Yrityslaina

Remonttilaina

Onko kotisi remontin tarpeessa? Kätevä remonttilaina on paras vaihtoehto laittaa koti kerralla kuntoon. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaat lainatarjoukset.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Remonttilaina

Mikä on remonttilaina?

Remonttilaina on nimensä mukaisesti kodin remontoimiseen tarkoitettu laina. Kylpyhuoneremontin hinta voi olla liian kallis käteisvaroin toteutettavaksi, joten lainan hakeminen on usein järkevä ratkaisu. Remonttilainaa voi saada useimmiten muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin, oman tarpeesi mukaisesti. Muista, että isokin remontti muuttuu kevyemmäksi, kun kulut voi maksaa pienemmissä erissä. Rahanpuutteen ei enää tarvitse olla este kodin kunnostamiselle. Remonttilainaa voit hakea helposti myös netissä, ja päätöksen saat yleensä jo samana päivänä.

  • Remonttilainan avulla saat remontoitua kotisi kerralla kuntoon.
  • Remonttilainaa voit hakea myös netissä.
  • Päätöksen lainasta saat nopeasti.

Milloin remonttilaina kannattaa?

Remonttilaina on sopiva laina silloin, kun kotisi kaipaa remonttia. Esimerkiksi keittiöremontti ja kylpyhuoneremontti ovat kalliita investointeja, jos ne täytyy maksaa kerralla. Remontti on aina hyvä saada hoidettua mahdollisimman nopeasti, jotta paikat saadaan hyvään kuntoon. Remonttilainan avulla laitat kotisi kerralla kuntoon ja kulut saa jaettua pidemmälle ajanjaksolle. Pääset nauttimaan remontin tuloksista nopeasti. Muistathan, että laina pitää aina maksaa takaisin, joten remonttibudjetti on aina hyvä laatia ennen remonttia.

Kenelle remonttilaina on oikea ratkaisu?

Kuka voi saada edullista lainaa pitkällä maksuajalla? Remonttilaina voi olla oikea ratkaisu sinulle, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Remonttilainan suuruudesta johtuen useimmat pankit vaativat lainaajalta myös vakituisen tulonlähteen. Rehellinen, luottokelpoinen, ja työssäkäyvä aikuinen voi saada lainaa. Remonttilainaa voi hakea netissä, mutta tarvitset siihen verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lomakkeelle täytät kätevästi yhteystietosi, jotta pankki voi olla sinuun yhteydessä lainapäätöksen tehtyään. Mitä avoimemmin kerrot itsestäsi hakemuksessa, sen paremmin pankki voi arvioida sinulle sopivan lainan.

Kuinka lainaa haetaan?

Remonttilaina on helposti haettavissa verkosta. Täytä sähköinen lainahakemus Lainalaitoksen sivuilla ja kilpailutamme puolestasi eri lainanmyöntäjien tarjoukset. Saat lainatarjouksen nopeasti sähköpostiisi. Tarjouksen jälkeen siirryt lainanmyöntäjän verkkopalveluun, jossa voit helposti käydä hyväksymässä lainasopimuksen. Osa lainanmyöntäjistä saattaa vaatia nähtäväksi esimerkiksi viimeisintä palkkalaskelmaa tai työtodistusta. Liitteet saat lähetettyä lainanmyöntäjän sähköisessä palvelussa. Toimitettuasi vaadittavat liitteet lainasopimuksen, olet valmis nostamaan lainan tilillesi. Hakemusprosessi on helppo ja vaivaton, sillä päätöksen saat aina nopeasti ja helposti. Tutustu meihin ja kilpailuita lainantarjoajat kauttamme. Yhteistyökumppaneitamme ovat luotettavat ja tunnetut rahalaitokset ja pankit. Voit käyttää apunasi Lainalaitoksen käytännöllistä rahoituslaskuria.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Remonttilaina on useimmiten määrältään muutamista tuhansista euroista, jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Korko määräytyy aina yksilöllisesti lainasumman ja tulojesi mukaan. Lainan maksat kätevästi takaisin myös suuremmissa erissä ja halutessasi voit maksaa lainan pois myös yhdellä kertaa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä pienempi on kokonaiskorko. Lainaa ottaessa sopimusehdot kannattaa aina lukea tarkasti. Ehdoista näet tiedot lainasi koroista ja mahdollisista muista kuluista. Toisinaan lainaa ottaessasi joudut maksamaan muutaman kymmenen euron käsittelykulut. Varmista aina huolellisesti etukäteen, että oma taloutesi kestää lainan takaisinmaksun kustannukset.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.