Hae Lainaa

Vakudeton Laina

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Rahoitus

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Rahoitus on laina, jonka avulla voit lisätä käyttövarojasi nopealla aikataululla. Mihin ikinä tarvitsetkaan rahaa, voit hakea edullisinta lainaa helposti ja nopeasti netissä.

Kuinka rahoitus toimii?

Rahoitus tarkoittaa käytännössä lainaa jotakin tiettyä tarkoitusta varten. Voit ottaa uutta lainaa esimerkiksi autoa tai yritystä varten tai esimerkiksi sijoittaaksesi rahat korkeamman tuoton toivossa. Mietitkö, kuinka paljon lainaa voin saada? Rahoituksessa lainasummat vaihtelevat useimmiten muutamasta tuhannesta eurosta jopa 40 000 euroon asti. Mihin ikinä tarvitsetkaan rahoitusta, voit hakea sitä helposti ja kätevästi rahoituslaskurilla. Me Lainalaitoksella kilpailutamme eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset puolestasi. Näin varmistat sen, että saat aina markkinoiden edullisinta lainaa.

  • Rahoituksen avulla maksat helposti suuremmat investoinnit
  • Saat lainaa kätevästi netistä
  • Kilpailutamme sinulle markkinoiden edullisimman lainan

Missä tilanteessa rahoitus on hyvä vaihtoehto?

Rahoitus on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa suurempia investointeja varten. Tällaisia voivat olla esimerkiksi auto tai vaikka oma yritys. Yhä useampi myös kasvattaa sijoituksiaan lainarahoituksen turvin. Usein unelmat toteutuvat nopeammin pienen rahoitusavun turvin. Älä siis turhaan odottele, vaan kilpailuta itsellesi paras rahoitusvaihtoehto jo tänään. Rahoitussummat vaihtelevat muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin. Valitse itsellesi omaan elämäntilanteeseesi sopiva laina oman mielenrauhasi turvaamiseksi.

Kuka voi hakea rahoitusta?

Rahoitus voi olla oikea vaihtoehto sinulle, jos olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen kaikissa tilanteissa. Lisäksi tarvitset säännölliset tulot, jotta voimme olla varmoja siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Kun täytät hakemusta lainapalvelussamme, sinun on tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla. Tarvitset siis jonkun suomalaisen pankin tunnukset hakeaksesi lainaa. Lisäksi toimiva sähköpostiosoite on välttämätön, jotta saamme lainatarjoukset välitettyä suoraan sinulle.

Kuinka rahoitusprosessi toimii?

Kun olet päättänyt, että rahoitus on sinulle oikea vaihtoehto, on sinun ensin täytettävä hakemus Lainalaitoksen verkkosivuilla. Hakemuksessa kysytään perustietojesi lisäksi myös haluamaasi lainasummaa sekä takaisinmaksuaikaa. Erillisiä takaajia tai vakuuksia ei vaadita, jotta voit saada halpaa lainaa nopeasti. Kun olet lähettänyt hakemuksen, kilpailutamme puolestasi eri pankit ja luotontarjoajat. Tämän jälkeen välitämme sinulle parhaat lainatarjoukset sähköpostitse. Saat tarjoukset vuorokauden sisällä hakemuksesi jättämisestä. Seuraavaksi sinun on allekirjoitettava lainasopimus valitsemasi lainantarjoajan omassa verkkopalvelussa. Allekirjoituksen jälkeen rahat ovat nostettavissa. Parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi vielä saman päivän aikana, mutta toisinaan rahojen siirtymisessä menee muutama päivä.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Rahoitus on aina maksettava takaisin kokonaisuudessaan. Useimmiten lainan takaisinmaksu alkaa noin kuukauden kuluttua lainan nostamisesta. Lainaa lyhennetään kuukausittain. Lyhennyssummaan vaikuttaa paitsi lainan määrä myös valitsemasi takaisinmaksuaika. Jos maksat lainan takaisin lyhyessä ajassa, ovat lyhennyssummat suurempia. Kuitenkin nopealla takaisinmaksulla joudut maksamaan vähemmän korkoja ja muita käsittelykuluja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että rahaa täytyy jäädä myös elämiseen. Siksi omaa taloutta ei kannata laittaa liian tiukalle. Yllättävissä tilanteissa monet luotonantajat tarjoavat onneksi myös mahdollisuutta lyhennysvapaaseen kuukauteen. Näin rahaa jää tarvittaessa myös yllättäviin menoihin ja niistä selviämiseen.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €