Yrityslaina

Rahoitus

Rahoitus on laina, jonka avulla voit lisätä käyttövarojasi nopealla aikataululla. Mihin ikinä tarvitsetkaan rahaa, voit hakea edullisinta lainaa helposti ja nopeasti netissä.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Rahoitus

Kuinka rahoitus toimii?

Rahoitus tarkoittaa käytännössä lainaa jotakin tiettyä tarkoitusta varten. Voit ottaa uutta lainaa esimerkiksi autoa tai yritystä varten tai esimerkiksi sijoittaaksesi rahat korkeamman tuoton toivossa. Mietitkö, kuinka paljon lainaa voin saada? Rahoituksessa lainasummat vaihtelevat useimmiten muutamasta tuhannesta eurosta jopa 40 000 euroon asti. Mihin ikinä tarvitsetkaan rahoitusta, voit hakea sitä helposti ja kätevästi rahoituslaskurilla. Me Lainalaitoksella kilpailutamme eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset puolestasi. Näin varmistat sen, että saat aina markkinoiden edullisinta lainaa.

  • Rahoituksen avulla maksat helposti suuremmat investoinnit
  • Saat lainaa kätevästi netistä
  • Kilpailutamme sinulle markkinoiden edullisimman lainan

Missä tilanteessa rahoitus on hyvä vaihtoehto?

Rahoitus on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa suurempia investointeja varten. Tällaisia voivat olla esimerkiksi auto tai vaikka oma yritys. Yhä useampi myös kasvattaa sijoituksiaan lainarahoituksen turvin. Usein unelmat toteutuvat nopeammin pienen rahoitusavun turvin. Älä siis turhaan odottele, vaan kilpailuta itsellesi paras rahoitusvaihtoehto jo tänään. Rahoitussummat vaihtelevat muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin. Valitse itsellesi omaan elämäntilanteeseesi sopiva laina oman mielenrauhasi turvaamiseksi.

Kuka voi hakea rahoitusta?

Rahoitus voi olla oikea vaihtoehto sinulle, jos olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen kaikissa tilanteissa. Lisäksi tarvitset säännölliset tulot, jotta voimme olla varmoja siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Kun täytät hakemusta lainapalvelussamme, sinun on tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla. Tarvitset siis jonkun suomalaisen pankin tunnukset hakeaksesi lainaa. Lisäksi toimiva sähköpostiosoite on välttämätön, jotta saamme lainatarjoukset välitettyä suoraan sinulle.

Kuinka rahoitusprosessi toimii?

Kun olet päättänyt, että rahoitus on sinulle oikea vaihtoehto, on sinun ensin täytettävä hakemus Lainalaitoksen verkkosivuilla. Hakemuksessa kysytään perustietojesi lisäksi myös haluamaasi lainasummaa sekä takaisinmaksuaikaa. Erillisiä takaajia tai vakuuksia ei vaadita, jotta voit saada halpaa lainaa nopeasti. Kun olet lähettänyt hakemuksen, kilpailutamme puolestasi eri pankit ja luotontarjoajat. Tämän jälkeen välitämme sinulle parhaat lainatarjoukset sähköpostitse. Saat tarjoukset vuorokauden sisällä hakemuksesi jättämisestä. Seuraavaksi sinun on allekirjoitettava lainasopimus valitsemasi lainantarjoajan omassa verkkopalvelussa. Allekirjoituksen jälkeen rahat ovat nostettavissa. Parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi vielä saman päivän aikana, mutta toisinaan rahojen siirtymisessä menee muutama päivä.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Rahoitus on aina maksettava takaisin kokonaisuudessaan. Useimmiten lainan takaisinmaksu alkaa noin kuukauden kuluttua lainan nostamisesta. Lainaa lyhennetään kuukausittain. Lyhennyssummaan vaikuttaa paitsi lainan määrä myös valitsemasi takaisinmaksuaika. Jos maksat lainan takaisin lyhyessä ajassa, ovat lyhennyssummat suurempia. Kuitenkin nopealla takaisinmaksulla joudut maksamaan vähemmän korkoja ja muita käsittelykuluja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että rahaa täytyy jäädä myös elämiseen. Siksi omaa taloutta ei kannata laittaa liian tiukalle. Yllättävissä tilanteissa monet luotonantajat tarjoavat onneksi myös mahdollisuutta lyhennysvapaaseen kuukauteen. Näin rahaa jää tarvittaessa myös yllättäviin menoihin ja niistä selviämiseen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.