Yrityslaina

Luottopäätös heti

Oletko hakemassa joustoluottoa ja haluat päätöksen nopeasti ja vaivattomasti? Lainalaitos tarjoaa lainaa ilman vakuuksia silloin, kun rahan tarve yllättää. Lainalaitoksen kautta hakuprosessi sujuu aina nopeasti ja turvallisesti. Hae luottopäätös heti verkkopankkitunnuksilla.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Onnistuuko luottopäätös heti? Lainalaitoksen kumppanit tarjoavat lainaa myös pikaiseen tarpeeseen.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Luottopäätös heti

Hae luottopäätös heti Lainalaitoksen kautta

Hae lainaa Lainalaitoksen kautta vaikka jo tänään ja saat vastauksen jo samana päivänä. Hakemuksen täyttäminen on tehty todella helpoksi ja käytät siihen aikaa vain muutamia minuutteja. Tarvitset käyttölainan hakemusta varten vain toimivan verkkoyhteyden ja voit täyttää hakemuksen missä ja milloin haluat. Silloin kun akuutti rahantarve iskee ei kannata aikailla, vaan suunnata kohti Lainalaitoksen sivuja ja jättää hakemus jo tänään.

Saat luottopäätöksen jo samana päivänä

Niin kuin jo aikaisemmin mainitsimme, nopein tapa hakea pikalainaa on jättää hakemus netissä Lainalaitoksen sivuilla. Voit hakea 500 – 40 000 euron luottoa sähköisellä lomakkeella. Hakemuksen täyttämiseen ei mene kuin muutama minuutti ja saat päätöksiä Lainalaitoksen kumppaneilta jo samana päivänä. Hakemusta varten tarvitset pankkitunnukset tunnistautumista varten, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Lainalaitoksen kautta haettu joustoluotto on vakuudeton luotto, joten sen hakemiseen ei tarvitse laittaa omaisuutta vakuudeksi tai löytää sukulaisia takaajiksi. Hae itsellesi luottopäätös heti verkkopankkitunnuksilla.

Saadaksesi joustoluottoa Lainalaitokselta sinun täytyy täyttää ainakin seuraavat ehdot. Olet vähintään 21-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Sinulla pitää myöskin olla säännölliset tulot ja luottokelpoisuutesi on kunnossa.

Hakemuksen jättäminen on todella helppoa. Täytä hakemukseen luottosumma ja omat tietosi. Paina sen jälkeen ”lähetä hakemus”- nappia ja luottopäätöksiä lähetetään sinulle jo samana päivänä. Saat tiedon tarvittavista dokumenteista, jotka sinun täytyy toimittaa sähköpostin kautta. Hyvässä tapauksessa voit saada prosessin hoidettua jo samana päivänä.

Lainalaitoksen joustoluotto tarjoaa ainutlaatuista joustoa

Markkinoilla on paljon luotontarjoajia ja monet niistä tarjoavat luottoa jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Silloin kun haet lainaa, kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin ehtoihin. Tarkista luoton korko ja kuinka paljon lainaa pitää lyhentää kuukausittain. Lainalaitoksen kautta voit saada aina kilpailukykyistä joustoluottoa tai pikavippiä turvallisesti ja nopeasti.

Kuten voit jo arvata nimestä joustoluotto on joustava luotto, mikä tarkoittaa sitä, että se mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin todella joustavalla tavalla. Koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan. Sen avulla on helpompi varautua yllättäviin tilanteisiin. Tämän joustavan ratkaisun avulla voit hallita talouttasi paremmin, etkä joudu pulaan isojen lyhennysten kanssa.

Voit nostaa joustoluottoa niin monta kertaa kuin haluat – tarvitset vain yhden luottotarjouksen

Lainalaitos tarjoaa aina joustavia ratkaisuja. Voit esimerkiksi nostaa jo sinulle myönnetyn joustoluoton uudestaan, kun olet maksanut sen takaisin. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa luottoa elämäntilanteesi mukaan. Voit itse päättää nostatko koko limiitin kerralla vai vain osan siitä.

Hanki luottopäätös heti Lainalaitoksen kautta, vaikka jo tänään:

-

Voit saada jopa 40 000 euroa luottoa ilman takaajia ja vakuuksia -

Aina edullinen todellinen vuosikorko 4,5-49,9% -

Korko on henkilökohtainen, tarkista omasi lainatarjouksestasi

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.