Yrityslaina

Saunaremontti

Oletko suunnittelemassa saunan remontointia mutta rahoitus puuttuu? Vertaile lainatarjouksia yhden palvelun kautta - Lainalaitos kerää tarjoukset useasta pankista ja lainayrityksestä yhdellä kertaa.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saunaremontin budjetti saattaa muuttua kesken projektin, jolloin joustava rahoitus auttaa saamaan saunan valmiiksi. Lainalaitokselta saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Saunaremontti

Saunaremontti - hinta riippuu työn määrästä ja materiaaleista

Tarvitseeko saunasi uuden kiukaan, tyylikkäämmät kaakelit tai uudet lauteet? Vai haluatko päivittää saunasi ulkoasun nykyaikaisemmaksi? Saunan remontoinnin tarve riippuu tämänhetkisen tilanteen lisäksi myös budjetistasi. Saunan lauteiden käsittely saattaa auttaa päivittämään saunaasi nykypäivään, mutta välillä täysremontti on tarpeen. Pienikin saunaremontti saattaa vaatia kunnon budjetin - tässä auttaa lainojen vertailu.

Ellet ole kauas suunnittelevaa tyyppiä, voit lähteä remontoimaan saunaasi nopeallakin aikataululla. Ellei säästössä ole riittävästi rahaa koko remontin läpivientiin, voit hakea saunaremonttiin myös ulkopuolista rahoitusta. Lainalaitoksen kautta pääset vertailemaan useita lainatarjouksia yhdellä kertaa ja voit valita sinulle itsellesi parhaiten sopivan joustoluoton useiden luottojen joukosta. Voit mahdollisesti saada myös huomattavan kokoisen remonttilainan saunaremonttiin, sillä Lainalaitoksen kautta voit saada jopa 40 000 euroa lainaa kerralla tai useaan erään pilkottuna. Jos valitset joustoluoton netistä, et sitoudu tarjoamaan lainan vastineeksi vakuuksia. Lisäksi Lainalaitoksen kautta pikalainaa hakiessasi et tarvite myöskään takaajia. Lainalaitoksen joustoluotto on joustava, luotettava, nopea ja turvallinen rahoitusratkaisu.

Paljonko saunaremontti maksaa?

Saunasi remontti riippuu saunasi nykyisestä tilasta, saunaosastosi koosta sekä haluamiesi materiaalien laadusta. Jokainen saunaremontti on varmasti täysin erilainen projekti. Siitä johtuen myös kustannukset vaihtelevat remontista toiseen. Jos sauna laitetaan uusiksi katosta lattiaan, sinun kannattaa varata kunnollinen budjetti uudistusten kattamiseksi. Voit kuitenkin usein vaikuttaa remonttisi hintaan huolellisen suunnittelun avulla. Kun olet saanut remonttisuunnitelmat valmiiksi ja valinnut valaistuksen, oven ja seinien materiaalin, kaakeleiden tyylin sekä kiukaan, on aika hoitaa rahoitussuunnitelmat kuntoon. Ellet ole säästänyt riittävästi tuohta aloittamaan remonttia saman tien, voit vertailla erilaisia lainatarjouksia. Hyvä vaihtoehto nopean rahoituksen tarpeeseen on Lainalaitos, jonka palvelun kautta saat saman tien useita lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa. Joustoluoton avulla saat rahat remonttiin turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti.

Paljonko lainaa voi saada saunaremonttiin?

Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa 500 euron ja 40 000 euron väliltä. Jos tarvitset suuren lainan, maksukykysi tarkistetaan toki huolellisemmin kuin pienen lainan kohdalla, joista jokaisen on helpompi selviytyä ongelmitta. Lainalaitoksen kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5% ja 49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Koron lopullinen määrä päätetään lainahakemuksesi yhteydessä ja mitä pienempää lainaa haet mitä paremmalla maksukyvyllä, sitä edullisemman koron todennäköisesti saat. Joustoluoton avulla voit rahoittaa kätevästi myös isommat saunaremontit.

Kuka voi hakea joustoluottoa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta voi hakea remonttilainaa joustoluoton muodossa kunhan vain täytät muutamat ehdot. Voit rahoittaa saunasi remontin Lainalaitoksen kautta haetulla joustoluotolla kunhan olet 21 vuotta täyttänyt, olet asunut viimeiset 12 kuukautta vakinaisesti Suomessa, sinulta ei löydy luottotietomerkintää ja sinulla on säännölliset tulot, kuten palkka- tai eläketulot. Jotta voit hakea lainaa, tarvitset puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnukset.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.