Yrityslaina

Nettilaina

Hae lainaa netissä nopeasti ja turvallisesti! Nettilaina on turvallinen ja luotettava tapa saada rahaa heti tilille. Vertaa joustoluottoja, remonttilainoja ja reissuluottoja nyt!

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Laina kannattaa nykyään hakea netistä. Nettilaina kannattaa hankkia useaa lainatarjousta vertailemalla.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Nettilaina

Löydä joustavin nettilaina Lainalaitoksen kautta

Nettilainan avulla voit rahoittaa kaikenlaisia menoja - keittiöremontista autonvaihtoon ja kodinkoneen korjaamisesta lomamatkaan. Nettilaina sopii myös helpoksi vaihtoehdoksi häiden järjestämiseen. Olipa rahantarpeesi sitten iloinen tapahtuma tai elämän eteesi heittämä yllätys, kannattaa ottaa selvää eri nettilainoista ja kilpailuttaa lainat ennen niiden hakemista. Kuten nimestä voi päätellä, nettilainaa haetaan pelkästään verkossa. Nettilainoihin ei yleensä tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia, jolloin hakeminen on paljon helpompaa kuin perinteisissä pankeissa.

Useimmiten pankkien palvelut ovat tarjolla pelkästään virka-aikana, eikä palvelua saa silloin, kun sitä eniten kaipaa. Nettilainaa sen sijaan voit hakea kellon ympäri, milloin vain ikinä sitä tarvitsetkaan. Sinun ei tarvitse varata aikaa mistään tai odotella maanantaihin – tai edes poistua koneesi äärestä. Vaikka yöaíkaan pikavippiä ei myönnetäkään, voit hakea pikavippiä heti tilille ja se menee maksuun varhain aamusta.

Nettilainojen vertailu on kuitenkin tärkeää, koska niiden välillä on suuriakin eroja. Vertailu on kuitenkin haastavaa, kun lainantarjoajia on olemassa pilvin pimein. Lainalaitos tekee sopivan lainan löytämisestä helpompaa. Se hoitaa lainahakemuksesi eri lainayhtiöihin, jolloin voit nopeasti hoitaa vertailun yhdellä hakemuksella.

Nettilainaa lyhennetään kuukausittain

Lainasopimusta tehdessä sitoudut maksuaikatauluun, jossa määritellään laina-aika sekä kuukausilyhennykset. Tästä saattaa pystyä joustamaan jonkin verran, sillä jotkut lainapalvelut tarjoavat lyhennysvapaita kuukausia, jonka ajalta maksat pelkästään korkoa ja mahdollisia muita lainan kuluja. Yleensä voit myös maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan aikataulua nopeammin. Koska voit itse vaikuttaa luoton laina-aikaan, on sinulla pelivaraa siinä, kuinka suuriin kuukausieriin olet valmis sitoutumaan.

Nettilaina edullisella korolla

Lainojen korkotasot vaihtelevat suuresti. Lainalaitoksen kautta haettavien luottojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Kannattaa kiinnittää myös huomiota eri luotontarjoajien muihin lainan kustannuksiin, kuten avausmaksuun ja ylläpitomaksuihin.

Nettilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Kuten kaikkia nettilainoja muutenkin, lainan hakemisen voit aloittaa suoraan Lainalaitoksen etusivulla olevalla lainahakemuksella. Yksi hakemus hakee lainatarjouksia useasta eri palvelusta, jolloin voit saada tarjouksen jopa sekunneissa ja lainaa heti kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivan tarjouksen. Lainan kilpailutus kannattaa aina. Lainalaitoksen kautta hakemuksen lähettäminen on turvallista ja luotettavaa, eikä sinun tarvitse huolehtia tietojesi joutumisesta vääriin käsiin. Hakemuksen lähettämisellä ei ole aukioloaikoja, vaan voit hakea luottoa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voihan olla, että kesken palaverin saat mahtavan idean viikonloppureissusta, mutta pankkitili näyttää väliaikaisesti tyhjää. Kun lähetät hakemuksen heti, saatat saada matkarahat tilillesi jo saman päivän aikana!

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainatarjouksia, joissa kerrotaan lainan ehdoista ja siitä, tarvitseeko sinun lähettää edelleen lisätietoja. Kun kaikki dokumentit on sähköisesti allekirjoitettu, siirretään rahat tilillesi useasti jopa minuuteissa. Näin siis nettilainan hakeminen kauttamme on naurettavan nopeaa ja helppoa!

Lainan hakemisen ehtoina on, että olet vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Lisäksi vaaditaan, että sinulla on moitteettomat luottotiedot. Osa lainantarjoajista vaatii myös lisätodisteita maksukyvystäsi. Lainan saamisen mahdollistamiseksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.