Yrityslaina

Mistä pankista helpoiten lainaa?

Kerromme mistä pankista saa helpoiten lainaa. Sinun ei tarvitse tyytyä yhteen lainatarjoukseen vaan Lainalaitoksen kautta saat useita tarjouksia kerralla.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kerromme mistä pankista saa helpoiten lainaa. Yhden lainatarjouksen sijasta saat monta lainatarjousta useasta pankista samaan aikaan. Valitse paras tarjous itsellesi vaihtoehtojen joukosta.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Mistä pankista helpoiten lainaa?

Mistä pankista helpoiten lainaa– kannattaako kääntyä netin vai pankin puoleen?

Tarvitsetko esimerkiksi lainaa 1000 euroa ? Kun lainan hakeminen tulee ajankohtaiseksi, yleinen tapa on mennä pankin kivijalkakonttorille ja hakea lainaa. Joudut tässä tilanteessa ottamaan huomioon konttorin aukioloajat ja ennen pankkiin menoa normaalisti varaamaan ajan pankkivirkailijalle lainaneuvotteluun. Tämä on pitkä prosessi ja vie turhan paljon aikaa. Samalla kun juot aamukahvia, voit hoitaa pankkiasiasi helposti ja nopeasti netissä. Netissä toimiva Lainalaitos mahdollistaa sinulle todella mutkattoman ja helpon tavan hakea lainaa netissä. Lainalaitoksen kautta voi saada isojakin lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Voit myös hakea lainaa 20 000 euroa niin halutessasi.

Voit hakea Joustoluottoa käden käänteessä, tarvitset hakuprosessiin vain muutamia minuutteja. Hakeminen on myös tehty todella helpoksi. Voit hakea Joustoluottoa tietokoneella, tabletilla tai vaikka matkapuhelimellasi ja sinun ei tarvitse liikkua mihinkään kotisohvaltasi. Eikö olekin helppoa? Lainalaitos pyrkii tekemään elämästäsi edes hieman helpompaa. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja se on nopeaa ja turvallista. Lainalaitos on apunasi koko hakuprosessin aikana ja saat vastauksen vain muutamien sekuntien aikana.

Mahdollisuuksien viidakko – mistä pankista voin hakea helpoiten lainaa?

Lainaa hakiessa tulee ensimmäisenä mietittyä, mistä voin hakea lainaa mutkattomasti ja helpolla tavalla. Lainaa voi hakea eri paikoista ja markkinoilla on todella monia toimijoita. Rahoitusalan markkinat ovat kuin mahdollisuuksien viidakko – mahdollisuuksia on monia, mutta mistä löytää itselle paras vaihtoehto.

Tulet huomaamaan, että eri toimijat tarjoavat lainan hakemista erilaisilla ehdoilla ja lainaehdot voivat vaihdella paljon tarjoajasta riippuen. Mahdollisuuksien viidakossa on niin perinteisiä kivijalkapankkeja kuin moderneja nettipalveluja, jotka palvelevat sinua jopa kellon ympäri ja sinun ei tarvitse käydä läpi turhauttavaa hakuprosessia lainan hakemiseen. Lainalaitoksella lainan hakeminen on aina turvallista, ilmaista ja nopeaa. Kaikki lainaprosessin osa – alueet on tehty hyvin helpoksi asiakkaille ja hakuprosessi tapahtuu joustavasti. Lainalaitoksella voit hakea Joustoluottoa aina helposti netissä.

Lainalaitoksella lainan hakeminen on aina turvallista, nopeaa ja ilmaista

Suosittelemme sinua hakemaan Joustoluottoa netistä, koska se on turvallista, nopeaa ja ilmaista. Mietitkö kuinka paljon voin lainata? Lue lisää täältä. Tee Joustoluottohakemus vaikka jo tänään! Joustoluoton hakemiseen tarvitset sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset. Joustoluoton hakeminen on siis tehty todella helpoksi ja voit hakea sitä jo tänään vaikka kotisohvaltasi. Lainalaitos pyrkii vastaamaan sinulle jopa sekuntien aikana, joten hakuprosessi sujuu käden käänteessä. Saat nopean vastauksen, jossa selviää alustavat ehdot ja lainapäätös.

Lainalaitos tarjoaa sinulle Joustolainaa seuraavilla ehdoilla. Sinun täytyy olla vähintään 21 – vuotias, olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään 12 kuukautta ja sinulla pitää olla säännölliset tulot. Lainalaitos tulee myös tarkistamaan luottotiedot lainahakuprosessin aikana. Luottotietojen on oltava kunnossa.

Nämä asiat on hyvä huomioida, kun haet mutkatonta lainaa

Mistä pankista saa helpoiten lainaa? Mutkattoman lainan hakemisesta on tehty nyt todella helppoa. Arvostamme kaikki eri asioita ja se mikä on yhdelle helppoa ja parasta, ei välttämättä tarkoita sinulle samoja asioita. Yksi lainan hakija voi arvostaa todella paljon sitä, että voi hakea Joustoluottoa kotisohvalta juuri itselle sopivaan aikaan. Toiselle helppous merkitsee selkeitä lainaehtoja ja nopeaa käsittelyprosessia. Lainalaitos pyrkii aina tarjoamaan nopeaa, turvallista ja helppoa lainanhakemista ja käsittelemään hakemuksesi jopa sekunneissa. Lainalaitos pyrkii tekemään elämästäsi helpompaa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.