Yrityslaina

Rahoituslaitos

Rahoituslaitos auttaa arjen raha-asioissa. Kilpailuta lainasi kauttamme ja saat sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa markkinoiden parhaat lainatarjoukset. Valitse itselle sopivin ja hyväksy tarjous kätevästi verkossa.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Rahoituslaitos

Rahoituslaitos, miten se toimii?

Rahoituslaitos auttaa sinua valitsemaan oikean lainan tarpeidesi mukaan. Etsitkö kenties joustavaa lainaa autoon? Lainalaitoksen nopea ja luotettava autolainalaskuri voi auttaa sinua löytämään nopeaa rahoitusta auton hankintaan. Lainalaitoksen sivuston kautta voit saada helppoa lainaa ilman vakuuksia. Lainahakemusta täyttäessäsi, valitset vain sopivan lainasumman ja laina-ajan, täytät hakemuksen verkossa ja saat päätöksen nopeasti sähköpostiisi. Lainapäätöksen saatuasi tunnistaudu suomalaisilla pankkitunnuksilla, hyväksy lainatarjous ja rahat maksetaan henkilökohtaiselle pankkitilillesi. Kauttamme voit hakea niin pienen kuin myös vähän isomman lainan, eli käytännössä 500 - 40000 euroa. Maksuajan valitset itse, ja maksuaika on 6 - 120 kk. Lainaa haet kätevästi netissä Lainalaitoksen sivuilla.

  • Lainapalvelumme auttaa arjen raha-asioissa
  • Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia
  • Yhdistä vanhat lainasi kätevästi

Milloin voin hakea lainaa?

Mietitkö, mistä pankista saa helpoiten lainaa? Rahoituslaitos kilpailuttaa lainasi haet sitten pikavippiä tai edullista käyttölainaa. Etsimme sinulle markkinoiden parhaat lainatarjoukset ja lainallesi edullisimman koron. Lainata voit muutaman sadan euron pikkusummista aina 40 000 euron lainasummiin asti. Koska takaisinmaksua on hyvä suunnitella etukäteen, kuukausittaisen maksuerän voit helposti valita sopivaksi lainalaskurimme avulla. Lainaamasi summan perusteella voit valita maksuajaksi 6kk - 10 vuotta. Lainalaskuria käytettäessä takaisinmaksusuunnitelma on alustava. Lopullinen maksuerä ja muut lainaehdot käyvät ilmi sinulle lähetetystä luottosopimuksesta.

Minkälainen laina minun kannattaa ottaa?

Rahoituslaitos tarjoaa sinulle heti edullisimmat pikavipit ja käyttölainat. Kuka sitten lainaa voi hakea? Lainantarjoajien yleisimmät vaatimukset ovat, että olet Suomen kansalainen, vähintään 21-vuotias ja että sinulla on puhtaat luottotiedot. Sen lisäksi sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot etkä saa olla holhouksen alainen. Lainan hakemiseen tarvitset toimivan nettiyhteyden, suomalaisen pankin verkkotunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinliittymän. Lainan haku verkossa on helppoa ja nopeaa, joten miksi et hakisi lainaa jo tänään?

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittely kestää?

Rahoituslaitos auttaa sinua arjen keskellä. Lainaa voit hakea uuteen autoon, remontin tekemiseen, lomamatkaan ja johonkin muuhun yllättävään menoon. Täytä hakemus ja lähetä se verkossa: saat mahtavia lainatarjouksia jo 24 tunnin kuluessa. Valitse tarjouksista se parhaiten itsellesi sopiva, hyväksy tarjous ja rahat ovat tililläsi viimeistään 3-5 vuorokauden kuluttua. Tarjoamme vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse takaajia tai vakuuksia lainan hakuun. Enää ei kannata jonotella pankin tiskeillä tai istua pitkissä lainaneuvotteluissa, kun raha-asiat voi hoitaa näppärästi yhdellä hakemuksella. Olemme avoinna kaikkina vuorokauden aikoina - meille olet tervetullut silloin, kun itsellesi parhaiten sopii!

Miten lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu?

Rahoituslaitos tarjoaa sinulle edullisia vakuudettomia kulutusluottoja ja pikavippejä. Lainan takaisinmaksu ehtoineen selviää aina lopullisesta lainapäätöksestä, jonka saat sähköpostiisi hyväksyttyäsi lainan. Lainalaskurilla voit jo lainaa hakiessa kätevästi miettiä itsellesi sopivan lainasumman ja maksuajan. Lainalaskurillamme laadit alustavan maksusuunnitelman, mutta lopulliset lainanlyhennykset muodostuvat lainaamastasi summasta, tuloistasi ja markkinoilla olevasta koron määrästä. Lainan korot ovat pysyneet matalina jo vuosia, ja kauttamme haetussa lainassa korko on aina edullinen. Yhteistyökumppaneinamme ovat tunnetut rahoituslaitokset ja pankit, joten saat aina asiantuntijoiden laatimat lainatarjoukset. Tutustu palveluumme jo tänään, hae lainaa ja toteuta haaveesi!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.