Yrityslaina

Luottotiedot

Hyvät luottotiedot takaavat sen, että lainanhakija pystyy maksamaan lainan takaisin. Lainaa on joissain tapauksissa mahdollista saada, vaikka luottotiedoissa olisi merkintä.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Luottotiedot

Mitä luottotiedot ovat?

Luottotiedot ovat luottotietorekisteriin kerättäviä tietoja ja merkintöjä, joilla selvitetään henkilön tai yrityksen taloudellinen luotettavuus ja maksukyky. Lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset, osamaksuvaihtoehtoa tarjoavat yritykset ja myös esimerkiksi vuokraisännät voivat tarkistaa asiakkaan tiedot luottotietorekisteristä. Jos henkilö on jättänyt velkansa kokonaan maksamatta, eikä ole reagoinut hänelle lähetettyihin muistutuslaskuihin, hän saattaa menettää luottotietonsa. Tällöin luottotietorekisteriin tulee merkintä, joka vaikeuttaa, tai estää uusien lainojen ottamisen.

  • Luottotiedot kerätään luottotietorekisteriin
  • Luottotiedoista lainanantaja voi tarkistaa asiakkaan maksukyvyn
  • Luottotietojen menetys voi vaikuttaa lainan saamiseen

Luottotiedot vaikuttavat lainan myöntämiseen

Ennen pikalainan tai muun luoton myöntämistä suurin osa pankeista ja rahoituslaitoksista tarkistaa asiakkaan luottotiedot rekisteristä. Mikäli lainan hakijalla on säännölliset tulot, ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa, ei estettä lainan myöntämiselle yleensä ole. Luottotietojen menetys puolestaan vaikeuttaa lainan myöntämistä, vuokra-asunnon hankkimista, sekä muiden osamaksusopimusten solmimista. Luottotiedoton asiakas on aina riski luoton antajalle. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että otettu velka maksetaan aina ajoissa pois.

Voiko lainaa saada ilman luottotietoja?

Joissain tapauksissa on mahdollista saada lainaa myös ilman luottotietoja. Pankit ja rahoituslaitokset tarkistavat kuitenkin aina asiakkaan luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Luottotietorekisteriin on mahdollista lisätä kirjallinen selvitys maksuvaikeuksien syystä. Jos olet toiminut takaajana jonkun toisen henkilön lainassa, ja joutunut sitä kautta maksuvaikeuksiin, on mahdollista, että luoton antaja harkitsee päätöstä. Maksuhäiriön saanut henkilö voi myös joissain tapauksissa saada lainaa toisen hakijan kanssa, tai jos hänellä on lainan takaamiseen tarvittavaa muuta omaisuutta.

Miten luottotiedot voi menettää?

Luottotiedot on mahdollista menettää usealla tavalla. Maksuhäiriömerkintöjen kertyminen maksamatta jääneistä laskuista ja luotoista on yleisin tapa. Yritys voi lisätä maksuhäiriömerkinnän luottotietorekisteriin jo 60 päivän jälkeen laskun erääntymisestä. Viranomaisten laatimat merkinnät näkyvät rekisterissä vasta myöhemmin. Luottotietojen menettäminen on vakava asia, joten jos olet tilanteessa, jossa sinulla ei ole mahdollista maksaa velkojasi, ota rohkeasti yhteyttä lainan antajaan tai osamaksun tarjonneeseen yritykseen. Monissa tapauksissa lainan antajat suostuvat tekemään uuden maksusuunnitelman. Mikäli sinulle on kertynyt paljon erillisiä vippejä tai käyttöluottoja, on järkevää yhdistää ne yksittäiseksi lainaksi.

Miten omat luottotiedot voi tarkistaa?

Yksityishenkilö voi tarkistaa luottotiedot ilmaiseksi kerran vuodessa. Saat tiedot lähettämällä kirjallisesti vapaamuotoisen pyynnön, tai käymällä paikan päällä luottotietorekisteriä ylläpitävässä yrityksessä. Luottotiedoissa näkyvät tämän hetkiset maksuhäiriöt, sekä poistuneet ja vanhentuneet merkinnät. Yksityishenkilö voi myös asettaa itselleen omaehtoisen luottokiellon. Tällöin kyseessä ei ole maksuhäiriömerkintä, vaan muu rekisteriin merkittävä tieto, jolla henkilö kieltää yrityksiltä luoton antamisen. Omaehtoinen luottokielto on tarpeen esimerkiksi silloin, jos epäilee identiteettivarkautta, tai on kadottanut henkilöllisyystodistuksensa. Toisen ihmisen luottotietoja ei voi hankkia ilman perusteita, tai ilman tämän suostumusta. Luottotietorekisteriin jää aina tieto siitä, kuka tietoja on kysynyt ja miksi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.