Yrityslaina

Nopea laina

Yksi Lainalaitoksen palvelun prioriteeteista on nopeus - niin hakemisessa kuin tarjousten saamisessa.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Tarvitsetko rahoitusta ja nopea laina auttaisi? Lainalaitos on turvallinen, nopea ja luotettava tapa vertailla lainoja netissä.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Nopea laina

Nopea laina Lainalaitoksen kautta

Rikkoutunut astianpesukone tai veneen moottori, keittiöremontti, odottamattomat lääkärikäynnit, alennusmyynnit tai äkkilähtö maailmalle - yllättävä rahantarve voi iskeä milloin vain. Nopea laina voi auttaa. Kun elämäntilanne muuttuu äkillisesti ja rahantarve iskee juuri silloin, kun lompakko ammottaa tyhjyyttään, on nopealle lainalle huutava tarve. Lainalaitoksen hakemuksen täyttämiseen ei mene montaa minuuttia ja saat hetkessä useampia lainatarjouksia. Voit tehdä Lainalaitoksen hakemuksen kellon ajasta ja viikonpäivästä riippumatta, olitpa sitten kotisohvalla tai työpalaverissa. Parhaassa tapauksessa lainaraha on tililläsi vielä saman päivän aikana, eli niin pian kuin olet hyväksynyt lainatarjouksen ja toimittanut mahdollisesti tarvittavat liitteet. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla, joten voit hoitaa koko prosessin juuri sieltä, missä satut sillä hetkellä olemaan.

Lainalaitoksen kautta voit hakea tarjouksia eri lainayhtiöiltä silloin, kun lainan tarpeesi on 500 ja 40 000 euron välillä. Todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Vakuuksia tai henkilötakaajia ei yleensä vaadita ja useimmiten pystyt myös itse vaikuttamaan takaisinmaksuaikaan!

Nopea laina elämän ilmakuoppiin

Joskus asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Rahantarve voi iskeä juuri silloin, kun pankkitili näyttää nollaa. Auto hajoaa, koira ontuu ja pesukone päästi jälleen vedet lattialle. Vai tarvitsetko sittenkin venelainaa? Yllättävät tapahtumat voivat keikauttaa taloutesi päälaelleen, vaikka muuten raha-asiasi olisivatkin kunnossa. Rahan tarve aiheuttaa tällöin usein stressiä ja huolta. Tilanteen voi pelastaa nopea laina, jonka takaisinmaksu on joustavaa ja kuukausierät pieniä. Jos muuten hoidat taloutesi hyvin, ei lisälaina aiheuta enempää stressiä. Lainalaitokselta löydät itsellesi sopivimman lainan tilanteeseen kuin tilanteeseen, juuri haluamallasi kuukausimaksulla.

Nopeaan päätöksentekoon nopea laina

Yllättävä rahantarve ei välttämättä ole aina mikään puskista tuleva katastrofi. Ikävien yllätysten lisäksi myös ihanat asiat elämässä saattavat tapahtua äkillisesti. Ehkä kyseessä on ohittamaton tarjous, äkkilähtö ulkomaille johon tarvitset reissuluottoa tai yhtäkkinen inspiraatio pintaremonttiin ja sisustamiseen, johon tarvitset rahoitusta. Mikäli säästötilillekään ei ole kertynyt omaisuutta, nopea laina on potentiaalinen ratkaisu. Lainaa saat nopeasti unelmiisi ja uusiin tavoitteisiisi ilman, että korot ja kuukausierät aiheuttavat ongelmia.

Lomailu onnistuu rauhallisin mielin, kun raha-asioista ei tarvitse murehtia. Pienlaina on usein käytännöllinen ratkaisu matkustaessasi tai hankinnoissa, joiden suuruudesta ei ole vielä tietoa. Lainaa voit nostaa sinulle myönnettyyn joustolimiittiin asti haluamissasi erissä heti, kun edellinen erä on maksettu takaisin. Pidemmälle lomareissulle luotto toimii eräänlaisena varabudjettina, johon voi kajota yllättävien tapahtumien sattuessa.

Lainaa vielä samana päivänä

Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Hakemiseen ei tarvitse värvätä henkilötakaajia eikä omaa omaisuutta tarvitse asettaa lainan vakuudeksi. Lainalaitoksen hakemuksen täyttämällä haet lainatarjouksia samalla useammasta lähteestä, joten säästät aikaa ja vaivaa. Saatat pystyä nostamaan Lainalaitoksen kumppanina toimivan rahoituslaitoksen joustonluoton jo samana päivänä, kun kaikki sopimusasiat on saatu kuntoon. Kun joustoluotto on kerran haettu, voit nostaa luottoa haluamissasi erissä ilman lisähakemuksen täyttämistä!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.