Yrityslaina

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen kannattaa. Yhdistä nyt korkeakorkoiset lainasi yhdeksi halvemmaksi lainaksi. Kilpailuta lainasi helposti Lainalaitoksen avulla. Hae lainaa netissä jo tänään.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainojen yhdistäminen

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen on kätevä ratkaisu silloin, kun sinulla on useita korkeakorkoisia pikaluottoja. Yhdistämällä nämä lainat yhdeksi lainaksi, säästät koroissa ja käsittelykuluissa. Näin saat kätevästi myös ikävän pikavippikierteen katkaistua. Pikavippien lisäksi voit yhdistää myös kulutusluottosi ja esimerkiksi autolainasi yhdeksi lainaksi. Usein yhdistelylainan myötä myös kuukausittain maksettavanasi oleva lyhennyssumma pienenee ja saat näin lisää liikkumavaraa omaan talouteesi. Yhdistelylainan summat vaihtelevat yleensä muutamasta tuhannesta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin.

  • Yhdistelylainalla saat pikavippikierteen katkaistua.
  • Yhdistämällä lainasi säästät koroissa ja kuluissa.
  • Yhdistelylainan avulla saat lisää liikkumavaraa talouteesi.

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen on hyvä ratkaisu silloin, kun sinulla on useita korkeakorkoisia lainoja tai muuta korkeahintaista rahoitusta. Saat pikavippikierteen poikki yhdistämällä lainasi. Myös suuremmat kulutusluotot kannattaa useimmiten yhdistää, sillä tällä tavoin kuukausittainen minimilyhennys pienenee. Kun yhdistät lainasi, maksat käsittelykulut ainoastaan yhdestä lainasta. Myös korkoihin käyttämäsi rahasumma pienenee yhdistelylainan myötä. Usein lainaa kannattaa ottaa sen suuruinen summa, että saat edelliset lainasi maksettua pois. Muista kuitenkin, että myös yhdistelylaina on pystyttävä maksamaan takaisin.

Kuka voi yhdistää lainansa?

Lainojen yhdistäminen on mahdollista sinulle, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Jos olet aiemmin saanut maksuhäiriömerkinnän, ei lainan hakeminen onnistu. Lisäksi tarvitset säännöllisen tulonlähteen, esimerkiksi vakituisen työpaikan. Näin varmistamme, että pystyt suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Hakemuksen tekemiseen tarvitset myös verkkopankkitunnukset, joiden avulla pystymme varmistamaan henkilöllisyytesi sähköisesti. Sähköpostiosoite ja puhelinnumerokin ovat välttämättömiä, kun haet lainaa. Niiden avulla pystymme välittämään sinulle parhaat lainatarjoukset.

Kuinka lainaa haetaan?

Lainojen yhdistäminen alkaa sähköisen lainahakemuksen täyttämisellä osoitteessa lainalaitos.fi. Hakemuksessa määrittelet myös haluamasi lainasumman. Kun olet jättänyt hakemuksen, välitämme tietosi eri pankeille ja luotonantajille. Kilpailutamme eri lainat puolestasi ja välitämme sinulle sähköpostitse tiedon sinulle parhaista lainoista ja niiden ehdoista. Seuraavaksi siirryt luotonantajan palveluun allekirjoittamaan lainasopimuksen. Tässä kohtaa sinulta saatetaan pyytää kopiota työsopimuksestasi ja viimeisimmästä palkkakuitistasi. Vakuuksia tai takaajia ei useimmiten vaadita. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, on laina nostettavissa tilillesi. Parhaassa tapauksessa tapauksessa saat kaikki lainat yhteen kätevästi ja saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun lainojen yhdistäminen on tehty, maksat takaisin ainoastaan yhtä lainaa. Riippuen lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta, kuukausittainen minimilyhennys on useimmiten muutaman sadan euron luokkaa. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi lyhennyssumma. Toisaalta pitkän laina-ajan korotkin ovat suuremmat. Ennen lainan ottamista kannattaakin miettiä, millainen takaisinmaksuaikataulu sopii omaan elämäntilanteeseesi. Nyrkkisääntönä voisi sanoa, että laina kannattaa maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Näin maksettavaksesi tulee vähemmän korkoja ja käsittelykuluja, jolloin myös maksamasi kokonaissumma on pienempi. Muista, että lainan voi aina maksaa takaisin myös nopeammin kuin alkuperäiseen maksusuunnitelmaan on kirjattu.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.