Yrityslaina

Nopea luotto

Pienet kuukausierät takaavat stressittömän lainan takaisinmaksun. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on osa huolellista taloutesi suunnittelua. Lainalaitoksen kautta löydät parhaimmat lainat pitkällä maksuajalla yhdellä hakemuksella.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Jos tarvitset luottoa nopeasti, sinun kannattaa vertailla lainoja netissä. Pankkilainat vaativat usein takaajia tai vakuuksia. Lainalaitos vertailee monta tarjousta puolestasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Nopea luotto

Nopea luotto hetkessä elämiseen: laina joka auttaa arjen huolissa

Arki on täynnä yllättäviä tilanteita. Pesukoneen hajoaminen voi olla suuri ongelma, jos et ole säästänyt pahan päivän varalle. Auto saattaa temppuilla ja et ehkä huomannut, miten kulutit viime talvena autonrenkaat puhki ja on aika ostaa uudet. Arjessa tapahtuu jatkuvasti yllätyksiä ja on hyvä olla suunnitelma B yllättävälle rahamenolle. Silloin kun yllättävä rahantarve tulee eteen elämässäsi, ei ole aikaa odotella ja hakea lainaa pitkän kaavan mukaan. Pikainen joustoluotto voi auttaa yllättävissä tilanteissa ja pelastaa arkesi ongelmatilanteet. Lainalaitos tarjoaa joustoluottoa kaikkiin elämän yllättäviin käänteisiin. Lainalaitokselta saat joustoluottoa nopeasti, turvallisesti ja hakemuksen lähettäminen on ilmaista. Rahoitusta voit hakea arjen yllätystilanteisiin helposti vaikka kotisohvalta, vuorokauden ympäri ja joustoluoton hakeminen on nopea prosessi. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Lainalaitoksen joustoluotto auttaa sinua kaikissa arjen ikävissä tilanteissa. Olisi se sitten uudet talvirenkaat tai hajonnut pesukone, on Lainalaitos vuorokauden ympäri auttamassa sinua arjen ongelmatilanteissa. Älä murehdi ongelmatilanteiden kanssa vaan hae apua Lainalaitoksen tarjoamalla joustoluotolla. Joustoluotto sopii niin pieniin hankintoihin, kun vähän isompiin investointeihin. Pikaluottoa voit hakea aina 500 euron ja 40 000 euron väliltä. Olipa hankintasi mikä tahansa, auttaa Lainalaitos sinua ongelmatilanteissa nopeasti ja turvallisesti.

Lainalaitoksen nopea luotto – nopea ja turvallinen vaihtoehto

Aina kun tulee vastaan arjen ongelmatilanne, on Lainalaitoksella vastaus sinun yllättävään rahantarpeeseen. Tiesitkö, että Lainalaitos auttaa niin pienissä hankinnoissa kuin vähän isoimmissakin investoinneissa? Voit hakea joustoluottoa 500 euron ja 40 000 euron väliltä. Henkilökohtainen, 4,5%-49,9% todellinen vuosikorko on Lainalaitoksella edullinen ja joustoluoton hakeminen on tehty todella helpoksi. Hae joustoluottoa vaikka jo tänään. Se on aina turvallista, nopeaa ja hakuprosessi on sinulle ilmainen. Hakuprosessi vie vain muutamia minuutteja ja voit saada vastauksen jopa saman päivän aikana.

Lainalaitoksen joustoluoton hakeminen – hakuprosessin ehdot

Lainalaitoksen joustoluoton hakeminen on todella helppoa. Joustoluoton hakemiseen sinulla ei tarvitse olla joustoluoton takaajia, vakuuksia tai korkeita tuloja. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot. Lainalaitoksen joustoluoton hakemisessa on muutama perusehto, joka sinun täytyy huomioida. Luottotietosi pitää olla kunnossa. Olet oikeutettu joustoluoton saamiseen vain jos olet 21 – vuotias, olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Jos täytät nämä hakuprosessin ehdot, olet oikeutettu hakemaan Lainalaitoksen joustoluottoa vaikka jo tänään.

Lainalaitoksen nopea luotto on aina joustava

Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, on Lainalaitoksen joustoluotto aina joustava. Jokainen meistä ymmärtää sen, että elämäntilanne voi muuttua jopa hetkessä ja yllättäen voi tulla vastaan tilanne, jossa luoton takaisinmaksukyky on muuttunut. Lainalaitoksen joustoluotto on erinomaisesti ottanut huomioon myös tämän asian ja tarjoaa todella joustavaa luoton takaisinmaksua. Joustoluotolla ei ole maksimilaina-aikaa. Voit itse päättää, mikä aikataulu sopii sinulle parhaiten ja vaikuttaa siihen, miten maksat joustoluottoa takaisin. Myös lyhennysvapaita joustoluottomahdollisuuksia löytyy. Vaikka talous olisi tilapäisesti tiukka, on Lainalaitoksen joustoluotto aina joustava, nopea ja turvallinen vaihtoehto. Mikä parasta, voit myös yhdistää monta pientä lainaa parempien ehtoen lainaan Lainalaitoksen kautta. Lue lisää miten yhdistät lainat.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.