Yrityslaina

Pikaluotto

Pikaluotto tarjoaa ratkaisun elämän äkillisiin ja yllättäviin rahatarpeisiin. Hanki helpotusta arkeesi heti. Täytä hakemus ja vertaile lainatarjouksia usealta pankilta vielä saman päivän aikana!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pikaluotto

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto on nopeasti myönnettävä laina tilapäiseen rahantarpeeseen. Siitä on usein suurta hyötyä yllättävän ostotarpeen rahoittamiseen ennalta-arvaamattomissa elämäntilanteissa. Haluatko varata matkan lomaluotolla talveksi juuri, kun tili ammottaa tyhjyyttä tai onko useampi kodinkone lakannut toimimasta lyhyen ajan sisällä? Voit hakea meiltä lainaa 500 - 40 000 euroa arjen yllätyksiin joustavasti. Kilpailutamme lainahakemuksesi ja etsimme sinulle parhaimman tarjouksen. Tätä helpompaa tapaa et yllättäviin arjen menoihin löydä muualta!

  • Pikaluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa
  • Pikaluotto tulee tilille salamannopeasti
  • Pikaluottoon et tarvita vakuuksia

Pikaluotto on täydellinen valinta tilapäiseen rahantarpeeseen

Pikaluotto on täydellinen ratkaisu arjen äkilliseen rahantarpeeseen, johon et välttämättä ole osannut varautua. Laskut voivat painaa päälle ja palkkapäivä häämöttää vasta viikkojen päässä. Toisinaan pesukone voi hajota kriittisella hetkellä, jolloin rahoja uuteen ei ole vielä kasassa. Juuri näihin yllättäviin menoihin tämä nopea luotto on ihanteellinen. Lainaa voi hakea 500 eurosta 40 000 euroon. Vaatimukset ovat yksinkertaiset: alaikäraja on 21 vuotta, eikä maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä.

Pikaluotto sopii kaikille joilla luottotiedot ovat kunnossa

Pikaluotto voidaan myöntää vähintään 21-vuotta täyttäneelle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jonka luottotiedot ovat virheettömät. Luottoon vaaditaan myös säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainahakemuksen pääset tekemään vaikka heti! Hakemusta varten tarvitset pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Pankkitunnuksilla varmennetaan, että juuri sinä olet hakemassa lainaa. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa tarvitaan asian käsittelyyn ja mahdolliseen yhteydenottoon. Mikäli tarvitset apua lainan hakemisessa, ota yhteyttä ja neuvomme sinua eteenpäin!

Lainahakemus helposti netissä

Pikaluotto on helppo ja nopea tapa täydentää kassaa mihin tahansa yllättäviin arjen tarpeisiin. Pääset hakemaan luottoa vaivattomasti suoraan netistä muutamalla klikkauksella. Lähetämme lainahakemuksen kilpailutettavaksi johtaville pankeille ja rahoituslaitoksille, jonka jälkeen tarjoamme sinulle parhaimman mahdollisen lainatarjouksen. Lainahakemuksen jättäminen ei sido tai edellytä sinua ottamaan lainaa, mikäli et ole tyytyväinen saamaasi tarjoukseen. Voit hakea luottoa vaikka heti. Yhteistyökumppanista riippuen rahat napsahtavat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä: laina maksetaan viimeistään 3-5 päivää sen jälkeen, kun pankki on saanut sinulta allekirjoitetun velkakirjan. Lainaa varten ei tarvita takaajia tai muita vakuuksia, koska Lainalaitos välittää vain vakuudettomia lainoja asiakkailleen.

Miten tapahtuu pikaluoton takaisinmaksu?

Suuruudeltaan pikaluotto on tyypillisesti sadoista euroista pariin tuhanteen euroon. Lainan suuruus riippuu kuitenkin vuosituloistasi, maksukyvystäsi sekä luottoarviosta. Henkilökohtaisia lainoja on mahdollista hakea 500-40 000 euron välillä. Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 6 -120 kuukautta. Korko vaihtelee pankkien välillä, se on aina yksilöllinen ja saat tietää sen saadessasi lainatarjouksia. Takaisinmaksun aikana maksat myös joka kuukausi tietyn summan korkoa samalla kun maksat kuukausierän. Lainan vuosikorko määräytyy takaisinmaksuajan pituudesta. Sinun on mahdollista pudottaa korkoa pienemmäksi yhteishakijan avulla. Halutessasi voit myös maksaa lainan pois milloin vain ilman lisäkuluja.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.