Yrityslaina

Lomaluotto

Lomaluottoa voit hakea nopeasti ja turvallisesti kellon ympäri yhdellä hakemuksella. Lainalaitos vertailee vakuudettomia lainoja puolestasi ja saat rahaa heti tilille.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lomaluotto tuo joustoa lomasi rahoitukseen. Lainalaitos tarjoaa heti lainaa yhdellä hakemuksella - saat kerralla useita lainatarjouksia.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lomaluotto

Lomaluotto: matkarahaa fiksusti

Joustoluotolla saat fiksua ja joustavaa matkarahaa. Lomaluotolla voi rahoittaa turvallisesti kaikki matkaan kuuluvat kuluerät, kuten lennot, vuokra-auton, junaliput, hotellit. Onko kiikarissasi Karibian risteily tai pitkä rentouttava rantaloma Kreikassa? Ehkä olet kiinnostunut reppureissaamisesta pitkin Eurooppaa? Reissun koosta riippumatta matkaluotto on sopiva vaihtoehto. Lomaluotto on lainaa jota voi hakea 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Joustoluotto on mahtava matkakumppani, koska lomaluottoa voi nostaa erissä aina silloin kuin sitä tarvitsee - vaikka vasta paikan päällä! Lisäksi matkaluoton maksuehdot ovat erittäin joustavia ja luottotarjouksen saat nopeasti – jopa sekunneissa!

Lomaluotto tuo rahat tilille jopa samana päivänä yhdellä hakemuksella

Lomaluotto on kulutusluotto jonka hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Hakemiseen et tarvitse muuta kuin puhelinnumeron, nettiyhteyden sekä sähköpostiosoitteen. Näiden lisäksi luottotietosi on oltava moitteettomat ja sinun tulee olla asunut vähintään 12 kuukautta Suomessa. Luottoa ei myönnetä alle 21-vuotiaille. Sivuillamme olevalla lainahakemuksella haet kerralla lainatarjouksia useammasta paikkaa. Kun hakemus on oikeaoppisesti täytetty ja lähetetty, voit saada useita lainatarjouksia jopa sekunneissa. Osa lainantarjoajista saattaa pyytää edelleen lisädokumentteja esimerkiksi säännöllisistä tuloista. Lomaluotto saattaa olla tililläsi jo samana päivänä.

5 hyvää syytä rahoittaa seuraava lomasi lomaluotto -rahoituksella

On monta erinomaista syytä rahoittaa loma reissuluotolla. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava, eli voit nostaa luottolimiittisi rajoissa rahaeriä tilillesi haluamissasi erissä, niin usein kuin haluat. Saadessasi useamman lomaluottotarjouksen eri tarjoajilta pystyt varmistumaan siitä, että saat mahdollisimman joustavat lomaluottomaksuehdot sekä sinulle sopivat kuukausierät. Alla vielä top 5 -lista lomaluoton eduista pähkinänkuoressa:

1. Lyhennysvapaa lomaluotto: Osa lainantarjoajista voi tarjota sinulle mahdollisuutta saada toisinaan lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksetaan pelkästään luoton korkoja ja kuluja. Tällöin pystyt maksamaan lyhennyksiä joustavassa aikataulussa.

2. Joustava lomaluotto: joustoluottoa on mahdollista nostaa limiittiin asti niin monessa erässä kuin haluat. Sinun ei tarvitse nostaa suurta summaa saman tien tilillesi ennen lomalle lähtöä, vaan voit tehdä omia siirtoja, kun rahantarve iskee. Valitset itse, paljonko haluat nostaa luottoa tilillesi kerralla, joten lainan ylimitoituksesta ei ole vaaraa. Usein voit myös itse vaikuttaa lainan takaisinmaksun aikatauluun ja kuukausierien suuruuteen.

3. Jatkuva luotto: joustoluotto toimii luottokortin tavoin luottolimiitillä. Kun olet maksanut lyhennyksen edellisestä erästä, siirtyy se taas osaksi luottolimiittiä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit nostaa saman erän takaisin tilillesi ilman uutta hakemusta.

4. Rahat tilille nopeasti: lomaluottohakemuksen voi lähettää kellonaikaan katsomatta silloin, kun itse haluat. Vastaus hakemukseen tulee saman tien. Lisäksi luottoa myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja allekirjoittanut sähköisesti sopimuksen, voit nostaa limiittiisi asti rahaa tilillesi milloin vain.

5. Edullinen todellinen vuosikorko: korkotasot vaihtelevat lainantarjoajan mukaan. Todellinen vuosikorko on 4,5% -49,9%, korko on henkilökohtainen. Saadessasi useamman lainatarjouksen voit vertailla eri vuosikorkoa ja valita niistä sopivimman. Näin siis varmistut siitä, että lainasi on varmasti mahdollisimman edullinen!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.