Yrityslaina

Osamaksu

Osamaksu mahdollistaa hankintojen maksamisen itselle sopivissa erissä. Sen avulla isotkin hankinnat ovat mahdollisia. Yhdistämällä osamaksusi yhdeksi lainaksi säästät selvää rahaa. Anna Lainalaitoksen hoitaa yhdistely puolestasi!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Osamaksu

Mikä on osamaksu?

Osamaksu on kauppatapa, joka mahdollistaa hankintojen maksamisen itselle sopivissa erissä. Osamaksulla saat maksuaikaa ostoksillesi, joten sen avulla suuretkin hankinnat ovat mahdollisia. Onko sinulla useita osamaksulla tehtyjä hankintoja? Oletko esimerkiksi maksamassa matkaa osamaksulla? Tuleeko laskuja ovista ja ikkunoista? Älä enää kärsi tuhottoman suuresta laskupinosta, vaan anna Lainalaitoksen yhdistää osamaksut puolestasi. Voit valita maksuajan itse 6-120 kuukauden väliltä ja maksat minimilyhennykset joka kuukausi. Näin säästät selvää rahaa!

  • Osamaksu mahdollistaa kalliit hankinnat.
  • Osamaksu antaa sinun maksaa erissä.
  • Osamaksulla toteutat arjen unelmia

Osamaksu sopii moneen tilanteeseen

Osamaksu voi tulla tarpeen moneen arjen tilanteeseen: kodinkoneet hajoavat eikä tilillä ole rahaa tai autoon tulee kallis korjaus, jonka maksaminen kerralla olisi mahdotonta. Osamaksulla maksaminen antaa joustoa arkeen, kun tilillä ei tarvitse makuuttaa vararahastoa arjen yllättävien menojen varalle. Sillä voi maksaa vaikkapa tärkeitä elektroniikkahankintoja, kuten matkapuhelimia ja televisioita. Se sopii käytettäväksi myös lasten urheiluharrastukseen liittyvien hankintojen maksamiseen tai suurempiin hankintoihin, joihin autokin lukeutuu.

Miten osamaksu toimii?

Osamaksu tarkoittaa ostosten maksamista erissä sovitun suuruisina ja sovitun aikataulun mukaisina. Osamaksukaupassa hankinnan omistajuus siirtyy ostajalle vasta siinä vaiheessa, kun kaikki erät on maksettu. Se sopii kaikille täysi-ikäisille, mutta alaikäinen ei voi ostaa osamaksulla. Erien suuruus ja maksuaikataulu riippuvat siitä, mistä hankinnan tekee ts. kuka lainan antaa. Osamaksukaupassa hankintojen todelliset vuosikorot ovat usein noin 30 prosenttia tai jopa paljon enemmänkin.

Osamaksut kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi

Osamaksukauppoja voi tehdä niin perinteisissä kivijalkakaupoissa kuin netin kautta hankintoja tehtäessä. Osamaksu mahdollistaa hankintojen maksamisen itselle sopivissa erissä, mutta kauppaan sisältyvä todellinen vuosikorko on usein varsin suuri. Etenkin jos osamaksulla tehtyjä hankintoja on useita, saattavat kuukausittainen laskupino ja etenkin korot olla huimat. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa osamaksujen yhdistely puolestasi. Osamaksujen yhdistely toimii kuten yleensäkin.velkojen yhdistäminen. Kun yhdistät kaikki lainat yhteen kätevästi, huomaat nopeasti, että sinulla jää rahaa muuhunkin elämiseen, kun et enää maksa ylimääräisistä osamaksuihin liittyvistä kuukausikuluista. Yhdistämällä osamaksut yhdeksi lainaksi, saat maksuaikaa 6-120 kuukautta ja samalla vähennät kuukausittaista laskupinoasi.

Osamaksu - miten osamaksu maksetaan takaisin?

Osamaksu on näppärä tapata rahoittaa arjen yllättäviä menoja ja tehdä suuria hankintoja. Sillä voi maksaa niin lomamatkat, jolloin et tarvitse erillistä lomaluottoa, kuin yksityiset sairaanhoitomaksutkin. Lainanmyöntäjät mitoittavat kuukausittain maksettavan maksuerän osin maksettavan summan ja osin myös sinun toiveidesi mukaan. Ota huomioon, että sinun tulee sitoutua maksamaan osamaksuhankinnan luotto takaisin sovitun suunnitelman puitteissa. Muista myös, että ostostesi omistajuus siirtyy sinulle vasta, kun olet maksanut viimeisenkin maksuerän. Hankinnasta riippuen osamaksunhankinnan laina-aika saattaa vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Todellinen vuosikorko osamaksukaupoissa on usein korkea. Ota kaikki tämä huomioon tehdessäsi hankintoja osamaksulla.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.