Yrityslaina

Rahaa lainaksi nopeasti Lainalaitoksen kautta

Pienet kuukausierät takaavat stressittömän lainan takaisinmaksun. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on osa huolellista taloutesi suunnittelua. Lainalaitoksen kautta löydät parhaimmat lainat pitkällä maksuajalla yhdellä hakemuksella.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Mistä rahaa lainaksi nopeasti? Voit saada monta lainatarjousta vaikka heti kun täytät Lainalaitoksen hakemuksen. Yksi hakemus, monta tarjousta! Ei takaajia tai vakuuksia.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Rahaa lainaksi nopeasti Lainalaitoksen kautta

Mahdollisuus saada rahaa lainaksi nopeasti – joustoluoton ehdot ja hakuprosessi Lainalaitoksella

Onko rahantarve yllättänyt ja tarvitset pikaista lainaa jo saman päivän aikana? Rahantarve voi joskus päästä yllättämään. Pesukone voi hajota tai tarjolle voi tulla edullinen äkkilähtö etelän aurinkoon, josta on vaikeaa kieltäytyä. Lainalaitoksen esittelemä pikaluotto auttaa sinua kaikissa yllättävissä tilanteissa. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Joustoluotossa on muutamia ehtoja. Joustolainaa saadaksesi sinun täytyy olla vähintään 21 – vuotias ja luottotietosi pitää olla kunnossa. Lainalaitos kautta haetut lainat edellyttävät sinulta sen, että tulosi ovat säännölliset. Sinun pitää olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Jos tarvitset rahaa lainaksi nopeasti ja täytät nämä ehdot, voit hakea joustoluottoa vaikka jo tänään. Lainalaitoksen joustoluoton hakeminen on todella helppoa, nopeaa ja turvallista. Voit saada pikavipin tilillesi vaikka heti.

Lainalaitoksen joustoluoton hakuprosessi on helppo ja saat vastauksen jopa muutamien sekuntien aikana. Joissakin tapauksissa Lainalaitos saattaa tarvita lisää dokumentteja kuten veropäätöksiä tai palkkatodistuksia joustoluoton antamiseen. Kaikki dokumentit voit lähettää kätevästi netissä eikä sinun tarvitse liikkua kotioveltasi mihinkään. Lainalaitos tarkistaa kaikki henkilötietosi, tarvittavat dokumentit ja lähettää sinulle lopullisen päätöksen. Lainalaitoksen palvelu on aina nopeaa, turvallista ja helppoa ja saat rahaa lainaksi nopeasti.

Nopea ja turvallinen Lainalaitos – saat rahasi jopa samana päivänä

Jos rahantarve on kiireellinen, voi Lainalaitos auttaa sinua ongelmassa turvallisesti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse käyttää paljon aikaa joustoluoton hakemiseen. Riittää että menet Lainalaitoksen sivuille, täytät kaikki henkilötiedot ja lähetät joustoluottohakemuksen hyväksyttäväksi. Vastauksen voit saada jo saman päivän aikana. Lainalaitos tarjoaa joustoluottoa kaikkiin elämätilanteisiin – niin pieniin hankintoihin kuin suuriin investointeihin. Lainalaitoksen kautta voit saada aina 500–40 000 euron suuruisen luoton, edullisella korolla. Todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen.

Hae 500–40 000 euron joustoluottoa vaikka tänään. Luoton hakeminen onnistuu helposti jopa kotisohvalta, tarvitset vain toimivan nettiyhteyden joustoluoton hakemiseen. Lainahakemuksen löydät Lainalaitoksen sivulta. Joustoluoton hakuprosessi on aina nopea ja turvallinen Lainalaitoksella. Lainalaitoksella pikalainan hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Hakuprosessi on todella yksinkertainen ja helppo. Joustoluoton hakemiseen liittyy muutamia ehtoja. Luottotietosi pitää olla kunnossa joustoluoton hakemiseen. Sinun pitää olla vähintään 21–vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeisten 12 kuukauden aikana. Jos kaikki nämä ehdot täyttyvät, voit hakea Lainalaitoksen joustoluottoa vaikka jo tänään.

Lainalaitoksen joustoluotolla arkiset hankinnat kätevästi

Arjessa tulee vastaan yllättäviä tilanteita, jolloin Lainalaitos voi olla kätevä apu rahoittamaan arkisia hankintoja. Myös toteuttamatta jääneet haaveet voi toteuttaa Lainalaitoksen kautta löytyneellä pika vipillä helposti. Äkkilähtö etelän aurinkoon voi kätevästi rahoittaa Lainalaitoksen joustoluotolla, jos tarvitset rahaa lainaksi nopeasti. Joustoluotto on aina helppo, joustava ja turvallinen tapa rahoittaa elämän yllättäviä rahamenoja. Lainalaitos tarjoaa kaikille sopivia joustoluottoja, aina edullisella korolla. Lainalaitos tarjoaa sinulle 500–40 000 euron lainan jo tänään tilillesi. Luoton todellinen vuosikorko Lainalaitoksen kautta on 4,5 – 49,9 prosentin välillä ja on henkilökohtainen. Voit rahoittaa yllättävät rahamenosi helposti Lainalaitoksen joustolainalla. Hakuprosessi on helppo ja nopea. Sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostiosoitteesi, kirjautua verkkopankkitunnuksilla ja lähettää oma puhelinnumerosi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.