Yrityslaina

Pikavippien yhdistäminen kannattaa

Pikavippien yhdistämisellä voit säästää aikaa ja rahaa helposti! Maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Lue, miten voit yhdistää pikavipit yhdeksi lainaksi Lainalaitoksella

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Pikavippien yhdistäminen ei ole ainoastaan nopeaa ja turvallista, vaan myös käytännöllistä. Voit säästää huomattavia summia kun maksat vain yhden lainan kulut. Lue miten Lainalaitos voi auttaa sinua säästämään.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pikavippien yhdistäminen kannattaa

Mitä pikavippien yhdistäminen tarkoittaa käytännössä?

Pikavippien yhdistäminen yhdeksi lainaksi tarkoittaa käytännössä sitä, että otat isomman lainan, jolla maksat edelliset pienet lainat pois. Sinun ei siis tarvitse hoitaa kuukausittain pieniä lainoja, vaan voit yhdistää kaikki lainasi yhdeksi, isoksi lainaksi. Tämä on kannattava vaihtoehto. Miksi pikavippien yhdistäminen kannattaa? Yhdistäminen tuo sinulle monia hyviä etuja. Sinulle jää vain yksi vippi hoidettavaksi monien sijasta ja näin voit säästää aikaa ja rahaa. Suurin etu on kuitenkin se, että voit tällä menetelmällä säästää hyvin rahaa. Pikavippien korot ovat usein korkeita ja pikavipit tulevat sinulle kalliiksi pitkällä aikavälillä. Suosittelemme sinun harkitsevan pikavippien yhdistämistä isommaksi lainaksi jolloin voit säästää koroissa ja saat joustoluoton edullisemmin. Lainalaitoksen kautta hankitun lainan todellinen vuosikorko on 4,5 – 49,9 prosentin välillä ja on henkilökohtainen. Korko on siis hyvin kilpailukykyinen ja edullinen, jos vertaat sitä pikavippien korkeisiin korkoihin.

Rahan säästäminen ei ole ainoa kannattava asia, miksi pikavippien yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi on järkevää. Tulet säästämään myös paljon aikaa sillä yhden isomman lainan hoitaminen on vähemmän työlästä. Kun sinulla on yksi isompi laina ja vain yksi eräpäivä, tulee asioiden hoitamisesta helpompaa ja aikaa jää muihinkin asioihin.

Onko pikavippien yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi kannattavaa?

Pikavippien yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on kannattavaa useissa tapauksissa. Tulet saamaan edullisemman koron, yhden ainoan eräpäivän ja yhden kulun monien sijasta. Lainalaitoksella pikavippien yhdistäminen on todella helppoa, nopeaa ja turvallista. Voit hoitaa pikavippien yhdistämisen vain muutamien minuuttien aikana ja voit hoitaa sen jopa kotisohvallasi.

Pikavippien yhdistäminen ja joustoluoton hakeminen – näin hoidat sen Lainalaitoksella

Joustoluoton hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lainalaitoksella voit hakea joutoluottoa nopeasti, turvallisesti ja helposti. Voit yhdistää pikavipit yhdeksi isommaksi joustoluotoksi ja näin voit hyötyä monista Lainalaitoksen tarjoamista eduista. Voit hakea joustoluottoa vaikka kotisohvaltasi ja ympärivuorokautisesti. Joustoluoton hakeminen onnistuu kännykällä, tabletilla ja tietokoneella – tarvitset vain toimivan internetyhteyden joustoluoton hakemiseen Lainalaitokselta. Voit yhdistää pikavipit yhdeksi luotoksi ja hakea joustoluottoa seuraavilla ehdoilla. Lainalaitoksen joustoluottoa voivat hakea kaikki 21 – vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot. Henkilön täytyy olla asunut Suomessa vähintään 12 kuukauden ajan. Joustoluoton hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa.

Edullinen korko, joustavat maksuehdot ja nopea hakuprosessi – joustoluoton hakeminen on helppoa

Pikavippien yhdistäminen on helppoa ja voit säästää samalla aikaa ja rahaa. Lainalaitoksen joustoluotto on nopea ja edullinen joustoluotto, joka yhdistää pikavippisi todella joustavasti. Lainalaitos tarjoaa aina joustavat maksuehdot ja voit saada jopa lyhennysvapaita kuukausia. Hakuprosessi on todella helppo ja nopea ja voit hoitaa sen kätevästi netissä jopa parissa minuutissa. Yhdistä lainat yhteen niin säästät rahaa. Jos taloutesi on hetkellisesti kriisissä, tarjoaa Lainalaitos aina joustavia mahdollisuuksia joustoluoton takaisinmaksuun. Sinun on mahdollista saada myös lyhennysvapaita kuukausia.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.