Yrityslaina

Paras lainatarjous

Oletko hakemassa lainaa, mutta et tiedä mistä löytyy sinulle paras vaihtoehto? Lainaa hakiessa kannattaa tehdä vertailua jotta paras lainatarjous löytyy.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kannattaa vertailla lainojen korkoja, jotta löydät parhaan lainatarjouksen. Lainalaitos vertailee lainoja puolestasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Paras lainatarjous

Silloin kun haet parasta lainatarjousta – ota nämä asiat huomioon

Mistä löydät parhaan lainatarjouksen itsellesi? Olet varmasti huomannut lainaa hakiessasi, että vaihtoehtoja on todella runsaasti ja on vaikeaa löytää juuri itselle sopiva vaihtoehto suuresta lainaviidakosta. Lainojen ja pikauottojen ehdot voivat vaihdella suurestikin lainatyypistä, haettavasta summasta ja rahoituslaitoksesta riippuen. Miten sitten voit löytää itsellesi hyvän vaihtoehdon ja välttää turhien kulujen maksamista? Kannattaa miettiä lainaa harkitessasi, mitkä tekijät ovat juuri sinulle tärkeitä. Onko se esimerkiksi nopea hakuprosessi, halpa korko tai joustavat maksuehdot? Kerromme, miten Lainalaitoksen kautta haettu joustolaina sopii sinun tarpeisiisi ja miksi se on hyvä vaihtoehto lainaa hakiessa.

Halvin lainatarjous – onko se aina paras vaihtoehto?

Kaikki luottoa harkitsevat eivät aina tule ajatelleeksi omia tarpeitaan ennen päätöksen tekoa. Paras lainatarjous on aina halvin mahdollinen vaihtoehto mutta parhaaseen lainatarjoukseen vaikuttaa kuitenkin muutama muukin tekijä. Kerromme seuraavaksi, mitkä ovat ne asiat joita on hyvä huomioida lainaa valitessasi.

Ota huomioon koron ja kulujen lisäksi myös esimerkiksi lainan maksuehdot. Kuinka nopeasti laina pitää maksaa pois? Kuinka suuret kuukausilyhennykset lainassa on ja selviätkö lainanmaksusta, jos jotain yllättävää tapahtuu elämäntilanteessasi? Joustaako laina, jos haluat nostaa takaisin maksamaasi lainaa uudelleen? Kannattaa ottaa nämä asiat huomioon ennen lainapäätöstä ja valita se vaihtoehto, joka mukautuu parhaiten omaan elämänihanteeseesi.

Paras lainatarjous sinulle, joka arvostat joustavuutta

Arvostatko joustavuutta laina-asioissa? Lainalaitos tarjoaa edullisen koron lisäksi maksuehdot, jotka ovat todella joustavat. Lainalaitoksen joustoluotto on aina joustava tapa saada helppoa ja nopeaa lainaa joustavilla maksuehdoilla.

Lainalaitoksen kautta löytyy aina paras lainatarjous, tarkoitti se sitten edullisinta korkoa tai joustavimpia maksuehtojat. Lainalaitos tarjoaa myös niin kutsuttua lyhennysvapaata lainaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse lyhentää sitä joka kuukausi. Sinun täytyy vain maksaa nostamallesi summalle erääntyneet korot ja kulut kuukausittain. Lainalaitos ei myöskään ole rajoittanut lyhennysvapaiden kuukausien määrää rahoituslaitosten puolesta, joten osa Lainalaitoksen kumppaneista pystyy tarjoamaan asiakkailleen lyhennysvapaita kuukausia. Voit siis olla huolehtimatta raha-asioista ja ottaa vapaata lyhennyksistä niin pitkään kuin haluat tai tilanteesi vaatii. Sinulla on mahdollisuus päättää, kuinka suuria lyhennyksiä maksat ja milloin.

Näin haet Lainalaitoksen joustoluottoa

Joustoluoton hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Hae Lainalaitoksen joustoluottoa vaikka jo tänään sähköisellä hakemuksella. Tarvitset hakemusta varten vain toimivan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Laita hakemukseen toivomasi lainasumma, henkilötietosi ja lähetä sen jälkeen hakemus. Saat lainapäätöksiä heti usealta pankilta ja luottoyritykseltä 24 tunnin sisällä. Lainatarjouksista ilmenevät sinulle tarjottavat lainaehdot: luottolimiitti, nimelliskorko, todellinen vuosikorko sekä lainan muut kulut. Voit joutua toimittamaan myös muita asiakirjoja, kuten esimerkiksi palkka- ja verotodistuksia, jotka voit toimittaa kätevästi sähköpostilla. Jos kaikki sujuu hyvin, voit saada parhaassa tapauksessa luottosi jo saman päivän aikana! Hae turvallista ja nopeaa joustoluottoa vaikka jo tänään Lainalaitoksen kautta!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.