Hae Lainaa

Lyhytaikainen Laina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lyhytaikainen laina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Joustoluotto taipuu moneen – pitkäaikaiseen tai lyhytaikaiseen tarpeeseen! Lyhytaikainen laina kannattaa hankkia vertailemalla useaa tarjousta kerralla. Yksi lainahakemus riittää.

Lyhytaikainen laina heti

Onko rahantarpeesi vain hetkittäistä? Hae lainaa Lainalaitoksen kautta! Joustoluoton laina-ajasta pystyt päättämään itse ja useimmiten voit myös itse vaikuttaa siihen, minkä suuruisia maksamasi kuukausierät ovat. Jos haluat maksaa pienempiä kuukausieriä tai pitää jopa maksuvapaita kuukausia, on maksuaika pidempi. Jos taas kuukausibudjettisi kestää isommat kuukausierät, voi lainan maksaa pois nopeasti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että joustoluotto on lyhytaikainen laina, joka joustaa tarpeidesi mukaan.

Lyhytaikainen vai pitkäaikainen laina?

Eri lainantarjoajat ehdottavat erilaisia laina-aikoja. Kun haet lainaa netistä, useasti voit itse päättää, kuinka nopeasti haluat maksaa luottoa takaisin. Lainasopimuksessa on mukana maksuaikataulu sekä lyhennyserät, joita noudatetaan koko laina-ajan. Maksuaikatauluista voi kuitenkin usein poiketa ilman lisämaksua. Jos siis haluat maksaa koko luoton nopeammin kerralla takaisin, se yleensä onnistuu. Osa lainantarjoajista voi myös antaa maksuvapaita kuukausia, jolloin luotosta maksetaan vain korkoa ja kuluja. Luoton laina-aika vaikuttaa kuukausieriin siten, että lyhytaikainen laina maksetaan takaisin isommissa erissä ja pienempiä eriä maksamalla laina-aika taas pitenee.

Joustoluotto on jatkuva laina, eli voit siis nostaa lainaa luottolimiittiisi asti sitä mukaa, kun maksat lainaeriä takaisin. Käytännössä siis yksi lyhytaikainen laina voi palvella sinua useampaan otteeseen. Joustoluottoa nostaessasi voit itse päättää, paljonko haluat rahaa siirtää kerralla ja minkä suuruisissa erissä. Maksat luotosta korkoa vain nostamaltasi määrältä.

Lyhytaikaiset lainat rahoituslaitoksilta

Joustoluotto on lyhytaikainen laina, jota pystyy hyödyntää moneen eri käyttötarkoitukseen. Lainaa voit hakea 500 eurosta jopa 40 000 euroon, joten se soveltuu jokaiseen rahantarpeeseen. Olipa kyse sitten uuden kodinkoneen ostamisesta, keittiöremontista, autokaupoille hinkumisesta tai lomamatkasta palmujen alle, on joustoluotto nopea ja luotettava tapa hankkia rahoitusta. Joustoluoton lyhytaikaisen lainan korko vaihtelee 4,5% -49,9% todellisen vuosikoron välillä lainayhtiöstä riippuen ja korko on henkilökohtainen. Kun haet Lainalaitoksen hakemuksella joustoluottoa, saat useamman tarjouksen kerralla eri lainayhtiöistä. Näin voit siis valita itsellesi kaikkein halvimman vaihtoehdon.

Käyttölainan hakeminen Lainalaitoksen kautta on nopeaa ja turvallista. Lainan saamiseen ei vaadita takaajia tai vakuuksia, joten papereiden pyörittelyyn ei mene ylimääräistä aikaa. Ehtoina lainan hakemiselle on, että olet vähintään 21-vuotias, olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Mistä lyhytaikainen laina – Hae lainaa nopeasti netistä

Pikalainaa hakiessa haluat varmaankin myös hakuprosessin olevan mahdollisimman lyhytaikainen. Lainalaitoksen yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksen useammasta paikasta jopa sekunneissa! Hakemuksen täyttämiseen ei kulu montaa minuuttia ja saat alustavia lainatarjouksia nopeasti. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Saamistasi lainatarjouksista sinulle selviää tiedot myönnettävän luoton ehdoista. Saat myös tiedon siitä, pyydetäänkö sinua lähettämään lisädokumentteja, kuten veropäätöstä tai palkkatodistusta. Rahat saat nopeasti tilillesi, useasti jo samana päivänä.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lyhytaikainen laina ★★★★★ 5
5 1