Yrityslaina

Pieni laina heti Lainalaitoksen kautta

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 eurosta alkaen aina 40 000 euroon asti. Pieni laina siirtyy tilillesi nopeasti vaikka hakisit isommankin luottolimiitin kerralla.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Aina ei ole tarvetta kuin pienelle lainalle. Saat ylimääräistä rahaa tilillesi kun haet joustoluottoa Lainalaitoksen kautta. Yksi hakemus - monta tarjousta.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pieni laina heti Lainalaitoksen kautta

Pieni laina heti

Iskikö pikainen tarve lisärahalle? Pieni laina voi tulla apuusi, kun rahantarve on akuutti, mutta suuruudeltaan pieni. Lainalaitoksen kautta haet yhdellä hakemuksella useammasta lainapalvelusta luottoa 500 eurosta ylöspäin. Jos haet esimerkiksi 1000 euron luottolimiitin, voit silti nostaa vaikka 500 euroa kerralla ja jättää loput odottamaan seuraavaa rahantarvetta. Todellinen vuosikorko joustoluotolle on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Jos haluat lukea myös todellisesta vuosikorosta, klikkaa tästä. Joustoluotto eli käyttöluotto on jatkuva luotto, joten se sopii sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen rahantarpeeseen.

Pieni laina useaan tarkoitukseen

Haaveiletko uudesta televisiosta, puhelimesta tai tietokoneesta? Onko autosi menossa jälleen huoltoon? Tippuiko eteesi matkatarjous, josta et voi kieltäytyä? 500 eurolla pystyy rahoittamaan niin viikon lomamatkan kuin peruselektroniikan hankkimisenkin. Parilla tuhannella eurolla pystyy jo uusimaan keittiön ja kylpyhuoneen kodinkoneet tai uudistamaan olohuoneen sisustuksen. Sillä ei ole väliä, onko sinulla säästöjä vai haluatko käyttää niitä vasta myöhemmin. Mihin ikinä rahaa tarvitsetkin, voi kulutusluotto tulla avuksesi.

Pieni laina heti netistä

Miten Lainalaitos sitten toimii ja kuka on sopiva hakija? Lainalaitoksen sivuilta löytyy hakemus, jonka täyttämällä saat lainatarjouksia suoraan niiltä luottoyrityksiltä, joiden profiiliin sovit. Hakemuksen voit täyttää missä tahansa, milloin tahansa - vaikka pyhäpäivänä tai viikonloppuna. Joustoluottoa saadaksesi sinulta ei vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia. Sinulla tulee olla säännölliset tulot, mutta koska kuukausierien suuruus on neuvoteltavissa, ei sinun tarvitse olla miljonääri. Lisäksi ollaksesi sopiva hakija, tulee sinun olla vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Sinulta myös vaaditaan moitteettomia luottotietoja. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä nettipankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseen ja tunnistautumiseen.

Joustoluoton hakeminen ei voisi olla helpompaa ja nopeampaa. Hae pieni laina heti ja unelmistasi voi tulla totta jo huomenna! Täytä hakemus huolella ja tietosi välittyvät turvallisesti ja luotettavasti useille luottoa tarjoaville yrityksille. Voit saada ensimmäisen lainatarjouksen jopa sekunneissa! Alustavassa tarjouksessa saat tiedot lainan ehdoista, korkotasosta sekä siitä, vaaditaanko sinua lähettämään vielä lisätietoa tuloistasi. Kun kaikki tiedot on tarkistettu, allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti ja rahat saapuvat tilillesi jopa minuuteissa. Kun lainasopimus on kerran tehty, on joustoluotto olemassa aina, kun sitä tarvitset. Lisähakemuksia ei tarvitse lähetellä ja voit itse valita hetken, jolloin tarvitset lisärahoitusta. Useimmat lainayritykset ovat joustavia lainan ehdoissa, joten pystyt saamaan juuri sellaisen luoton, kun elämäntilanteesi sallii.

3 syytä joustoluoton valintaan

1. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Sitä haetaan netissä, joten aukioloajat eivät koidu ongelmaksi. Lainalaitoksen kautta saat useamman lainatarjouksen, josta voit valita itsellesi sopivimman. Tarjous saattaa tulla jo sekunneissa, ja rahat voidaan maksaa tilillesi vielä saman päivän aikana.

2. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinun ei tarvitse laittaa omaisuuttasi pienen lainan vakuudeksi, vaan pystyt edelleen tekemään omaisuudellasi mitä haluat.

3. Todellinen vuosikorko on edullinen, koska voit itse valita parhaimman lainatarjouksen. Lainan todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% riippuen lainan tarjoajasta ja on henkilökohtainen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.