Yrityslaina

Luottohakemus netistä

Kerromme kuinka netistä otettu luotto toimii ja miksi se voi olla sinulle oikea ratkaisu. Täytä yksi luottohakemus netistä ja saat heti lainapäätöksiä useilta pankeilta ja lainantarjoajilta.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainalaitoksen sivuilla täyttämäsi luottohakemuksen kautta saat useita lainatarjouksia välittömästi. Täytä luottohakemus netistä ja vertaa lainoja.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Luottohakemus netistä

Yksi luottohakemus netistä tuo monta lainatarjousta kerralla

Luoton hakeminen Lainalaitokselta on nopea ja turvallinen rahoitusratkaisu eri tyyppisiin hankintoihin sekä arjen tarpeisiin. Luottoa voi hakea netistä nopeasti ja vaivattomasti vertailemalla lainoja, sillä saat vastauksen tekemääsi hakemukseen saman tien. Sinun ei tarvitse siis neuvotella pankissa tuntikausia. Sinun ei tarvitse kiirehtiä pankin konttorille sen aukioloaikoina, vaan luottoa voi hakea netistä mihin vuorokauden aikaan hyvänsä ja mistä käsin tahansa. Voit hakea pikalainaa Lainalaitoksen kautta vaikka heti.

Täytä luottohakemus netistä niin saat rahat jopa saman päivän aikana

Lainalaitoksen joustoluoton saaminen netistä on turvallista ja nopeaa. Täytä luottohakemus netistä tämän sivun kautta ja lähettää hakemuslomakkeesi niin saat luottopäätöksen heti sähköpostiisi. Voit nostaa rahat tililtäsi kun lähettämäsi dokumentit on tarkistettu. Näillä dokumenteilla tarkoitetaan palkka- tai verotodistuksia. Sinun pitää vielä hyväksyä sinulle yksilöllisesti räätälöidyt lainatarjoukset. Luoton netistä hakeminen ei voisi juuri olla helpompaa tai nopeampaa. Tämän lisäksi, Lainalaitoksen joustoluoton hakeminen onnistuu milloin vain ja mistä vain, kunhan sinulla on nettiyhteys.

Täytä yksi luottohakemus netistä - saat monta lainatarjousta kerralla

Lainalaitoksen joustoluotto on aidosti joustava ja luotettava luottovertailu joka tarjoaa vertaansa vailla olevia etuja. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia hakeaksesi luottoa. Tämä tekee hakuprosessista erittäin nopean ja helpon. Yksi luottohakemus netistä tuo monta tarjousta saman tien.

Luottohakemus netistä: kuka voi saada lainaa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta haettava luotto on juuri oikea luotto niille asiakkaille jotka arvostavat luoton hakemisen nopeutta ja turvallisuutta. Lainalaitoksen luottoa voi hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta ja joiden palkka- tai eläketulot ovat säännölliset. Tämä lisäksi Lainalaitos tarkistaa aina, että hakijan luottotiedoista ei löydy merkintää. Jotta voit hakea luottoa, tarvitset lisäksi myös voimassa olevan puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, nettipankkitunnukset ja nettiyhteyden.

Paljonko luottoa voi saada Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta on mahdollista saada luottoa aina 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Joustavaa luottoa voit nostaa uudelleen tarvittaessa sinulle myönnetyn luottosumman rajoissa. Lainalaitoksen kautta hankittu luotto saattaa sisältää myös lyhennysvapaita kuukausia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että näiden kuukausien aikana voit maksaa vain korot ja kulut. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen. Yksi luottohakemus netistä riittää.

Lainalaitoksen kautta haetuilla luotoilla voi yhdistää pienet lainat yhdeksi lainaksi

Lainalaitoksen kautta haettavalla Joustoluotolla voit myös yhdistää lainat yhdeksi lainaksi. Yhden lainan takaisinmaksu on yleensä helpompaa ja edullisempaa kun lainasta on maksettavana vain yhdet kulut. Tämän lisäksi lainasi hoitaminen vie sinulta vähemmän aikaa, koska kuukausittain sinun tarvitsee enää hoitaa yksi lasku luotoistasi.

Miksi sinun kannattaa hakea luottoa Lainalaitoksen kautta

- Hakemuksen voi tehdä nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti netissä

- Saat rahat parhaimmillaan tilillesi jo saman päivän aikana hakemuksen tekemisestä

- Sinulta ei pyydetä erillisiä vakuuksia tai takaajia

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.