Yrityslaina

Luottohakemus

Kuinka Lainalaitoksen luottohakemus toimii: yksi luottohakemus tuo monta lainatarjousta yhdellä kertaa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, nopeaa ja turvallista.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainalaitoksen luottohakemus on kätevä tapa hankkia monta lainatarjousta yhdellä kertaa. Prosessi on nopea, luotettava ja turvallinen.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Luottohakemus

Luottohakemus: tee se netissä vaikka saman tien

Pääsikö rahantarve yllättämään? Vai oletko ehkä päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen unelmasi johon tarvitset rahoitusta? Voit tehdä luottohakemuksen vaikka heti! Lainalaitoksen kautta hakemasi joustoluotto tarjoaa turvallisen ja nopean tavan rahoittaa kaikenlaisia menoeriä, oli ne sitten suunniteltuja hankintoja tai yllättäviä rahan tarpeita. Vipin hakeminen on nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Rahat saat parhaassa tapauksessa tilillesi jo saman päivän aikana. Voit täyttää Lainalaitoksen luottohakemuksen netissä ja saat vastauksia sähköpostiisi välittömästi ja lainojen vertailu on helppoa. Sinun on mahdollista hakea joustoluottoa 500-40 000 euroa ja maksaa luottoa takaisin juuri sinulle sopivalla tahdilla.

Luottohakemus ja luotto joka mukautuu elämäntilanteisiisi

Lainalaitoksen joustoluotto voi tarjota kaipaamaasi joustoa niin rahaa nostaessasi kuin takaisin maksettaessakin. Jos haet joustoluottoa sivustomme kautta, sinulle myönnetään ensin luottoliiitti. Tämän luottolimiitin puitteissa voit sitten nostaa ja maksaa luottoa takaisin itsellesi sopivassa aikataulussa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että jos sinulle myönnetään esimerkiksi 5000 euron kokoinen limiitti, voit nostaa tämän summan joko kokonaisuudessaan yhdellä kertaa tai vain osan siitä ja jättää loput odottamaan seuraavaa rahantarvetta. Korkoa maksat ainoastaan käyttöösi nostamastasi rahasta, et välttämättä koko luottolimiitistäsi.

Jotkut lainan antajat pystyvät erottautumaan myös lyhennysvapaiden kuukausien ansiosta. Lainalaitoksen kautta voit mahdollisesti saada myös lainatarjouksia jotka tarjoavat asiakkaille joustavia kuukausia. Tämä tuo kaivattua joustoa asiakkaiden vaihtuviin rahan tarpeisiin. Tämä ainutlaatuinen ja joustava rahoitusmalli sopii asiakkaille jotka tarvitsevat mielenrauhaa muuttuvien rahoituksen tarpeiden keskellä. Jos suuret lainan lyhennykset aiheuttavat sinulle huolta, maksuvapaat kuukaudet saattavat auttaa talouden suunnittelussa pitkälle eteenpäin.

Tee luottohakemus - monta luoton nostokertaa yhdellä hakemuksella

Lainalaitoksen kautta haettava, turvallinen luottohakemus mukautuu monenlaisiin tilanteisiin. Luottolimiitti tarkoittaa sitä että voit nostaa lainaa joustavasti juuri sen verran kuin kulloinkin tarvitset. Lyhennysvapaat kuukaudet taas auttavat tekemään takaisinmaksusta joustavaa ja kivutonta. Voit nostaa luottoa moneen kertaan. Jos olet ehtinyt maksaa luottosi kokonaan tai osittain takaisin, voit nostaa maksamasi summan verran taas käyttöösi. Voit siis jatkaa uusien summien nostoja kunhan limiitissäsi on vielä varaa. Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä? Katsotaan esimerkiksi 5000 euron lainaa. Jos olet maksanut puolet eli 2500 euroa takaisin, voit nostaa taas uudet 2500 euroa käyttöösi. Sinun ei tarvitse tehdä lainkaan uutta luottohakemusta saadaksesi tällä tavoin rahaa käyttöösi nopeasti ja turvallisesti.

Luottohakemus: kuka voi hakea Joustoluottoa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta luottoa hakiessa et tarvitse henkilötakaajia tai vakuuksia. Toisin sanoen kyseessä on vakuudeton laina. Sinun tulee täyttää muutama perusehto, jonka jälkeen voit jättää lainahakemuksen. Sinun täytyy olla vähintään 21 vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukauden ajan. Lisäksi sinulla ei saa olla merkintää luottotiedoissasi. Tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset. Seuraavaksi saat useita lainatarjouksia usealta pankilta samaan aikaan. Voit valita näistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hakeminen on turvallista, luotettavaa ja nopeaa!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.