Yrityslaina

Reissuluotto – sinun eduksesi

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Reissuluotto – sinun eduksesi

Reissuluotto

Matkabudjettiin kannattaa varata enemmän rahaa kuin mitä yöpymiset ja matkaliput maksavat. Mukaan pitää laskea myös kaikki kulut, jotka syntyvät matkustelun aikana. Ruokailuihin pitää tietenkin varata rahaa, mutta myös erilaiset aktiviteetit yleensä maksavat, samoin liikkumiset paikasta toiseen. Jos otat reissuluottoa, et varmaan halua, että rahat loppuvat jo matkan puolivälissä. Kannattaa siis toimia taloudellisesti eikä lähteä kaikkein kalliimmille retkille heti loman alkupäivinä.

Matkustuspäivällä on väliä

Lomasesongin ulkopuolella matkustelu on yleensä merkittävästi edullisempaa. Mitä vähemmän on kysyntää sitä paremalla hinnalla matkoja myydään. Lomamatkaa ja siihen liittyvää reissuluottoa suunnitellessa kannattaa pitää silmällä myös äkkilähtöjä sekä muita tarjousmatkoja. Jos matkustat ulkomaille on järkevää selvittää paikallisen valuutan arvo suhteessa euroon. Kun euron kurssi on vahvana, muut valuutat saattavat olla halpoja, jolloin maksat esimerkiksi ruokailuista, asumisesta, retkistä ja muista aktviteeteista vähemmän. Suunnittelun avulla voit säästää merkittäviä summia, samoin jakamalla majoitus- ja kuljetuskustannuksia toisten kanssa.

 

 

 

Reissuluotto pitää maksaa myös takaisin

Rahan lainaaminen matkustelua, vaatteita tai ruokaa varten saattaa joskus olla hyvä ratkaisu varsinkin, jos satunnainen rahapula yllättää. Jos puolestaan uskot, että sinun saattaa olla vaikea maksaa lainaa takaisin, unohda reissuluotto. Siinä tapauksessa kannattaa odottaa, kunnes saat taloutesi jälleen tasapainoon. Ja jos kaikista varotoimista huolimatta huomaat, ettet pystykään maksamaan lainaasi takaisin alkuperäisen suunnitelman mukaan, ota yhteyttä luotonantajaasi. Voitte yhdessä suunnitella, millaisella maksuohjelmalla saat velkasi hoidettua. Oli kyseessä sitten reissuluotto tai jokin muu lyhytaikainen laina. Millaista palvelua Lainalaitos tarjoaa? Lainalaitoksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa. Yhdellä lainahakemuksella saat kerralla monta lainatarjousta. Lainalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi. Yhdistä lainat kätevästi Lainalaitoksen kautta kätevällä lainalaskurilla. Lainan saaminen on nopeampaa ja luotettavampaa, sillä vertailemme usean eri rahoituslaitoksen, kulutuslainat, käyttöluotot ja joustoluotot yhdellä hakemuksella.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.