Hae Lainaa

Nettilaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Nettilaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Hae lainaa netissä nopeasti ja turvallisesti! Nettilaina on turvallinen ja luotettava tapa saada rahaa heti tilille. Vertaa joustoluottoja, remonttilainoja ja reissuluottoja nyt!

Parhaat Nettilainat

Nettilainan avulla voit rahoittaa kaikenlaisia menoja – keittiöremontista autonvaihtoon ja kodinkoneen korjaamisesta lomamatkaan. Nettilaina sopii myös helpoksi vaihtoehdoksi häiden järjestämiseen. Olipa rahantarpeesi sitten iloinen tapahtuma tai elämän eteesi heittämä yllätys, kannattaa ottaa selvää eri nettilainoista ja kilpailuttaa lainat ennen niiden hakemista. Kuten nimestä voi päätellä, nettilainaa haetaan pelkästään verkossa. Kaikki nettilainat ovat ilman vakuuksia ja nettilainoihin ei yleensä tarvita henkilötakaajia, jolloin hakeminen on paljon helpompaa kuin perinteisissä pankeissa.

Useimmiten pankkien palvelut ovat tarjolla pelkästään virka-aikana, eikä palvelua saa silloin, kun sitä eniten kaipaa. Nettilainaa voit hakea kellon ympäri, milloin vain. Sinun ei tarvitse varata aikaa mistään tai odotella maanantaihin – tai edes poistua koneesi äärestä. Voit vaikka hakea pikavippiä yönaikana heti tilille.

paras edullisin nettilainan saat kun vertailet lainoja. Lainalaitos tekee sopivan lainan löytämisestä helpompaa. Se hoitaa lainahakemuksesi eri lainayhtiöihin, jolloin voit nopeasti hoitaa vertailun yhdellä hakemuksella.

Nettilainaa lyhennetään kuukausittain

Lainasopimusta tehdessä sitoudut maksuaikatauluun, jossa määritellään laina-aika sekä kuukausilyhennykset. Tästä saattaa pystyä joustamaan jonkin verran, sillä jotkut lainapalvelut tarjoavat lyhennysvapaita kuukausia, jonka ajalta maksat pelkästään korkoa ja mahdollisia muita lainan kuluja. Yleensä voit myös maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan aikataulua nopeammin. Koska voit itse vaikuttaa luoton laina-aikaan, on sinulla pelivaraa siinä, kuinka suuriin kuukausieriin olet valmis sitoutumaan.

Halvimmat nettilainat edullisella korolla

Lainojen korkotasot vaihtelevat suuresti. Lainalaitoksen kautta haettavien luottojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Kannattaa kiinnittää myös huomiota eri luotontarjoajien muihin lainan kustannuksiin, kuten avausmaksuun ja ylläpitomaksuihin.

Nettilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Kuten kaikkia nettilainoja muutenkin, lainan hakemisen voit aloittaa suoraan Lainalaitoksen etusivulla olevalla lainahakemuksella. Yksi hakemus hakee lainatarjouksia useasta eri palvelusta, jolloin voit saada tarjouksen jopa sekunneissa ja lainaa heti kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivan tarjouksen. Lainan kilpailutus kannattaa aina. Lainalaitoksen kautta hakemuksen lähettäminen on turvallista ja luotettavaa, eikä sinun tarvitse huolehtia tietojesi joutumisesta vääriin käsiin. Hakemuksen lähettämisellä ei ole aukioloaikoja, vaan voit hakea luottoa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voihan olla, että kesken palaverin saat mahtavan idean viikonloppureissusta, mutta pankkitili näyttää väliaikaisesti tyhjää. Kun lähetät hakemuksen heti, saatat saada matkarahat tilillesi jo saman päivän aikana!

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainatarjouksia, joissa kerrotaan lainan ehdoista ja siitä, tarvitseeko sinun lähettää edelleen lisätietoja. Kun kaikki dokumentit on sähköisesti allekirjoitettu, siirretään rahat tilillesi useasti jopa minuuteissa. Näin siis nettilainan hakeminen kauttamme on nopeaa ja helppoa! Kaikki uudet nettilainat saat samast paikasta.

Lainan hakemisen ehtoina on, että olet vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Lisäksi vaaditaan, että sinulla on moitteettomat luottotiedot. Osa lainantarjoajista vaatii myös lisätodisteita maksukyvystäsi. Lainan saamisen mahdollistamiseksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Laina kannattaa nykyään hakea netistä. Nettilaina kannattaa hankkia useaa lainatarjousta vertailemalla.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €