Yrityslaina

Mistä lainaa?

Lainoja on tarjolla netissä montaa sorttia. Kun mietit mistä lainaa saa nopeasti, täytä vain yksi hakemus - saat useita lainatarjouksia.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Mietitkö mistä saat lainaa nopeasti ja luotettavasti? Lainalaitoksen lainahakemuksella saat useita lainatarjouksia saman tien ilman takaajia ja vakuuksia.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Mistä lainaa?

Mistä lainaa saa nopeasti ja luotettavasti?

Onko sinulla tarvetta lainalle ja mietit mistä voisit saada järkevän hintaista lainaa itsellesi sopivilla ehdoilla turvallisesti ja nopeasti? Monet ensi kertaa lainaa hakevat asiakkaat saattavat kokea että markkinoilla on tällä hetkellä liian monta lainaa ja lainantarjoajaa, joita on välillä vaikea erottaa toisistaan. Välillä voi olla vaikea päättää mikä laina tai pikaluotto sopisi itselle parhaiten. Ennen kuin haet vippiä, sinun kannattaa harkita muutamia seikkoja jotka saattavat vaikuttaa lainan hakuun ja lyhennyksiin. On myös hyvä tiedostaa hakeeko lainaa pitkälle aikavälille vai haluatko mieluummin maksaa takaisin pieniä kuukausieriä. Jotkut asiakkaat haluavat mieluiten maksaa koko lainansa kerralla pois yhdessä maksuerässä. Jos yksi laina sopii yhdelle hakijalle, se ei aina sovi kuitenkaan kaikille.

Mistä lainaa saa muuttuviin elämäntilanteisiin?

Yleisesti ottaen lainan lyhennykset lähtevät käyntiin heti kun laina on nostettu. Lyhennykset maksetaan takaisin kuukausierissä ja laina on sidottu sovittuun laina-aikaan jota ei voi jälkikäteen enää muuttaa. Asiakas voi välillä kuitenkin hakea lainaansa lyhennysvapaita kuukausia, jos tarve niin vaatii. Lynennysvapaita kuukausia voi pitää usein noin muutaman vuodessa, kunhan on maksanut lainaansa tunnollisesti takaisin. Kun haet lainaa Lainalaitoksen kautta, saat saman tien useamman tarjouksen usealta pankilta. Sinun on erittäin kätevää ja nopeaa vertailla siten lainasi ehtoja. Jos uskot että saatat tarvita joustoa lainasi takaisinmaksuun, sinun kannattaa valita sellainen lainantarjoaja joka mahdollistaa myös maksuvapaita kuukausia. Markkinoilta löytyy onneksi sellaisia lainayhtiöitä jotka tarjoavat asiakkailleen riittävää joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin ja luoton takaisinmaksuun. Lainalaitoksen kautta haettavat lainat ovat suuruudeltaan 500 eurosta 40 000 euroon asti. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen.

Mistä lainaa saa edullisella korolla

Monet meistä tunnistavat “pikavippi”-sanan. Näiden valitettava puoli on että niiden korot saattavat nousta liian korkeiksi luoton myöntäjien suuren riskin ansiosta. Nämä pienet lainat voivat tulla kalliiksi varsinkin silloin jos laina-aika on liian pitkä. Lainalaitoksen joustoluottojen todelliset vuosikorot ovat 4,5%-49,9% väliltä ja ovat henkilökohtaisia. Lopullinen korko määräytyy kunkin lainahakemuksen mukaan tapauskohtaisesti. Mitä edullinen korko sitten tarkoittaa lainan hakijalle? Matalamman koron lainojen korkokulut pysyvät helpommin hanskassa vaikka lainan takaisin maksu venyisikin syystä tai toisesta.

Mistä saa lainaa helposti?

Lainaa saa nykyään helpoiten netistä. Jos haet rahoitusta perinteisen pankin kautta, hakemisprosessi saattaa usein vaatia sekä aikaa että vaivaa. Netistä lainaa hakiessasi sinun ei siis tarvitse ehtiä pankkiin niiden aukioloaikojen puitteissa, seistä jonossa tai täyttää paperisia kaavakkeita. Lainalaitoksen kautta Joustoluottoa hakiessasi voit tehdä lainahakemuksen netissä vaikka heti ja saat vastauksen sähköpostiisi minuuteissa.

Kenelle Lainalaitoksen lainat sopii?

Lainaa voi hakea 21 vuotta täyttäneet asiakkaat jotka ovat asuneet Suomessa vähintään 12 kuukautta ja joilla on säännölliset tulot. Luottotiedot tarkistetaan ennen päätöksen antamista.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.