Yrityslaina

Matka osamaksulla

Niin pienen kuin isommankin matkan rahoittaminen onnistuu nopeasti ja edullisesti osamaksulla! Voit jakaa reissusi kustannukset usealle kuukaudelle ja maksaa pienempiä eriä.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Matkan voi maksaa myös osamaksulla. Yhdellä reissuluottohakemuksella saat monta lainatarjousta saman tien ja pääset varaamaan unelmiesi lomaa vaikka tänään.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Matka osamaksulla

Matka osamaksulla - näin haet joustoluottoa

Kun loman suunnittelu tulee ajankohtaiseksi, kannattaa harkita matkan varaamista osamaksulla, jolloin ylimääräistä rahaa jää itse matkakohteessa käytettäväksi. Matkabudjetti saattaa myös vahingossa reissussa ylittyä ja kukkaron nyörien kiristäminen voi pilata koko loman, jolloin matka osamaksulla olisi ollut järkevä vaihtoehto. Joustoluotto sopii mainiosti koko matkan maksamiseen osamaksulla. Lainalaitoksen kautta haet kerralla lainatarjouksia useammasta paikkaa, joten voit varmistua itsellesi parhaista lainaehdoista sekä sopivimmista kuukausieristä ja varmistua mikä matka osamaksulla sopii budjettiisi parhaiten. Vertaile lainoja vaikka heti.

Lomalla voi tietenkin jäädä myös kotiin, mutta kyllä matkustaminen rentouttaa ja tarjoaa uusia elämyksiä aivan eri mittakaavassa. Ei ole väliä, haluatko matkustaa yksin, kaksin vai koko perheen voimin. Kaikenlaisten matkojen suunnitteluun voit hakea joustoluottoa vetoavuksi. Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada ensimmäisen tarjouksen jo sekunneissa! Kun hyväksyt tarjouksen, rahat ovat todennäköisesti tililläsi jo saman päivän aikana.

Varaa matka osamaksulla edullisesti

Matkanjärjestävät harvoin tarjoavat osamaksuvaihtoehtoa varauksiinsa, vaan koko matka on maksettava kerralla. Vakuudettoman kulutusluoton avulla on kuitenkin mahdollista tehdä varaus ja maksaa se osamaksulla. Vaikka osamaksuvaihtoehto olisikin tarjolla matkanjärjestäjän puolelta, kannattaa ehtoja silti vertailla saadakseen mahdollisimman halvan lainan. Joustoluoton todellinen vuosikorko vaihtelee riippuen lainan tarjoajasta 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Joustolimiitin suuruudesta huolimatta korkoa maksat vain siltä määrältä, minkä olet luottoa nostanut.

Miksi varata matka osamaksulla?

Jo ennen matkan varaamista voit hakea lainapäätöksen lainayhtiöltä. Näin voit maksaa kaikki liikkumiseen ja yöpymiseen liittyvät maksut jo etukäteen luotolla. Tästä seuraa tietenkin se, että käyttöösi jää enemmän rahaa varsinaiseen matkakohteeseen. Itse luoton maksamista tarvitsee näin miettiä vasta, kun olet saapunut takaisin kotiin. Osa lainojen tarjoajista myöntää maksuvapaita kuukausia, jolloin lainasta ei tarvitse maksaa kuin korkoa ja muita kuluja. Pystyt itse vaikuttamaan useimpien joustoluottojen takaisinmaksuaikoihin ja kuukausieriin, jolloin lainan takaisinmaksu ei aiheuta henkilökohtaiseen talouteesi hankaluuksia.

Joustoluotolla maailman ympäri tai viikonloppureissulle

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainatarjouksia 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Ei siis ole väliä, onko haaveissasi viikonloppu Berliinissä vai matka maailman ympäri, reissuluotto hoitaa rahoituksen. Koska joustoluotolla voit itse valita nostamiesi erien summan, saat joustavuutta lompakkoon myös matkakohteessa. Luottoa voit nostaa tilillesi mihin kellonaikaan tahansa ilman uutta hakemusta.

Hae joustoluottoa ilman vakuuksia ja matkusta osamaksulla

Parhaimman joustoluoton saamisesta on tehty todella helppoa. Lainalaitoksen hakemuksen kautta voit saada yhdellä hakemuksella useita pikavipin tyylisiä lainatarjouksia mutta paremmilla koroilla, joista valita itsellesi sopivimman. Riippuen lainantarjoajasta, sinulta saatetaan pyytää lisäselvityksiä maksukyvystäsi. Käytännössä tämä tarkoittaa joko palkkakuitteja tai veropäätöstä. Kun kaikki on kunnossa, rahat voi saada tilille jo saman päivän aikana!

Joustoluoton hakemiseen sinulta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Lisäksi sinun on oltava asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Joustoluoton hakemisprosessissa tarvitset toimivia nettipankkitunnuksia, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.