Yrityslaina

Rahoituslaskuri auttaa suunnittelemaan tulevaisuutta

Et voi nähdä tulevaisuuteen, mutta voit varautua ikäviltä sattumilta Lainalaitoksen rahoituslaskurilla. Rahoituslaskuri toteuttaa myös elämän haaveita, joten kokeile sitä nyt.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun etsit nopeasti lainaa netistä, käytä Lainalaitoksen rahoituslaskuria. Voit vertailla lainoja nopeasti ja luotettavasti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Rahoituslaskuri auttaa suunnittelemaan tulevaisuutta

Lainalaitoksen kätevä rahoituslaskuri

Lainalaitos tarjoaa todella kätevän työkalun silloin kun suunnittelet suurempaa hankintaa ja haluat ottaa kaikki asiat huomioon hankinnan aikana. Rahoituslaskuri on helppo työkalu, jolla voit tehdä suunnitelmia tulevien projektien varalle. Elämä on täynnä yllätyksiä, ja joskus voi tulla vastaan tilanteita jolloin lisärahoituksen hakeminen on ajankohtaista. Pesukone voi mennä rikki yllättäen tai olet löytänyt edullisen äkkilähdön etelän aurinkoon, jota et halua ohittaa missään tapauksessa ja tarvitset reissuluottoa. Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa todella kätevästi, nopeasti ja aina turvallisesti. Lainalaitoksen tarjoama joustoluotto on myös kätevä silloin kun mietit suurempaa hankintaa kuten autolainalla rahoitettavaa auton ostoa tai saunan remonttia. Joustolaina auttaa sinua niin yllättävissä ongelmatilanteissa kuin toteuttaa sinun haaveesi.

Rahoituslaskurin avulla voit nähdä kätevästi tarvitsemasi rahoituksen suunnan ja kuukausierän todella helpolla tavalla. Rahoituslaskuria on helppo käyttää. Toimi niin, että siirrät vasemmanpuoleista kohtaa siihen rahoitussummaan, jota olet ajatellut hakea. Lainalaitoksen kautta haettava joustoluoton todellinen vuosikorko on 4,5 – 49,9 prosentin välillä ja on henkilökohtainen. Näet oikeanpuoleisessa ikkunassa joustolainan kuukausierän. Rahoituslaskurin jälkeen voit päättää, jos haluat hakea joustolainaa ja siirtyä seuraavalle sivulle. Joustolainan hakeminen kestää vain muutamia minuutteja ja Lainalaitos tarvitsee puhelinnumerosi, henkilötietosi sekä sinun täytyy kirjautua sisään verkkopankkitunnuksilla, saadaksesi lainaa heti.

Lainalaitos on aina auttamassa sinua, kun yllättävä ongelma ilmaantuu ja tarvitset rahoitusratkaisun nopeasti. Täytä hakemus Lainalaitoksen sivuilla ja saat vastauksen jopa muutamien sekuntien kuluttua. Lainalaitos palvelee sinua aina nopeasti, helposti ja turvallisesti. Voit saada joustolainan tarjouksen jopa muutamissa sekunneissa.

Lainalaitoksen joustoluoton ehdot – kuka voi hakea joustoluottoa?

Lainalaitoksen joustoluottoa on todella helppo hakea, mutta mukaan sisältyy muutamat ehdot, jotka sinun täytyy täyttää. Lainalaitoksen kautta joustoluottoa voivat saada vähintään 21 – vuotiaat, Suomessa vähintään 12 kuukautta asuneet henkilöt. Sinulla pitää olla luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot. Lainalaitos tulee tarkistamaan luottotietosi. Sinun ei siis tarvitse tienata korkeaa palkkaa, mutta tulosi pitää olla säännölliset. Täytä joustoluoton hakemus netissä ja Lainalaitos lähettää sinulle lainatarjouksen jopa muutamien sekuntien aikana. Lainalaitos palvelee sinua aina nopeasti ja turvallisesti.

Rahoituksen suuruus – kuinka paljon rahoitusta voin hakea rahoituslaskurilla?

Rahoituslaskuri on auttamassa sinua tekemään suunnitelmia tulevaisuudelle. Voit kätevästi netissä laskea rahoituslaskurin avulla joustoluoton kuukausierän 4,5-49,9% henkilökohtaisella vuosikorolla 500 – 40 000 euron rahoitukselle ja pääset hakemaan joustoluottoa netissä vaikka jo saman päivän aikana. Tutustu Lainalaitoksen joustolainan ehtoihin kätevästi vaikka jo tänään. Voit kätevästi laskea rahoituslaskurilla suuntaa antavan kuukausierän todella nopeasti ja turvallisesti. Kun olet tehnyt päätöksen, voit lähettää joustoluoton lainahakemuksen ja Lainalaitos vastaa sinulle jopa muutamien sekuntien aikana. Voit tehdä lainahakemuksen juuri silloin kun sinulle sopii parhaiten. Joustoluotto ottaa myös huomioon muuttuvan elämäntilanteen ja voit tarvittaessa lyhentää lainaa sinulle sopivassa aikataulussa. Joustoluotto on aina helppo ja joustava vaihtoehto hakea lainaa elämän muuttuviin tilanteisiin. Tutustu Lainalaitoksen vaihtoehtoihin ja hae joustoluottoa jo tänään.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.