Yrityslaina

Mistä rahaa

Mistä rahaa, kun äkillinen menoerä yllättää? Nykyään lainaa saa helposti netissä. Lainalaitos kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi ilmaiseksi. Täytä hakemus ja valitse itsellesi sopivin laina!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Mistä rahaa

Mistä rahaa nopeasti?

Kun tili on tyhjä, päässä pyörii usein vain yksi kysymys: mistä rahaa nopeasti? Onneksi pikalainaa saa nykyään helposti ihan vain netistä hakemalla. Jokaisen eteen tulee joskus tilanne, jolloin rahat ovat loppu ja suurempi menoerä yllättää. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi kodinkoneiden rikkoutumiset, auton huolto tai vaikka hajonnut vesiputki kylpyhuoneessa. Hakemalla netistä lainaa, saat asiat hoidettua nopeasti kuntoon, vaikka sinulla ei olisikaan tuhansien eurojen säästöjä tililläsi.

  • Netistä saat lainaa nopeasti
  • Lainalaitos kilpailuttaa puolestasi useita lainatarjouksia
  • Saat lainatarjouksen vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä

Milloin kannattaa lainata rahaa?

Yllättävä rahantarve on varmasti tuttu suurimmalle osalle ihmisiä. Moni miettii lähes päivittäin, mistä rahaa saisi lisää nopeasti. Krooniseen rahantarpeeseen laina ei kuitenkaan ole oikea vaihtoehto, sillä se on aina pystyttävä maksamaan takaisin. Sen sijaan äkilliset ja kertaluonteiset menot, esimerkiksi auton huolto tai vaikka rikkoutunut astianpesukone, ovat hyviä syitä ottaa lainaa. Netistä saa helposti ja nopeasti lainaa erilaisiin tarpeisiin. Lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Kuka voi lainata rahaa netissä?

Jos pohdit, mistä rahaa saisi uutta pesukonetta tai esimerkiksi WC-remonttia varten, kannattaa kääntyä Lainalaitoksen puoleen. Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Maksuhäiriömerkintä estää aina lainan saamisen. Lisäksi tarvitset vakituiset tulot, jotta pystymme varmistumaan siitä, että kykenet maksamaan lainan takaisin ajallaan. Lainahakemuksen täyttämistä varten tarvitset myös jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, joiden avulla tunnistaudut palveluumme. Tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen, jotta voimme välittää sinulle parhaat lainatarjoukset.

Kuinka lainaa haetaan?

Mistä rahaa yllättävään tarpeisiin? Netistä tietysti! Voit hakea lainaa 500 - 40000 euroa helposti Lainalaitoksen verkkosivuilla. Ensimmäiseksi sinun tulee täyttää luottohakemus. Hakemuksessa kysytään perustietoja elämäntilanteestasi. Tässä kohtaa voit myös määritellä tarvitsemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Kun haet lainaa kauttamme, et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia. Kun olet jättänyt lainahakemuksen, kilpailutamme puolestasi eri pankkien lainatarjoukset. Välitämme parhaat tarjoukset sinulle sähköpostiin vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen sinun täytyy vielä allekirjoittaa lainasopimus luotonantajan verkkopalvelussa. Kun sopimus on allekirjoitettu, on laina nostettavissa tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo samana päivänä, mutta toisinaan rahansiirrossa kestää muutama päivä.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun mietit, mistä lainaa saisi nopeasti, on hyvä muistaa, että laina on aina maksettava takaisin. Useimmiten lainaa lyhennetään kuukausittain. Minimilyhennyksen suuruus riippuu tietysti lainasummasta ja sen suuruudesta. Myös valitsemallasi maksuajalla on vaikutusta siihen, kuinka suuria summia joudut kuukausittain maksamaan. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä suuremman summan maksat kuukaudessa. Toisaalta maksamalla lainan nopeasti, joudut maksamaan vähemmän korkoja. Jotkut pankit myös lisäävät lainaan erillisiä käsittelykuluja. Näiden suuruuden voit tarkistaa lainasopimuksestasi. Monet luotonantajat tarjoavat myös mahdollisuutta lyhennysvapaaseen kuukauteen. Näin saat liikkumavaraa talouteesi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.