Yrityslaina

Pankkilaina

Lainalaitokselta saat joustavamman ja nopeamman vaihtoehdon perinteiselle pankkilainalle! Siinä missä pankkilaina vaatii usein takaajia tai vakuuksia, joustoluottoa saa kätevämmin.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Näin voit minimoida lainasi kustannukset. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on talouden suunnittelun perusta. Kerromme miten minimoit joustoluottosi kustannukset.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Pankkilaina

Pankkilainan uusi versio - joustoluotto

Onko pankkilainan hankkiminen mielessäsi? Oletko jo pitkään toivonut joustavampaa vaihtoehtoa lainalle, jolle pankki sanelee ehdot? Etkö halua vaivata lähipiiriäsi takauspyynnöilläsi tai pantata omaisuuttasi lainan vakuudeksi? Jos vastasit kyllä, kannattaa lukea tämä artikkeli ennen pankkilainan ottamista. Vaikka pankkilaina onkin se, mikä useasti tulee ensimmäisenä mieleen lainaa ajatellessa, ei se suinkaan ole ainoa vaihtoehto. Pikalaina on nopea ja luotettava vaihtoehto.

Pankkilaina, joka oikeasti joustaa

Lainalaitos on lainapalvelu jonka kautta haet yhdellä hakemuksella joustoluottoa useammasta paikasta yhdellä hakemuksella 500 eurosta jopa 40 000 euroon asti. Kerralla saat useita lainatarjouksia. Lainaa lyhennetään kuukausittain, mutta osa pankeista saattaa tarjota jopa maksuvapaita kuukausia. Lainaa hakiessa pystyt itse valitsemaan, minkälaisella maksuajalla olet valmis maksamaan lainaa takaisin. Laina-aika vaikuttaa kuukausierien suuruuteen, joten eri laina-ajoilla pystyt valitsemaan itsellesi parhaimman kuukausierän. Lainantarjoajien nimelliskorkotaso vaihtelee paljon. Lainalaitoksen kautta haettaessa todellinen vuosikorko on 4,5% ja 49,9% välillä ja se on henkilökohtainen.

Siinä, missä pankkilainaa on haettava jokaiseen tarpeeseen aina uudelleen, joustoluotolla voit itse päättää, kuinka luottoa käytät. Uutta lainaa ei tarvitse hakea joka kerta, vaan yhden luottosopimuksen tehtyäsi voit nostaa rahaa vapaasti aina luottolimiittiisi asti. Sen jälkeen, kun olet tehnyt luottoon lyhennyksen, on sama summa jälleen takaisin käytössäsi. Näin joustoluotto on paljon pankkilainaa joustavampi vaihtoehto ja raha on käytössäsi aina, kun sille on tarvetta.

Pankkilainaa helpompi hakemisprosessi

Pankkilainan hakeminen on usein aikaa vievää. Pankkien aukioloajat voivat olla hyvinkin rajoitetut, joten et pääse pankkiin keskustelemaan lainastasi. Lisäksi laina-asioissa vaaditaan usein ajanvarausta, jota saattaa joutua odottelemaan hyvinkin pitkään. Lainalle vaaditaan lisäksi ehkä henkilötakaajia tai omaisuutta vakuudeksi. Kaiken tämän odotteluun ja jonotteluun käytetyn ajan voisit varmasti käyttää paremminkin. Joustoluottojen hakemiseen ei tarvita vakuuksia ja hakemuksen tekemiseen käytetty aika lasketaan minuuteissa.

Pankkeja pidetään usein ainoina turvallisina vaihtoehtoina rahoitukselle, mutta se ei pidä paikkaansa. Lainahakemuksen lähettäminen Lainalaitoksen kautta on turvallista ja luotettavaa. Hakemuksen voi lähettää yhdellä klikkauksella, jolloin haet luottoa samalla useasta lainapalvelusta kerralla. Kun saat lainatarjouksia, voit itse valita niistä itsellesi sopivimman. Toisin kuin pankit, Lainalaitoksen sivu on aina auki. Voit siis lähettää hakemuksen juuri silloin, kun haluat, oli se sitten sunnuntaina tai keskellä yötä. Jotkut lainatarjoajat pyytävät lisäksi joitakin liitteitä, mutta nekin voi lähettää sähköisessä muodossa. Kun tiedot on molemmin puolin tarkastettu, voit allekirjoittaa lainasopimuksen vaivattomasti sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Yleensä tämän jälkeen vippi on mahdollista saada tilille saman tien. Sinun ei siis tarvitse lähteä räntäsateessa koputtelemaan pankkien ovia.

Kuka voi hakea lainaa Lainalaitoksen kautta?

Voit hakea lainalaitoksen kautta lainoja, mikäli olet vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Hakemustasi ei voida hyväksyä, ellei luottotietosi ole kunnossa. Lainaa saadaksesi sinulta toivotaan myös säännöllisiä tuloja, jotta lainan takaisinmaksusta ei koidu sinulle kohtuuttomia ongelmia.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.