Yrityslaina

Pikavippi heti

Joskus tarvitaan pikavippi heti, jolloin nopeus ja kohtuullinen hinta ovat kriittistä. Lainalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi. Täytä hakemus ja hyödy ilmaisesta kilpailutuksesta jo tänään!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pikavippi heti

Mistä saadaan pikavippi heti?

Pikavippi heti on tavallisesti pieni laina, jossa lainapäätös saadaan tunneissa. Yleisesti ottaen vaihtoehtoja on kaksi: perinteinen tekstarivippi ja joustolaina. Joustolaina on laina, jonka koko summa on yleensä reilu 2000 € . Erikoisuus onkin siinä, että laina toimii luottokortin tavoin eikä ole kertaluontoinen. Lainaa voidaan tarvittaessa nostaa vaikka 100 € ja maksaa ehtojen mukaan takaisin seuraavassa kuussa. Perinteinen tekstarivippi on kertaluontoinen ja summaltaan yleensä pienempi. Koska pikavipin käsittelyaika on nopea, voit saada pikavipin heti tilille.

  • Pikavippi on hyvä valinta kiireelliseen rahantarpeeseen
  • Jos lainan maksaa ajallaan, se on edullinen ratkaisu
  • Joustolainaa ei tarvitse ottaa uudestaan jokaiseen tarpeeseen

Välitön pikavippi auttaa arjen katastrofeissa

Pikavippi on erittäin hyödyllinen, kun onnetar ei suosi ja esimerkiksi pesukone tai auto hajoaa kriittisellä hetkellä. Yleisesti ottaen perinteisellä pikavipillä pystyy vuokraamaan auton tarpeeseen tai uusimaan hajonnen pesukoneen. Joustoluoton hieman suuremmalla summalla taas on mahdollista ostaa käyttökelpoinen auto rikkoontuneen tilalle. Pikavippi heti on ideaali laina varsinkin, jos rahantarve tulee yllätyksenä ja tarvitset joustovaraa kiireellisten laskujen maksamiseen tai hankinnan tekoon nopealla aikavälillä.

Milloin pikavippi on hyvä valinta?

Yleensä pikavippi heti on kohdallaan, kun tarvitaan pienempi rahasumma nopeasti. Pikavipit ovat yleensä hyvin saatavilla keskimääräiselle kansalaiselle, tosin ikäraja on yleensä 20-24 vuotta, jolloin juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneet joutuvat etsimään muita keinoja. Vippien yhteydessä myös selvitetään hakijan maksukyky. Useimmiten tämä hoidetaan tarkistamalla tulot ja maksuhäiriömerkintöjen olemassaolo. On hyvä muistaa, että maksuhäiriömerkintä estää lainan saannin. Useimmiten laina on haettavissa netissä verkkopankkitunnuksia käyttämällä nopeasti ja helposti. Tekstarivipin voi saada pelkällä puhelinnumerolla ja henkilötunnuksella.

Pikavippi on helppo saada netistä

Välitön pikavippi on ehkä yksinkertaisin lainatapa. Laina myönnetään välittömästi, ja 14 vuorokauden kuluttua maksetaan takaisin aluksi mainittu summa, esimerkiksi 110€ satasen lainasta. Laina on tilillä muutaman tunnin sisällä hakemuksesta. Lainasumma on vakuudeton eikä takausta ole. Tämä johtaa korkeahkoihin korkoihin, jotka varsinkin maksun viivästyessä nostavat summan yllättävän korkeaksi. Takaisinmaksukyky on siis tärkeä edellytys lainan haulle. Toinen tapa saada pikavippi heti on avata joustolaina: se on summaltaan 2000 €, josta voi nostaa tarvitsemansa määrän. Lainan korot ja takaisinmaksu muistuttavat erittäin paljon perinteistä luottokorttia, jonka mukaan laina on kehitettykin.

Kuinka suuri maksutaakka pikavippi on?

Pikavipit ovat nykyisin varsin kohtuullisia todellisilta vuosikoroiltaan, sillä lainasäädännöllä on puututtu pienten lainojen maksimikorkoihin. Tämä on tehty siten, että alle 2200 euron lainoihin on tehty korkokatto. Nykyisin joustolaina on yleisempi, koska lainapääoma on yli kyseisen lain rajan (2200€), jolloin voidaan ottaa parempaa korkoa kuin pienemmästä lainasta. Tämäkään lainatyyppi ei kuitenkaan ole huono vaihtoehto, jos sen maksaa ajallaan pois. Perinteinen pikavippi heti maksetaan yleensä kerralla, kuukauden sisällä pois, kun taas joustolainaa maksetaan pois kuukausittain vähintään minimimaksun verran. Tällainen minimimaksu voi olla esimerkiksi 10% lainasummasta tai koko pääoma sen ollessa pieni.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.