Yrityslaina

Paljonko saan lainaa?

Lainan saamiseksi sinun täytyy täyttää muutama ehto. Kerromme mitä sinun on hyvä tietää jotta saat lainaa netistä parhailla ehdoilla.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainaa netistä 500-40 000€. Nopea, luotettava ja turvallinen lainanhakuprosessi. Valitse monesta tarjouksesta mieleisesi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Paljonko saan lainaa?

Paljonko saan lainaa netistä?

Monen eteen sattuu tilanteita jolloin yllättävä rahoitustarve ilmenee. Rahoitusta saattaa tarvita esimerkiksi remontoimiseen, auton korjaukseen tai lomamatkan maksamiseen. Tällöin yksi tärkeimmistä kysymyksistä on: “kuinka paljon lainaa voin saada?”Jo ennen lainatarjousten hakemista sinun on hyvä miettiä minkä kokoista lainaa lähdet hakemaan. Lainan koko vaikuttaa luoton kokonaiskustannuksiin mutta samalla haluat varmistua siitä että laina varmasti myös riittää tarpeisiisi. Oletko varmasti kartoittanut remontin vaatiman rahoituksen huolellisesti? Oletko myös varautunut ennalta siihen, mitä irroitettavien lattialautojen alta löytyy? Remonttilainasi suuruus määrittää usein sen, minkä kokoisen remontin voit asunnossasi suorittaa. Samoin reissuluottosi suuruus saattaa vaikuttaa siihen valitsetko Euroopan kohteen sijasta matkan Aasiaan.

Lainan tarjoajia löytyy netistä useita. Perinteiset pankit eivät ole enää pitkään aikaan olleet ainoa vaihtoehto lainan saamiselle. On tavallista että asuntolaina otetaan kokonaisuudessaan edelleen perinteisen pankin kautta, mutta pienempiä lainoja voi nykyään olla kätevämpi hakea netistä. Tyypillisesti netistä haettavat lainat kattavat maksueriä kuten moottoripyörän hankintaan liittyviä kuluja tai isompien juhlien järjestämisestä koituvia kustannuksia. Silloin muutamankin sadan euron laina saattaa riittää. Jotkin netistä haettavat, vakuudettomat lainat voivat olla jopa 40 000 euroa. Jotta voit saada kymmenien tuhansien eurojen luottopäätöksen, lainan myöntävä taho tutkii hakemuksesi ja toimittamasi dokumentit huolellisesti.

Mitkä asiat määräävät paljonko saan lainaa?

Kuinka paljon lainaa voit saada riippuu monesta eri seikasta. Ennen kuin lainaa hakee, sinun kannattaa ensin arvioida oma maksukykysi huolellisesti. Kannattaa hakea vain sen verran lainaa kuin minkä pystyt varmasti maksamaan takaisin. Jos arvioit oman taloudellisen tilasi oikein alusta lähtien, lainan saanti on myös todennäköisempää. Kun haet lainaa, lainantarjoajat tarkastavat taloudellisen tilanteesi sekä takaisinmaksukykysi suhteessa lainasi kokoon. Tämän lisäksi lainayritykset noudattavat omia riskinhallintaprosessejaan. Useimmilta pankeilta et voi enää saada lainaa jos sinulla on merkintä luottotiedoissasi. Tämän lisäksi perinteiset pankit saattavat myös vaatia sinulta takaajia tai vakuuksia. Lainan koko vaikuttaa siihen miten helposti saat lainaa.

Paljonko saan lainaa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen sivuston kautta voit hakea joko pienemmän luoton tai ison luoton joka kattaa suuremmankin rahan tarpeen. Tavallisiin pankkeihin verrattuna Lainalaitoksen kautta voit saada Joustoluottoa aina 500 eurosta 40 000 euroon asti. Nimelliskorko on 4,5-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Voit täyttää lainahakemuksesi kätevästi netissä ja saat monelta pankilta vastauksen samanaikaisesti, jolloin voit vertailla lainaa nopeasti. Parhaassa tapauksessa saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Mitä etuja Lainalaitoksen kautta voi saada?

Jos vertailet lainoja Lainalaitoksen sivuston kautta, saat tarjouksia monelta taholta samaan aikaan. Tämä tarkoittaa sitä että saat enemmän päätösvaltaa lainasi suhteen. Jotkin Lainalaitoksen kautta haettavat lainat sisältävät myös mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia silloin tällöin.

Kuka voi saada lainaa?

Joustoluottoa voi hakea 21 vuotta täyttäneet henkilöt joilla on säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Tarvitset puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset hakeaksesi lainaa Lainalaitoksen kautta. Hakijan tulee olla asunut Suomessa yhtäjaksoisesti vähintään 12 kuukauden ajan.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.