Yrityslaina

Nettiluotto

Hae nettiluotto kätevästi verkossa. Kilpailuta nyt lainasi kauttamme ja saat markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset sähköpostiisi. Tee lainahakemus, saat useita lainatarjouksia, valitse niistä sinulle sopivin.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Nettiluotto

Miten Nettiluotto haetaan?

Nettiluotto on kertaluotto, joka käy moneen tarkoitukseen. Luottoa käytät verkkokauppaostoksiin, lomamatkoihin ja esimerkiksi remontteihin. Pikalainaa haet kätevästi verkossa ja käyttökohteen päätät itse. Kilpailuta hakemasi luotto kauttamme, jolloin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Täytä lainahakemus ja saat 24 tunnin kuluessa useita lainahakemuksia. Valitse niistä paras ja hyväksy lainan ehdot, rahat tulevat tilillesi noin 1-2 arkipäivässä. Miksi varaisit aikaa pankkiin ja istuisit pitkissä lainaneuvotteluissa, kun voit hakea luottoa netissä? Jos olet hankkinut jo monta pientä lainaa, lainojen ja luottojen yhdistäminen voi olla järkevä ratkaisu sinulle. Lainojen yhdistäminen helpottaa luottojen hallinnointia, sillä maksat takaisin vain yhtä lainaa.

  • Nettiluotto on edullinen ja kätevä lainavaihtoehto.
  • Nettiluottoa haet helposti verkossa.
  • Saat yksilöllisen takaisinmaksusuunnitelman.

Nettiluotto auttaa toteuttamaan haaveesi.

Nettiluotto on apu niin arjen tarpeisiin kuin myös unelmiesi toteuttamiseen. Etsitkö pientä tai isoa lainaa ilman vakuuksia? Kuinka paljon nettiluottoa voi kerralla hakea? Palvelumme kautta haet 500 - 40000 euroa luottoa ja saat aina monia lainatarjouksia. Räätälöimme juuri tarkoituksiisi sopivan luoton, jolloin saat lainalle markkinoiden matalimman koron ja riittävästi maksuaikaa. Teemme yhteistyötä tunnettujen rahoitusyhtiöiden ja pankkien kanssa, joten saat todella hyviä lainatarjouksia, joiden todellinen vuosikorko eli efektiivinen korko on aina matala. Lainaa voit hakea milloin vain, ajasta tai paikasta riippumatta. Suoritamme lainavertailun puolestasi. Lainaa voit hakea milloin vain, ajasta tai paikasta riippumatta.

Nettiluotto on aina kätevä ratkaisu.

Nettiluotto on kätevä apu monenlaiseen rahantarpeeseen. Tarvitsetko joustavaa lainaa autoon? Hae lainaa kauttamme, kun täytät säännöissämme olevat ehdot. Sinun pitää olla vähintään 21-vuotias ja omata säännölliset palkka- tai eläketulot. Sinulla ei saa olla minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä. Luottokelpoisuutesi on kunnossa etkä saa olla holhouksen alainen. Sinulta vaaditaan lisäksi verkkopankkitunnukset, toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lainahakemuksen ja -laskurin löydät kätevästi nettisivustoltamme. Saat yhden arkipäivän aikana monia lainatarjouksia, joista valitset itsellesi sopivimman.

Nettiluotto tilillesi 1-2 arkipäivässä.

Kun mietit mistä rahaa saisi nopeasti tilille, nettiluotto on hyvä ratkaisu arjen yllättäviin menoihin. Lainahakemuksen täytät kätevästi netissä ja saat useita lainatarjouksia yhden vuorokauden aikana. Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Allekirjoita ja hyväksy lainahakemus, ja rahat ovat tililläsi 1-2 arkipäivän kuluessa. Yhteistyökumppaneinamme toimivat luotettavat ja ammattitaitoiset pankit sekä rahoitusyhtiöt. Kauttamme saat markkinoiden edullisimman lainan ja matalimman koron, joten lainaa kannattaa todella hakea. Älä enää tuhlaa aikaa pankin pitkissä luottoneuvotteluissa, vaan kilpailuta lainasi kauttamme. Myönnämme vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse erillisiä takaajia tai vakuuksia.

Valitse lainallesi joustava maksuaikataulu.

Nettiluotto on hyvä valinta akuuttiin rahantarpeeseen. Onko mielessäsi lomamatka, uuden auton hankinta, remontti tai mikä tahansa menoerä? Hae nettiluottoa kauttamme. Tiesitkö, että hakemasi laina kannattaa aina kilpailuttaa? Meillä kilpailutat lainasi edullisesti ja saat markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset. Saat yksilöllisen takaisinmaksusuunnitelman ja koron, joissa on otettu huomioon lainaamasi summan lisäksi tulosi sekä yleinen vallitseva taloustilanne. Muistathan, että voit tavallisesti pitää myös yhden lyhennysvapaan kuukauden lainanlyhennysten yhteydessä. Meillä voit myös yhdistää vanhat lainasi, sillä mitä useampia lainoja sinulla on, sitä enemmän on myös korkoja. Yhdistä lainat nyt ja paranna helposti taloudellista tilannettasi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.