Lainojen yhdistäminen

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Lainojen yhdistäminen

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainojen yhdistäminen kannattaa. Yhdistä nyt korkeakorkoiset lainasi yhdeksi halvemmaksi lainaksi. Kilpailuta lainasi helposti Lainalaitoksen avulla. Hae lainaa netissä jo tänään.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen on kätevä ratkaisu silloin, kun sinulla on useita korkeakorkoisia pikaluottojaYhdistämällä nämä lainat yhdeksi lainaksi, säästät koroissa ja käsittelykuluissa. Näin saat kätevästi myös ikävän pikavippikierteen katkaistua. Pikavippien lisäksi voit yhdistää myös kulutusluottosi ja esimerkiksi autolainasi yhdeksi lainaksi. Usein yhdistelylainan myötä myös kuukausittain maksettavanasi oleva lyhennyssumma pienenee ja saat näin lisää liikkumavaraa omaan talouteesi. Yhdistelylainan summat vaihtelevat yleensä muutamasta tuhannesta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin.

  • Yhdistelylainalla saat pikavippikierteen katkaistua.
  • Yhdistämällä lainasi säästät koroissa ja kuluissa.
  • Yhdistelylainan avulla saat lisää liikkumavaraa talouteesi.

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen on hyvä ratkaisu silloin, kun sinulla on useita korkeakorkoisia lainoja tai muuta korkeahintaista rahoitusta. Saat pikavippikierteen poikki yhdistämällä lainasi. Myös suuremmat kulutusluotot kannattaa useimmiten yhdistää, sillä tällä tavoin kuukausittainen minimilyhennys pienenee. Kun yhdistät lainasi, maksat käsittelykulut ainoastaan yhdestä lainasta. Myös korkoihin käyttämäsi rahasumma pienenee yhdistelylainan myötä. Usein lainaa kannattaa ottaa sen suuruinen summa, että saat edelliset lainasi maksettua pois. Muista kuitenkin, että myös yhdistelylaina on pystyttävä maksamaan takaisin.

Kuka voi yhdistää lainansa?

Lainojen yhdistäminen on mahdollista sinulle, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Jos olet aiemmin saanut maksuhäiriömerkinnän, ei lainan hakeminen onnistu. Lisäksi tarvitset säännöllisen tulonlähteen, esimerkiksi vakituisen työpaikan. Näin varmistamme, että pystyt suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Hakemuksen tekemiseen tarvitset myös verkkopankkitunnukset, joiden avulla pystymme varmistamaan henkilöllisyytesi sähköisesti. Sähköpostiosoite ja puhelinnumerokin ovat välttämättömiä, kun haet lainaa. Niiden avulla pystymme välittämään sinulle parhaat lainatarjoukset.

Kuinka lainaa haetaan?

Lainojen yhdistäminen alkaa sähköisen lainahakemuksen täyttämisellä osoitteessa lainalaitos.fi. Hakemuksessa määrittelet myös haluamasi lainasumman. Kun olet jättänyt hakemuksen, välitämme tietosi eri pankeille ja luotonantajille. Kilpailutamme eri lainat puolestasi ja välitämme sinulle sähköpostitse tiedon sinulle parhaista lainoista ja niiden ehdoista. Seuraavaksi siirryt luotonantajan palveluun allekirjoittamaan lainasopimuksen. Tässä kohtaa sinulta saatetaan pyytää kopiota työsopimuksestasi ja viimeisimmästä palkkakuitistasi. Vakuuksia tai takaajia ei useimmiten vaadita. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, on laina nostettavissa tilillesi. Parhaassa tapauksessa tapauksessa saat kaikki lainat yhteen kätevästi ja saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun lainojen yhdistäminen on tehty, maksat takaisin ainoastaan yhtä lainaa. Riippuen lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta, kuukausittainen minimilyhennys on useimmiten muutaman sadan euron luokkaa. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi lyhennyssumma. Toisaalta pitkän laina-ajan korotkin ovat suuremmat. Ennen lainan ottamista kannattaakin miettiä, millainen takaisinmaksuaikataulu sopii omaan elämäntilanteeseesi. Nyrkkisääntönä voisi sanoa, että laina kannattaa maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Näin maksettavaksesi tulee vähemmän korkoja ja käsittelykuluja, jolloin myös maksamasi kokonaissumma on pienempi. Muista, että lainan voi aina maksaa takaisin myös nopeammin kuin alkuperäiseen maksusuunnitelmaan on kirjattu.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainojen yhdistäminen ★★★★★ 5
5 1