Yrityslaina

Pienlaina

Pienempään tarpeeseen auttaa pienlaina. Pienlainaa haetaan netistä lainalaskurin avulla. Kokeile Lainalaitoksen lainavertailua nyt ja säästät rahaa.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Jos tarvitset rahoitusta nopeasti, netistä haettava pienlaina voi auttaa. Lainalaitoksen kautta saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pienlaina

Tavallista fiksumpi pienlaina - joustoluotto

Onko rahantarpeesi akuutti ja vakuudetonta lainaa on saatava nopeasti ja luotettavasti? Pienlaina on houkutteleva vaihtoehto, mutta ennen lainan ottamista on tärkeää vertailla lainan tarjoajia keskenään. Pienlainan ottajalle voi tulla yllätyksenä korkea korkotaso sekä muut lainasta koituvat kustannukset. Osa lainantarjoajista ilmoittaa kaikki piilokulut vasta siinä vaiheessa, kun luottopäätös on jo saatu. Siinä vaiheessa onkin sitten tympeää perua hakemus ja kokeilla toista yritystä. Näin pienestäkin lainasta voi koitua suuri harmi. Keitä siis kupponen kahvia ja lue tämä teksti kaikessa rauhassa. Kerromme sinulle, kuinka voit saada joustavasti tarpeisiisi sopivan lainan, josta ei tarvitse edes maksaa itseään kipeäksi.

Ratkaisu pienlainan ottamiseen on Lainalaitoksen tarjoama palvelu, jonka kautta voit hakea joustoluottoa useammasta kohteesta yhdellä ainoalla hakemuksella. Lainaa voi hakea 500 eurosta alkaen 4,5%-49,9% todellisella vuosikorolla, joka on henkilökohtainen. Näin voit siis suodattaa lainantarjoajista ne, jotka tarjoavat sinulle lainaa parhailla ehdoilla. Laina-aika ja korkotaso vaihtelevat eri lainayhtiöiden välillä.

Pienlaina, jota voit maksaa takaisin omassa aikataulussa

Koskaan ei voi tietää minkälaisia yllätyksiä elämä heittää eteesi. Kaiken voi suunnitella etukäteen, mutta se ei silti estä lempikodinkonettasi rikkoutumasta tai elämäntilannetta muuttumasta yllättävästi. Ehkäpä tiedossa on syntymäpäiväjuhlat, tai joulu hiipii kalenteriisi yllättäen. Oli rahatarpeesi mikä tahansa, vippi mukautuu jokaiseen elämäntilanteeseen. Voit itse vaikuttaa vakuudettoman lainan laina-aikaan, jolloin kuukausierät ovat juuri sen kokoisia, kuin taloutesi antaa myöten. Osa palveluista saattaa jopa tarjota lyhennysvapaita kuukausia, jolloin voit maksaa pelkästään lainan korkoa ja kuluja.

Pienlaina, jonka voit nostaa uudelleen ja uudelleen

Mitä jos rahantarve yllättää uudelleen, ennen kuin pikavippi on maksettu kokonaan takaisin? Ehkä remontti osoittautui monimutkaisemmaksi kuin alun perin odotit tai lomamatkalla myöhästyit lennolta. Sen sijaan, että sinun tarvitsisi hakea jälleen uutta lainaa ja maksaa molempia takaisin, voit nostaa joustoluotolla uuden erän saman tien tilillesi. Joustoluotolla sinulla luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi heti, kun olet maksanut luottoa takaisin. Korkoa et maksa koko limiitiltä, vaan pelkästään nostamaltasi summalta.

Pienlaina netistä nopeasti ja vaivattomasti

Joustoluottoa haet yhdellä ilmaisella hakemuksella Lainalaitoksen sivuilta. Lainalaitos hoitaa edelleen luoton hakemisen useammalta lainayritykseltä. Sivuilta löytyvän hakemuksen voit lähettää milloin tahansa, välittämättä kellonajasta tai viikonpäivästä. Saat vastauksena hakemukseesi useita luottotarjouksia nopeasti - jopa sekunneissa, joten voit vertailla kulutusluottoja helposti. Voit valita tarjouksista itsellesi sopivimman. Lainatarjous on vasta alustava, joten se ei sido sinua mihinkään. Eri yrityksillä on eri vaatimuksia hakijalle. Lainalaitoksen kautta hakevan on oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi sinun on oltava asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta ja luottotietosi on oltava moitteettomat. Sinulla tulisi olla säännölliset tulot, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia. Osa lainantarjoajista saattaa pyytää lisäselvitystä tuloista, mutta nekin liitteet lähetät helposti ja turvallisesti sähköisessä muodossa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.