Yrityslaina

Mikä on kulutusluotto?

Kerromme yleisesti kulutusluotosta ja siitä, miten Lainalaitoksen kautta haettu joustoluotto eroaa muista. Lainalaitoksen kautta voit saada joustoluottoa vaikka jo tänään.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Mikä on kulutusluotto? Kyseessä on vakuudeton laina jota voi hakea verkkopankkitunnuksilla netistä.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Mikä on kulutusluotto?

Mietitkö, mikä on kulutusluotto? Vakuudeton laina kuluttamiseen

Oletko miettinyt, mikä on kulutusluotto? Netistä löytyy useita eri vakuudettomia lainoja. Markkinoilla on erilaisia vippejä, luottoja ja muita lainavaihtoehtoja, joiden nimet ja hinnat vaihtelevat. Välillä on vaikeaa ymmärtää niiden eroja ja löytää itselle paras vaihtoehto. Kulutusluotto tarkoittaa lainaa, joka on tarkoitettu nimensä mukaisesti kuluttamiseen, eli esimerkiksi yllättävien hankintojen tekemiseen. Kulutusluottoa voit hakea eri kanavia pitkin. Niitä tarjoavat niin pankit kuin netissä toimivat luotontarjoajatkin. Lainalaitos tarjoaa 500 – 40 000 euron joustoluottoja ja pikavippejä, joita voit hakea netissä vaikka jo tänään. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Voit tarkistaa oman henkilökohtaisen vuosikorkosi omasta lainatarjouksestasi.

Mikä on kulutusluotto ja mihin sitä voi käyttää?

Normaalisti kulutusluotto on muutaman tuhannen euron laina, joka otetaan kuluttamiseen eli hankintojen tekemiseen. Eteen voi tulla tilanne, jolloin tarvitsee ostaa uuden kodinkoneen, esineen, huonekalun tai viihde-elektroniikkalaitteen. Tai vastaavasti kulutusluottoa voidaan ottaa myös esimerkiksi autolainaksi. Kulutusluottoja käytetään myös palveluiden ostamiseen ja matkojen maksamiseen. Aina kun haet käyttöluottoa Lainalaitoksen kautta, sinun ei tarvitse erikseen selittää, mihin tarkoitukseen se menee.

Onko kulutusluotto kallis vaihtoehto?

Olet ehkä kuullut aikaisemmin, että kulutusluotto on kallis vaihtoehto. Markkinoilla on runsaasti eri vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan hintojensa ja lainaehtojensa suhteen. Kannattaa käyttää aikaa ja vertailla eri vaihtoehtoja. Yksi asia kannattaa tarkistaa silloin kun hakee kulutusluottoa. Tärkein asia, jota kannattaa verrata on korko. Lainalaitoksen kautta haettuna luoton todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% välillä. Lopullisen koron saat tietää, kun jätät joustoluottohakemuksen netissä. Korko päätetään tapauskohtaisesti ja ilmoitetaan lainatarjouksessa.

Kuinka nopeasti joustoluotto on maksettava takaisin?

Normaalisti kulutusluotot ovat lyhytaikaisia, noin alle 5 vuoden lainoja. Lainantarjoajasta riippuen saatat saada maksuvapaita kuukausia halutessasi. Jos tilanteesi on tällä hetkellä tiukka, voit väliaikaisesti maksaa pelkkiä kuluja ja korkoja. Sinulla on siis täysi valta siihen, milloin maksat kulutusluottosi takaisin.

Mikä on helpoin tapa ottaa kulutusluotto?

Lainalaitoksen kautta on todella helppoa ja nopeaa hakea kulutusluottoa. Hae luottoa vaikka jo tänään täyttämällä hakemus netissä. Se kestää vain muutaman minuutin ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Hakemuksen voit täyttää missä ja milloin haluat. Hakemusta varten tarvitset pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Kun haet joustoluottoa Lainalaitoksen kautta, sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi luoton vakuudeksi tai löytää takaajia. Kaikki yksityisasiasi säilyvät sinun ja Lainalaitoksen välisinä

.

Kulutusluoton hakemiseen sisältyy muutama ehto. Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias, asua vakituisesti Suomessa ja sinulla pitää olla säännölliset tulot. Luottotietosi on oltava kunnossa ja ne tullaan tarkistamaan hakemusprosessin aikana. Voit hakea lainaa heti Lainalaitoksen kautta. Voit jättää hakemuksen muutamassa minuutissa ja saat ensimmäisiä lainapäätöksiä heti.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.