Yrityslaina

Lyhytaikainen laina

Joustoluotto taipuu moneen - pitkäaikaiseen tai lyhytaikaiseen tarpeeseen! Lyhytaikainen laina kannattaa hankkia vertailemalla useaa tarjousta kerralla. Yksi lainahakemus riittää.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lyhytaikainen laina tuo joustoa arkeen. Vertaile useaa lainatarjousta täyttämällä vain yksi hakemus! Ei vakuuksia tai takaajia.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lyhytaikainen laina

Lyhytaikainen laina joustavilla ehdoilla

Onko rahantarpeesi vain hetkittäistä? Hae lainaa Lainalaitoksen kautta! Joustoluoton laina-ajasta pystyt päättämään itse ja useimmiten voit myös itse vaikuttaa siihen, minkä suuruisia maksamasi kuukausierät ovat. Jos haluat maksaa pienempiä kuukausieriä tai pitää jopa maksuvapaita kuukausia, on maksuaika pidempi. Jos taas kuukausibudjettisi kestää isommat kuukausierät, voi lainan maksaa pois nopeasti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että joustoluotto on lyhytaikainen laina, joka joustaa tarpeidesi mukaan.

Lyhytaikainen laina pitkällä vai lyhyellä maksuajalla?

Eri lainantarjoajat ehdottavat erilaisia laina-aikoja. Kun haet lainaa netistä, useasti voit itse päättää, kuinka nopeasti haluat maksaa luottoa takaisin. Lainasopimuksessa on mukana maksuaikataulu sekä lyhennyserät, joita noudatetaan koko laina-ajan. Maksuaikatauluista voi kuitenkin usein poiketa ilman lisämaksua. Jos siis haluat maksaa koko luoton nopeammin kerralla takaisin, se yleensä onnistuu. Osa lainantarjoajista voi myös antaa maksuvapaita kuukausia, jolloin luotosta maksetaan vain korkoa ja kuluja. Luoton laina-aika vaikuttaa kuukausieriin siten, että lyhytaikainen laina maksetaan takaisin isommissa erissä ja pienempiä eriä maksamalla laina-aika taas pitenee.

Joustoluotto on jatkuva laina, eli voit siis nostaa lainaa luottolimiittiisi asti sitä mukaa, kun maksat lainaeriä takaisin. Käytännössä siis yksi lyhytaikainen laina voi palvella sinua useampaan otteeseen. Joustoluottoa nostaessasi voit itse päättää, paljonko haluat rahaa siirtää kerralla ja minkä suuruisissa erissä. Maksat luotosta korkoa vain nostamaltasi määrältä.

Lyhytaikainen laina sopii moneen tilanteeseen

Joustoluotto on lyhytaikainen laina, jota pystyy hyödyntää moneen eri käyttötarkoitukseen. Lainaa voit hakea 500 eurosta jopa 40 000 euroon, joten se soveltuu jokaiseen rahantarpeeseen. Olipa kyse sitten uuden kodinkoneen ostamisesta, keittiöremontista, autokaupoille hinkumisesta tai lomamatkasta palmujen alle, on joustoluotto nopea ja luotettava tapa hankkia rahoitusta. Joustoluoton korkotaso vaihtelee 4,5% -49,9% todellisen vuosikoron välillä lainayhtiöstä riippuen ja korko on henkilökohtainen. Kun haet Lainalaitoksen hakemuksella joustoluottoa, saat useamman tarjouksen kerralla eri lainayhtiöistä. Näin voit siis valita itsellesi kaikkein halvimman vaihtoehdon.

Käyttölainan hakeminen Lainalaitoksen kautta on nopeaa ja turvallista. Lainan saamiseen ei vaadita takaajia tai vakuuksia, joten papereiden pyörittelyyn ei mene ylimääräistä aikaa. Ehtoina lainan hakemiselle on, että olet vähintään 21-vuotias, olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa nopeasti netistä - maksa takaisin omalla aikataulullasi

Pikalainaa hakiessa haluat varmaankin myös hakuprosessin olevan mahdollisimman lyhytaikainen. Lainalaitoksen yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksen useammasta paikasta jopa sekunneissa! Hakemuksen täyttämiseen ei kulu montaa minuuttia ja saat alustavia lainatarjouksia nopeasti. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Saamistasi lainatarjouksista sinulle selviää tiedot myönnettävän luoton ehdoista. Saat myös tiedon siitä, pyydetäänkö sinua lähettämään lisädokumentteja, kuten veropäätöstä tai palkkatodistusta. Rahat saat nopeasti tilillesi, useasti jo samana päivänä.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.