Yrityslaina

Luotettava pikavippi

Haetko pikavippiä? Lainalaitoksen kautta voit löytää turvallisia, nopeita ja edullisia ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu Lainalaitokseen ja hae vippiä jo tänään.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainalaitoksen kautta luottoa hakiessasi tiedät että pikavippisi on aina luotettava ja turvallinen vaihtoehto.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Luotettava pikavippi

Mistä löytää luotettava pikavippi? Tutustu Lainalaitoksen lainoihin

Markkinoilla on paljon erilaisia pikalainoja https://www.lainalaitos.fi/lainamuotoja/pikalaina/a ja helposti saattaa pohtia, miten luotettava heti saatava pikavippi tai vastaava nopea käyttölaina on. Vaihtoehtoja on todella runsaasti ja lainaviidakon keskellä saattaa pää mennä helposti pyörälle. Ei ole helppoa löytää itselle parasta vaihtoehtoa, koska tuotteiden lupauksista ja vaatimuksista on vaikea pysyä kärryillä. Suosittelemme pikavippiä tai muuta kulutuslainaa haettaessa tutustumaan tarkasti lainaehtoihin. Näin vältyt myöhemmin ongelmilta, kun lainan korkotaso ja takaisinmaksusuunnitelma on tiedossa jo etukäteen.

Vaihtoehto pikavipeille – Lainalaitoksen joustoluotto tarjoaa joustavia ratkaisuja

Lainaviidakossa voi olla hankalaa päättää, mikä on oikeasti luotettava ja edullinen pikavippi. Tarjolla on käyttölainoja, pikalainoja, osamaksusopimuksia ja erilaisia kulutusluottoja, joista normaalilla kuluttajalla ei ole aavistustakaan mitä ne tarkoittavat ja pitävät sisällään. Kannattaa olla tarkkana joustoluottoa hankkiessa ja perehtyä hyvin sopimukseen ennen allekirjoittamista. Tarjolla olevissa pikavippi- ja kulutusluottovaihtoehdoissa on hyvin vaihtelevia ehtoja, kuten efektiivisiä korkoja ja muita kustannuksia nostavia tekijöitä. Kun vertailet korkoja Lainalaitoksen kautta, saat 4,5-49,9% todellisen vuosikoron, joka sisältää valmiiksi jo kaikki lainaan sisältyvät kustannukset, kuten avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot. Korko on henkilökohtainen.

Lainalaitoksen joustoluotto on aina nopea ja luotettava rahoitusvaihtoehto. Hakuprosessi on todella helppo ja nopea. Sinun täytyy ainoastaan täyttää netissä oleva hakemuslomake ja saat vastauksen jo samana päivänä. Joustoluoton hakemusprosessi on aina turvallinen ja avoin. Saat kaiken tarvittavan informaation hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainalaitoksen joustoluotossa on edullinen korko ja joustavat maksuehdot, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon pikavipeille.

Korkean koron pikavippi vai joustoluotto kohtuullisella korolla?

Lainalaitoksen joustoluoton korko vaihtelee luottokohtaisesti ja on aina 4,5-49,9% välillä. Voit saada selville oman korkoprosenttisi lopullisesta lainatarjouksestasi sen jälkeen kun Lainalaitos on käsitellyt hakemuksesi. Se on siis joustava vaihtoehto silloin kun rahantarve yllättää. Joustoluoton korkotaso on hyvin kohtuullinen.

Lainalaitos myöntää joustoluottoa 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun, oli kyseessä sitten arjen pieni projekti tai isompi investointi. Lainalaitoksen joustoluotto on turvallinen, fiksu ja nopea rahoitusratkaisu moniin eri tarpeisiin. Olit sitten hakemassa rahoitusta hajonneen pesukoneen korjaamiseen tai asunnon remonttiin, Lainalaitoksen joustoluotto voi olla varteenotettava ratkaisu.

Osa Lainalaitoksen rahoituskumppaneista tarjoaa lyhennysvapaata kulutusluottoa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lyhentää luottoa oman aikataulusi mukaan. Ainoat kuukausittaiset maksut ovat korot ja muut kustannukset.

Hae luotettava pikavippi Lainalaitokselta vaikka jo tänään – lue ehdot

Luotettavan pikavipin hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Lainalaitoksen kautta vipin hakeminen on aina helppoa ja turvallista. Lainanhakuprosessi on tehty sinua varten helpoksi ja mahdollisimman sujuvaksi.

Täytä hakemus jo tänään netissä ja voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä! Hakemusta varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista varten, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Täytä ja lähetä hakemus ja saat Lainalaitokselta nopeasti joustoluoton lainatarjouksen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.