Lainapäätös heti

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Etusivu » Laina » Lainojen ja luottojen yhdistäminen

Lainojen ja luottojen yhdistäminen 

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Tärkeää syytä lainojen yhdistämiseen

Kulutuspäätöksiä tehtäessä lainat ja luotot saattavat tarjota kiinnostavan ratkaisun. Ajan myötä lainoja saattaakin kertyä useita: asuntolaina, autolaina ja kallista TV:tä, unelmamatkaa tai keittiöremonttia varten otettu remonttilaina. Eri pankkien ja lainanantajien myöntämistä erillisistä lainoista saattaa kuitenkin kertyä tarpeettomia kuluja. Tämä on yleisin lainanottajien tekemä virhe.

Kuvaamme tässä oppaassa kahdeksan parasta perustelua lainojen yhdistämiselle.

1. Kuukausittaisten kulujen pienentyminen

Eri lainanantajien myöntämät pienet lainat ja luotot tarkoittavat yleensä korkeita kuukausittaisia kustannuksia. Samoin kuin useiden pienten limsapullojen ostaminen käy kalliimmaksi kuin yhden ison pullon hankkiminen ruokakaupasta, myös monien pienten lainojen ottaminen käy kalliimmaksi kuin yhden ison. Kuukausittaista kustannusta voi pienentää keräämällä kaikki lainat yhdeksi lainaksi, jonka kustannukset ovat sidonnaisia uuden lainan laina-aikaan.

2. Korkokulujen laskeminen

Lainanmyöntäjät pitävät yhdistetyn lainan tuomasta selkeydestä ja järjestyksestä. Tämä johtaa usein pienempään kokonaiskorkoon. Samasta syystä suurempi lainasumma voi johtaa keskimääräisesti pienempään korkoprosenttiin pieniin yksittäisiin lainoihin verrattuna. Toinen tapa alentaa kokonaiskorkoa on pyytää tarjouksia lainojen yhdistämiselle eri lainanmyöntäjiltä lainanvälittäjän avulla. Lainanmyöntäjät kilpailevat tällöin toistensa kanssa asiakkuudestasi. Kilpailutilanteessa lainanmyöntäjät ja pankit myöntävät usein alemman korkoprosentin voittaakseen asiakkaan itselleen. Vakuudettomat lainatkannattaa kilpailuttaa, sillä pankit tarjoavat usein eri korkoprosentin samalle henkilölle. On siis hyvin mahdollista, että toinen pankki tai lainanmyöntäjä voisi antaa lainallesi tai luotollesi nykyistä edullisemman koron.

3. Luottokelpoisuutesi parantuu

Jos sinulla on tällä hetkellä monia lainoja ja luottoja, se vaikuttaa todennäköisesti luottokelpoisuuteesi negatiivisesti.

Lainanmyöntäjän arvioidessa luottokelpoisuutesi madaltuneen saatat saada lainallesi huonommat ehdot. Korvaamalla useat luotot yhdellä lainalla parannat luottokelpoisuuttasi. Tämä puolestaan johtaa siihen, että voit saada paremman ja edullisemman koron edellisen kohdan tapaan.Yhdistetty laina kertoo lainanmyöntäjien suosimasta vastuullisesta ja selkeästä talousasioiden hoidosta. Haluatko lisää vinkkejä, miten voit parantaa luottokelpoisuuttasi?

4. Kaikki käy helposti ja yksinkertaisesti

Monet luulevat, että lainojen yhdistäminen on vaikeaa ja aikaa vievää. Käsitys on kuitenkin täysin väärä.

Lainahakemuksen tekeminen lainojen yhdistämistä varten vie yleensä vain muutaman minuutin. Saat vastauksen hakemukseesi jo muutaman päivän kuluessa. Jos hoidat asian lainanvälittäjän kautta, saat hakemukseesi vastauksen usealta eri lainanmyöntäjältä. Siten sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa eri pankkien ja lainanantajien lainahakemustentäyttämiseen.

huom!

Jotta voisit yhdistää lainat, sinun tulee hakea uutta lainaa, joka vastaa tämänhetkisten lainojesi ja luottojesi kokonaissummaa. Tee siis yhteenveto nykyisistä lainoistasi sekä niiden kuukausittaisista kuluista, koroista jne.

5. Pääset veloistasi eroon nopeammin

Lainoja yhdistettäessä kokonaiskorosta muodostuu yleensä edullisempi. Kun rahaa ei enää kulu korkeampiin korkokuluihin ja jokaisen erillisen lainan hoitokuluihin, voit lyhentää lainaa aiempaa suuremmissa erissä samoilla kuukausikuluilla.

