Yrityslaina

Luottokelpoisuus

Lainaehtojen vertaileminen ja pankkien kilpailuttaminen on viisasta, koska parhaassa tapauksessa voit säästää satoja euroja kuussa. Täyttäessäsi luottokelpoisuus ehdot voit saada merkittäviä etuja.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Luottokelpoisuus

Mitä luottokelpoisuus tarkoittaa?

Kun lainaa haetaan, tarkistetaan aina asiakkaan luottokelpoisuus. Käytännössä se tarkoittaa siis sitä, onko lainanhakija pankin mielestä kelvollinen saamaan lainaa. Lainahan tulee pystyä maksamaan myös takaisin, joten hakijalla tulee olla raha-asiat sellaisella mallilla, että lainanantaja saa lainaamansa pääoman myös takaisin. Olet yleensä luottokelpoinen, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot, asut pysyvästi Suomessa eli olet kirjoilla jollain Suomen paikkakunnalla eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

  • Mahdollista saada lainaa
  • Hyvin hoidetut raha-asiat
  • Sinulla on säännölliset tulot

Kun haet lainaa, tarkistetaan oletko luottokelpoinen

Pankki on rahoituslaitos, joka lainaa rahaa sitä tarvitseville korkoa ja lainanhoitokuluja vastaan. On ymmärrettävää, että lainanantaja haluaa saada pääomansa myös takaisin laina-ajan kuluessa, joten lainan hakuvaiheessa tarkistetaan asiakkaan luottokelpoisuus. Pankki päättää aina itsenäisesti myöntääkö se lainaa hakijalle, kuinka paljon ja miten pitkäksi aikaa. Yleensä olet luottokelpoinen, jos sinulla on säännölliset tulot, kuten palkka tai eläke, olet täysi-ikäinen, asut Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi huolella.

Sinulle, joka olet hoitanut raha-asiasi hyvin

Vastuullinen ja rehellinen hakija saa lainaa. Voit vertailla lainoja ja hakea niitä Lainalaitoksen kautta, jos olet vähintään 21 - vuotias ja saat säännöllisesti palkkaa tai eläkettä. Sinun tulee asua pysyvästi Suomessa ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Luottokelpoisuus tarkistetaan hakiessasi lainaa. Lainaa rahaa kauttamme, se on helppoa, kätevää ja nopeaa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, miksi et siis hakisi lainaa jo tänään?

Lainalaitoksen kautta haet lainaa kätevästi

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain luottohakemus netissä Lainalaitoksen sivulla ja saat pian tarjouksia eri pankeilta. Luottokelpoisuus tarkistetaan lainaa haettaessa, joten täytäthän henkilötietosi huolellisesti lomakkeeseen, se nopeuttaa lainaprosessia. Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin rauhassa ja valita itsellesi niistä parhaiten sopivan. Rahat saat tilillesi jo muutaman päivän kuluttua siitä, kun pankki on vastaanottanut allekirjoittamasi lainasopimuksen. Vain sinä itse olet vastuussa lainasta, sinun ei tarvitse erikseen asettaa vakuuksia tai hankkia takaajia. Kätevää ja helppoa, eikö totta? Jos olet ajatellut hakea lainaa, tee se jo tänään Lainalaitoksen sivulla.

Paljonko lainaa tarvitset?

Suunnitteletko uusia hankintoja ja mietit, mistä lainaa? Olisiko auton vaihto paikallaan tai haluaisitko hankkia uusia huonekaluja, mutta taloudellinen tilanne ei juuri tällä hetkellä anna mahdollisuutta siihen? Lainalaitoksen kautta voit hakea ja vertailla lainoja aina 40.000 euroon saakka. Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Kun asiakkaan luottokelpoisuus on tarkistettu, lähettää pankki lainatarjouksen joko haetulle summalle tai sellaiselle lainamäärälle, joka pankin mielestä on sopiva verrattuna hakijan maksukykyyn. Lainan maksuaika vaihtelee 6 - 120 kuukauden välillä ja hakijan tilanteesta riippuen lainan todellinen vuosikorko voi olla 4,5 - 49,99 %. Laina maksetaan tasaerissä, joten tiedät aina paljonko rahaa menee lainan hoitoon.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.