Yrityslaina

Remonttilainan korko asuntolainan yhteydessä

Lainalaitos tarjoaa ratkaisuja myös remonttiasioihin. Hae remonttilainaa asuntolainan yhteydessä ja pääset askeleen lähemmäksi unelmaasi!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Remonttilaina kannattaa aina kilpailuttaa, vaikka ottaisitkin sen asuntolainan yhteydessä.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Remonttilainan korko asuntolainan yhteydessä

Hae remonttilainaa asuntolainan yhteydessä tai vanhan lainan lisäksi

Lainalaitos tarjoaa joustavia ja nopeita ratkaisuja elämän yllättävissä tilanteissa. Oletko suunnitellut remonttia, mutta pankkitili ammottaa tyhjyyttään? Lainalaitoksen kautta voit hakea remonttilainaa asuntolainan yhteydessä tai vanhan lainan lisäksi. Ota huomioon se, että monesti pankit asettavat remonttilainoille omia erityisehtoja. Pankin ehtona saattaa olla esimerkiksi se, että remonttilainaa ei saa enää asuntolainan päälle, vaan sinun täytyy hakea uutta asuntolainaa uusilla ehdoilla. Monesti myös on tilanteita, jossa remonttilainalle täytyy hakea uudet vakuudet tai takaajat. Remonttilainan korko riippuu monesta tekijästä. Kaikki Lainalaitoksen remonttilainat ovat vakuudettomia lainoja.

Asuntolainan yhdistäminen ei aina ole kannattavaa kaikissa tapauksissa. Uuden ja vanhan asuntolainan yhdistäminen on mahdollista, mutta usein lainanottaja jää näissä tapauksissa tappiolle, koska remonttilainan korko hinnoitellaan uudelleen. Yhdistelmä tehdään sen hetkisen hinnoittelun mukaan ja tämä tarkoittaa usein sitä, että asiakas menettää vanhan asuntolainan mukaiset ehdot ja korot. Joskus pankin joustamattomuus voi tulla yllätyksenä ja kerromme, mitä näissä tapauksissa voit tehdä. Mitä tehdä, jos olet päättänyt remontoida talon tai asunnon, eikä pankkitilille ole jäänyt yhtään ylimääräistä asunnon oston jälkeen? Lainalaitos voi auttaa sinua näissä tilanteissa, sillä se tarjoaa joustavia tapoja rahoittaa yllättävät remontit pienestä pintaremontista totaaliseen asunnon uusimiseen ja remonttilainan korko pysyy sopivan kokoisena.

Lainalaitokselta vaihtoehto asuntolainaan yhteyteen sidotulle remonttilainalle - remonttilainan korko pysyy edullisena

Tiesitkö, että remonttilaina voi asuntolainan sijaan olla myös Lainalaitoksen joustoluotto, jota voit käyttää remonttikulujen maksamiseen? Oli sitten kyseessä asunnon pintaremontti tai isompi projekti, sinun ei tarvitse perustella mihin tarkoitukseen käytät joustolainaa. Lainalaitokselle riittää se, että täytät muutamat lainaehdot ja lähetät sähköisen hakemuksen. Asiakkaat hakevat yhä enemmän ja enemmän joustolainaa elämän yllättäviin tilanteisiin ja remontin rahoitus Lainalaitoksen avulla on nopeaa ja turvallista. Joustoluoton hakemisen myötä saat myös monia hyviä etuja, eivätkä kulut ole isommat kuin pankin tarjoamissa lainoissa.

Lainalaitoksen kautta löytyy edullisin remonttilainan korko. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Joustoluotossa on myös luottolimiitti, jonka puitteissa nostamasi lainan suuruutta voi korottaa. Voit käyttää tätä etua esimerkiksi silloin, kun remontin aikana tulee yllättäviä tilanteita tai luovuus iskee ja haluatkin jatkaa projektia pidemmälle kuin olit alun perin suunnitellut.

Lainalalaitoksen kautta voit hakea 500–40 000 euron suuruista joustoluottoa

Lainalaitoksen joustoluoton kuukausimaksuun sisältyvät lainan suuruuden mukaiset korot ja kulut. Jotkut Lainalaitoksen rahoituskumppaneista tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia, jotka auttavat silloin kun remontti on niellyt odotettua isomman budjetin.

Syitä valita Lainalaitos joustolainan hakemiseen

Lainalaitokselta joustolainan hakeminen sujuu aina turvallisesti ja nopeasti. Kerromme sinulle myös muita syitä, miksi sinun kannattaa suunnata kohti Lainalaitosta, jos esimerkiksi koti kaipaa remonttia ja pankkitili ammottaa tyhjyyttä. Lainalaitoksella sinun ei tarvitse perustella remontin tarvetta, etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia. Saat joustoluoton todella nopeasti jopa samana päivänä pankkitilillesi, hait sitten lainaa 5000 euroa tai 500 euroa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.