajansuojalaki velvoittaa pankit ilmoittamaan asiakkaalleen lainojensa todelliset vuosikorot. Laissa määritellään myös se tapa, jolla todellinen vuosikorko lasketaan. Tästä huolimatta monet luottolaitokset markkinoivat pelkästään nimelliskorkoa, jolloin asiakkaan pitää itse selvittää lopulliset maksut sekä lukea tarkkaan myös pienellä präntätyt sopimustekstit. Nimelliskoron ja todellisen vuosikoron ero saattaa olla hämmästyttävän suuri.

 

Millaisilla lainoilla on korkea vuosikorko?

Moniin lainoihin liittyy erilaisia järjestelypalkkioita sekä laskutusmaksuja, mutta nämä maksut saattavat vaihdella paljonkin eri lainanantajien kesken. Esimerkiksi elektroniikkalaitteiden osamaksukaupassa lainasummat ovat yleensä suhteellisen pieniä, mutta luottoon liittyvät lisämaksut saattavat kohota suhteettoman suuriksi. Todellinen vuosikorko nousee pilviin ja elekrtoniikkalaitteen lopullinen hinta saattaa tulla jopa 50 prosenttia kalliimmaksi osamaksusopimuksen vuoksi. Myös autokauppojen tarjoamat autolainat sisältävät yleensä kalliita lisämaksuja. Näin todellinen vuosikorko nousee merkittävästi korkeammaksi kuin miltä päällisin puolin vaikuttaa. Siksi on usein edullisempaa hakea pankkien joustolainaa, joiden todellinen vuosikorko on yleisesti ottaen matalampi kuin osamaksukaupan korko. Jos et pysty rahoittamaan hankintojasi käteisellä, on järkevämpää hakea kulutusluottoa kuin sitoutua osamaksukaupan ehtoihin.

Näin hyödyt todellisesta vuosikorosta:

− Selvitä aina lainasi todellinen vuosikorko. Sen avulla saat tietää lainan oikean hinnan.
− Vältä kalliita osamaksukauppoja ja osta mieluiten käteisellä.

 

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.