Kun käytät joka kuussa säästyvän ylimääräisen summan lainan lyhentämiseen, pääset veloistasi eroon nopeammin. Lue tästä, miksi lainan lyhentäminen kannattaa aina.

6. Joudut maksamaan vähemmän laskuja

Jokaiseen lainaan ja luottoon liittyy maksettavia laskuja. Useat, eri pankeista ja lainanmyöntäjiltä otetut lainat tarkoittavat useita laskuja, jotka on maksettava kuukausittain. Niitä voi olla vaikeaa hallita. Yhdenkin laskun unohtaminen johtaa ensiksi lisäkustannuksiin ja pahimmassa tapauksessa maksuhäiriömerkintään, joka vaikuttaa luottokelpoisuuteesi.

Kun yhdistät lainasi yhteen suurempaan lainaan, maksat vain siihen liittyvät laskut ja saat heti paremman kuvan taloudellisesta tilanteestasi.

7. Voit parantaa taloudellista tilannettasi

Edullisemman koron takia säästämäsi rahat päätyvät omaan lompakkoosi ja edistävät taloudellista tilannettasi!

Kerää lainat ja säästää rahaa satoja euroja! Monet asiakkaamme ovat säästäneet satoja euroja keräämällä kalliit lainat ja luotot yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Luotto voi liittyä esimerkiksi elektroniseen laitteeseen tai matkaan, joka on ostettu osamaksulla. Korkeat korot ja lainanhoitokulut voivat tehdä ostoksesta tarpeettoman kalliin. Tällaisessa tilanteessa on parasta korvata luottokorttivelka ja osamaksut yksityislainalla. Sen korkokulut ovat yleensä edullisemmat, joten et maksa lainoistasi liikaa. On myös yksinkertaisempaa saada kokonaiskuva lainojen kuukausittaisista kustannuksista.

8. Voit käyttää rahat muulla tavoin

Voit käyttää säästämäsi rahat johonkin paljon mukavampaan kuin korkeiden korkojen maksamiseen. Voit esimerkiksi varautua yllättäviin tilanteisiin säästämällä pahan päivän varalle tai varata talvilomamatkan aurinkoon koko perheelle. On täysin oma valintasi, miten käytät rahasi.

Lisävinkki: huomioi tämä lainoja yhdistäessäsi

Tee yhteenveto taloudellisesta tilanteestasi: Montako lainaa sinulla on? Mitkä niiden kustannukset ovat kuukausittain? Mikä on lainojesi korkoprosentti? Kun yhdistät lainasi yhdeksi, ota selvää, kuinka paljon lainaa tarvitset, jotta se kattaisi aiemmat lainasummat.

Hae lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa: Lainojen kokoaminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa tarkoittaa, että jaatte vastuun lainoista. Tämä lisää lainahakemuksesi hyväksymisen todennäköisyyttä ja antaa myös paremmat edellytykset edullisemmalle korolle. Rinnakkaishakijasta on hyötyä erityisesti tilanteessa, jossa oma luottokelpoisuutesi ei riitä matalien ja epävarmojen tulojen vuoksi.

Vertaile lainoja yhdistäessäsi eri pankkeja ja lainanmyöntäjiä lainanvälittäjän avulla: Kun yhdistät tämänhetkiset lainasi ja luottosi suuremmaksi yksityislainaksi, haluat varmasti hyötyä parhaista mahdollisista lainaehdoista. Kun käytät Lainalaitoksen lainanvälityspalvelua, saat hakemukseesi vastauksen yli 10 pankilta ja lainanantajalta täysin maksuttomasti.

Kun olet yhdistänyt lainat, ota yhteyttä luotonantajiin ja sano irti aiemmat lainasopimuksesi: Vaikka yhdistäisit kaikki luottosi, osamaksusi ja pienet lainasi, luotot saattavat kuitenkin kirjautua sinun nimiisi, vaikka ne olisi jo maksettu ja/tai niitä ei käytettäisi. Vaikka et käyttäisikään luottoja, ne alentavat luottokelpoisuuttasi ja siten myös mahdollisuuksiasi saada paremmat lainaehdot. Vältät ongelman ottamalla yhteyttä kaikkiin luotonantajiisi ja irtisanomalla rahoituksesi.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainojen ja luottojen yhdistäminen ★★★★★ 5
5 1