Yrityslaina

Pika laina - valitse oikea pikalaina tarpeisiisi

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pikalaina – kotitalouden hätäratkaisu

Pikalaina

Nopea pikalaina toimii kotitalouden hätäratkaisuna. Voit saada rahat tilillesi vain muutamassa minuutissa. Yleensä pikalainaa haetaan, kun tili on tyhjillään, mutta on välttämätöntä tehdä jokin hankinta, joka ei voi odottaa. Toisin sanoen silloin, kun tarvitaan pieni laina lyhyeksi ajaksi. Pikalaina saattaa tuntua hyvin kätevältä ja helpolta: hakemukseen täytetään vain summa, pankkitiedot ja henkilötiedot. Tekstiviestilaina on yksi pikalaina muoto, joka lupaa rahat tilille 15 minuutissa. Yleisesti tekstiviestilainaa haetaan satasesta viiteensataan euroon, mutta joissakin tapauksissa lainasumma voi nousta yli tuhanteen euroon. Vaikka pikalaina on kätevä ratkaisu akuuttiin rahapulaan, pitkällä tähtäimellä siitä on harvoin hyötyä kotitalouden tasapainottamisessa. Lainalaitoksen kautta voit hakea halpaa lainaa nopeasti. Helppo laina ilman vakuuksia löytyy luotettavasti Lainalaitoksen lainalaskurilla. Mietitkö kuinka paljon voin lainata? Lainalaitoksen hakemuksen täyttämällä voit hakea lainaa heti tilille esimerkiksi parista sadasta 5000 euron lainaan, 20 000 euron lainaan tai jopa 40 000 euroon asti.

Pikalaina vai kulutusluotto?

Pikalaina on kätevä, koska se on ylivoimaisesti nopein ratkaisu. Tavallisen kulutusluoton saaminen kestää yleensä yhdestä viiteen päivään. Pikalaina voi kilahtaa tilillesi muutamassa minuutissa. Ketteryys tietenkin maksaa enemmän. Pikalainan korko on aina merkittävästi korkeampi kuin tavallisen kulutusluoton. Pikalainan todellinen vuosikorko nousee helposti sadasta kahteensataan prosenttiin, mutta yleensä nämä lainat maksetaan takaisin kuukaudessa tai parissa. Tällöin on fiksumpaa puhua kuukausikorosta, joka vaihtelee 10-30 prosentin välillä. Eli jos lainaat kaksisataa euroa kuukaudeksi, maksat korkoa 20-60 euroa. Kulutusluoton normaali vuosikorko pyörii 5-25 prosentin tietämillä riippuen lainanottajan taloudellisesti tilanteesta. Pikalainojen takaisinmaksuaika on hyvin lyhyt verrattuna pankkien tavallisiin kulutusluottoihin. Yleensä niiden laina-aika on vain 15-90 päivää, kun taas kulutusluottoihin saa maksuaikaa vähintään vuoden. Myös mahdolliset lainasummat eroavat suuresti. Pikalaina on vain harvoin yli tuhat euroa, mutta tavallista kulutusluottoa voi hakea aina 500 eurosta 50 000 euroon.

Pikalaina vai ei? Mieti ennen kuin toimit.

Jos harkitset pikavippiä, mieti ensin asian kaikki puolet. Pikalaina voi olla kätevä ratkaisu, mutta se saattaa myös suistaa taloutesi epätasapainoon.

Pikalaina on lyhytaikainen ilo

Luotonantajat vaativat rahansa takaisin jo 15-90 päivässä. Ei siis kannata hakea pikavippiä, jos sinulla ei ole varaa maksaa sitä takaisin sovitussa ajassa.

Pikalaina maksaa paljon

300 euron pikalaina voi maksaa kuukaudessa 50 euroa. Tuhannesta eurosta saattaa joutua 90 päivässä pulittamaan korkoa jopa 300 euroa. Onko se todellakin sen arvoista?

Onko sinulla varaa pikavippiin?

Ennen kuin otat pikalainaa varmista, että sinulla on varaa maksaa se nopeasti takaisin. Maksumuistutukset tulevat kalliiksi ja pahimmillaan joudut tekemisiin ulosottoviranomaisten kanssa, mikä puolestaan vaikeuttaa lainansaantia tulevaisuudessa.

Kuinka paljon tarvitset?

Jos tarvitset enemmän kuin pari tonnia, kannattaa mieluummin ottaa kulutusluottoa pankista kuin hakea useita, kalliita pikavippejä.

Vertaile lainaehtoja

Haetpa sitten pikavippiä tai kulutusluottoa, lainaehdot kannattaa aina selvittää tarkkaan. Eri luotonantajia vertailemalla saatat säästää satasia. Lainaehdoissa ja vaadituissa koroissa voi olla isojakin eroja eri luottolaitosten välillä. Pikavipit ja tekstarilainat ovat riskisiä luottoja etenkin, jos sinulla ei ole varaa maksaa niitä takaisin säädetyssä ajassa. Korot nousevat taivaisiin ja monenlaisia lisämaksuja kertyy nopeasti. Alkuperäinen pikkusumma saattaa kasvaa moninkertaiseksi jo suhteellisen lyhyessä ajassa. Älä milloinkaan kuittaa pikavippiä uudella pikavipillä. Se on varma tie pirulliseen noidankehään, jonka seurauksena raha-asiasi voivat mennä todella huonolle tolalle. Pahimmillaan se johtaa luottohäiriömerkintöihin ja ulosottoviranomaisen väliintuloon. Jotkut asiakkaamme rahoittavat myös venelainaa, remonttilainaa tai reissuluottoa. Lainalaitoksen kautta. Lainalaitoksen avulla voi hakea myös velkajärjesteyä, jolloin lainasi todellinen vuosikorko saattaa laskea. Emme kuitenkaan välitä vertaislainoja.

Kuinka saan nopean lainan ilman pikavippausta?

Kuka tahansa voi joskus joutua tilanteeseen, jossa nopea laina on tarpeen, mutta pikavipit ja tekstiviestilainat eivät yleensä tee hyvää kenenkään taloudelle. Joskus on tarpeen pyytää apua ystäviltä. Myös pankkien tarjoamat kulutusluotot voivat olla hyvä ratkaisu tilapäiseen rahapulaan. Vaikka kyse olisikin suhteellisen pienestä summasta, kulutusluotto tarjoaa turvallisen ja edullisen ratkaisun. Saat alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Jos rahapula ei ole akuutti, kulutusluotto on todellakin pikavippiä parempi vaihtoehto. Saat lainan edullisempaan hintaan ja voit itse valita takainsinmaksutahdin.

Onko sinulla useita lainoja tai pikkuluottoja?

Yhdistämällä vanhat lainat ja luotot voit pienentää kuukausittaisia lyhennyksiäsi. Kun haet lainaa Lainalaitoksen kautta, voit yhdellä hakemuksella saada useita lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa.

Mieti ennen kuin haet pikavippiä

− Onko rahat pakko saada ihan heti vai voinko odottaa muutaman päivän?
− Jos en tänään pysty maksamaan satasta, voinko maksaa 130 euroa 15-30 päivän päästä?
− Jos kyse on vain pikkusummasta, voinko lainata kaverilta?

 

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.