Yrityslaina

Nopeasti rahaa tilille Lainalaitokselta

Jos rahoituksen tarve on akuutti etkä ehdi tuhlata aikaasi - Lainalaitokselta saat lainatarjoukset nopeasti. Samalla hakemuksella saat monta vastausta saman tien

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Jos tarvitset nopeasti rahaa tilille, Lainalaitoksen hakemus säästää aikaa. Yhden hakemuksella saat useita lainatarjouksia nopeasti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Nopeasti rahaa tilille Lainalaitokselta

Nopeasti rahaa tilille Lainalaitoksen hakemuksella

Jokaisen elämässä saattaa tulla välillä tilanteita, joissa olisi tärkeää saada nopeasti rahaa tilille. Kodinkoneet saattavat lakata toimimasta varoittamatta, auto jäädä tienpenkalle tai unelmiesi matkatarjous jäädä ostamatta jos tilillä ei ole juuri sillä hetkellä tarpeeksi rahaa. Näissä tilanteissa mietimme useasti miten voisi saada reissuluottoa tai muuta lainaa rahaa tilille. Lainalaitoksen kautta saatava pikalaina on joustava laina, joka sopii sinulle silloin kun tarvitset rahoitusta nopeasti ja luotettavasti. Joustoluottoa voi hakea netistä ja rahat ovat parhaassa tapauksessa nostettavissa tilillesi jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisesti. Kun teet lainahakemuksen, Lainalaitoksen kautta saat tarjoukset usealta pankilta ja rahoitusyhtiöltä samaan aikaan. Tämän jälkeen voit helposti valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lainalaitoksen joustoluottoa nopeasti ja luotettavasti

Lainalaitoksen kautta haettu Joustoluotto on luotettava ja nopea tapa hakea lainaa suoraan netin kautta. Joustoluotossa on paljon etuja sen lisäksi että voit saada rahaa tilille nopeasti. Sinun kannattaa tarpeesi mukaan valita joko mahdollisimman pienikorkoinen laina tai mahdollisimman pienet kuukausierät.

Kun haet Joustoluottoa Lainalaitoksen kautta, saat samaan aikaan useilta pankeilta vastaukset hakemukseesi. Näitä vertaillen voit saada rahaa nopeasti tilille. Joustoluottoa varten sinulle myönnetään alkuun luottolimiitti. Tämän limiitin puitteissa voit sitten nostaa rahaa tilillesi joko useassa pienessä erässä tai tahtoessasi koko summan myös kerrallaan. Jotkut joustoluotot tarjoavat myös lyhennysvapaita kuukausia. Käytännössä sinun ei siis tarvitse maksaa lainaasi takaisin joka kuukausi vaan saat kaipaamaasi joustoa maksuaikatauluun.

Miten nopeasti rahaa saa tilille?

Rahaa saat tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana lainahakemuksesi tekemisestä. Kun haet lainaa netistä, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi pankissa käymiseen tai lainatapaamisiin. Luottoasi varten sinun ei tarvitse tarjota vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa rahojesi siirtymistä tilillesi. Tämä nopea hakemusprosessi tarkoittaa sitä että rahat saattavat olla nostettavissa jo saman päivän aikana.

Lainan hakuprosessissa on muutama vaihe. Voit täyttää hakemuksesi netissä mihin kellonaikaan tahansa. Kun täytät ja lähetät hakemuksesi, saat tarjouksia saman tien usealta pankilta ja voit lainata rahaa voit lainata rahaa nopeasti. Saat samalla ohjeet siitä mitä dokumentteja lainaa myöntävä taho sinulta tarvitsee. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

5 syytä miksi hakea lainaa Lainalaitoksen kautta

Miksi Lainalaitoksen kautta haettu Joustoluotto on järkevin tapa rahoittaa hankintojasi

Nopeasti rahaa tilille: Lainalaitoksen kautta saat vastauksia yhteen hakemukseen usealta pankilta samaan aikaan. Rahat voit saada käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Lainahakemus on turvallinen ja luotettava.

Lainahakemuksen jättäminen on ilmaista.

Saat useita vastauksia monelta pankilta. Voit valita sen lainatarjouksen joka on sinulle paras vaihtoehto.

Saat aina edullisen koron. Lainalaitoksen kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% väliltä ja on henkilökohtainen. Tarkista sinulle myönnettävän koron määrä omasta lainatarjouksestasi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.