Yrityslaina

Pikalainaa

Hae pikalainaa kauttamme. Pikalaina on jo kauan ollut suosituin lainamuoto, jonka avulla saadaan rahaa heti käyttöön arjen pieniin ja suuriin menoihin.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pikalainaa

Miten pikalainaa voi hakea?

Hae edullista pikalainaa kauttamme, nyt helposti netissä. Lainahakemuksen tekemällä saat nopeasti tarjouksia useilta eri luotonantajalta, ja voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman. Lainojen takaisinmaksuaika on luotonantajasta riippuen 6-120 kuukautta, ja lainasi korko lasketaan yksilöllisesti tulojesi mukaan. Pikalaina on välitön apu sinulle, joka tarvitset nopeasti käyttörahaa tilillesi. Oletko uudistamassa kotiasi tai etsimässä kenties rahoitusta saunaremonttia varten? Tai mietityttääkö sinua kenties hinta?kylpyhuoneremontin Tutustu palveluumme ja huomaa, kuinka helppoa pikalainan saaminen voi nykyään olla.Tee lainahakemus netissä, ja välty pankkilainaneuvotteluilta kivijalkapankeissa.

  • Kilpailutamme kaikki eri luotonantajat
  • Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa
  • Saat rahat tilillesi nopeasti

Pikalaina äkilliseen rahantarpeeseen

Pikalainan hakeminen on paras ratkaisu silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa arjen yllättäviin menoihin. Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten sinun pitää valita vain se parhain. Lainaa haet kätevästi, vaikkapa uutta autoa tai lomamatkaa varten. Hakemuksen täytät netissä muutamassa minuutissa, ja sen jälkeen kaikki riippuukin sinusta itsestäsi. Saat yhteistyökumppaneiltamme markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset ja valitset niistä tarpeisiisi sopivamman. Pikalainaa on siis helppoa ja riskitöntä hakea.

Pikalaina sopii työssäkäyville

Voit hakea pikalainaa, jos täytät seuraavat lainaehdot: sinun pitää olla yli 21-vuotias ja omata säännölliset tulot. Sinun tulee myös asua vakituisesti Suomessa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla pitää olla myös suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, jotta voit allekirjoittaa lainapaperit sähköisesti. Asioiden ollessa kunnossa, voit hakea lainaa vaikka heti. Lainapaperit allekirjoitettuasi, rahat siirretään tilillesi mahdollisimman pian. Muistathan, että ehdot ja aikataulut vaihtelevat hakijan henkilökohtaisten tietojen, lainattavan summan, ja lainantarjoajan vaatimusten mukaan.

Etsimme sinulle parhaan tarjouksen

Kuinka pikalainaa käytännössä haetaan? Lainahakemuksessa sinulta kysytään perustietojesi lisäksi, lainan käyttötarkoitusta, ammattiasi ja työpaikkaasi, sekä tulotasoasi. Nykyään lainan haku kannattaa aina keskittää nettiin. Pankistakin lainaa voi hakea, mutta prosessi on usein pitkäaikainen ja tarkempi kuin netin lainapalveluiden käyttö. Miksi siis tuhlata aikaa ja energiaa lainaneuvotteluihin pankissa, kun helpompikin tie on tarjolla? Saatat miettiä myös, tarvitaanko lainan haussa puhtaita luottotietoja? Kyllä tarvitaan. Hakijalla pitää olla moitteettomat luottotiedot, jotta lainan hakeminen, ja sen hyväksyntä onnistuu. Luottotietojen ollessa puhtaat, lainan saamisessa ei ole ongelmaa ja lainapäätöksen saat jopa minuuteissa.

Päätä itse laina määrä ja takaisinmaksuaika

Minkä suuruisen lainan voin kerralla hakea? Voit hakea pienimmillään 500 euroa,ja suuriin tarpeisiin pystymme tarjoamaan jopa 40 000 euron lainoja. Lainalaitoksen kautta voit hakea myös esimerkiksi Bullet-lainan tyyppistä luottoa. Lainattavan summan suuruudesta riippuen, tulojen tai säästöjen, on vastattava maksettavaa summaa. Kyseisellä säännöllä tarkastetaan, että hakijalla on mahdollisuus maksaa suunnitelman mukaisesti pikalainaa takaisin, eikä rahoja tarvitse lähteä karhuamaan takaisin. Sinulla on myös mahdollisuus yhdistää kaikki lainasi, jolloin säästät selvää rahaa koroissa ja kaikissa muissa kuluissa, Lainaa netistä hakemalla, säästät ja vältät aikaa vievät lainaneuvottelut. Älä siis enää mieti, vaan hanki tarpeittesi mukainen laina kauttamme.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.