Hae Lainaa

Lainavertailu

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainavertailu

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Halutessasi markkinoiden parasta ja edullisinta lainaa, käänny lainalaitoksen puoleen. Kilpailutamme lainasi puolestasi, ja rahoitusalan pätevät ammattilaiset etsivät sinulle parhaat lainavaihtoehdot. Lainavertailu kannattaa aina tehdä.

Vertaile lainoja

Lainan hakeminen on aina prosessi, johon liittyy erilaisia vaiheita. Mitä lainan hakemisessa kannattaa ottaa huomioon? Ensin kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen ja minkäsuuruista lainaa tarvitsee. Perusasioiden selvittyä, kannattaakin suunnata nettiin. Lainan hakeminen netistä on kätevää, helppoa ja nopeaa. Miksi jonotella konttoreissa tai soitella pankkeihin, kun kaiken voi tehdä helposti verkossa. Lainan vertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan hakemista. Paras lainavertailu on ilmaista, ja puolueeton vertailu tuo ulottuvillesi markkinoiden parhaat tarjoukset.

  • Hae laina kätevästi netin välityksellä
  • Markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset odottavat sinua
  • Vertaa ja valitse sinulle sopivin laina

Pankkien lainavertailu

Lainavertailu on järkevä päätös, haet sitten pientä tai isoa lainaa ilman vakuuksia. Hakiessasi lainaa, anna lainapalvelumme hoitaa asia puolestasi. Kilpailuttamalla eri lainantarjoajat sinulle jää vain helpoin osuus, eli lainatarjouksista parhaimman valinta. Pikalaina ja luotto vertailu. Säästät selvää rahaa lyhennyksissä, lainankoroissa ja kuluissa, ja maksusuunnitelma laaditaan sinulle tulojesi mukaan. Pankki laina vertailu kannattaa aina. Lainanvälityspalvelumme ikäraja on 21 vuotta ja välittämämme lainat suuruudeltaan 500 – 50 000 euroa. Maksuajan voit valita aina yhden kuukauden tarkkuudella, ja maksuaikaa on 6-180 kuukautta.

Lainavertailu auttaa jokaista lainanhakijaa.

Lainanhakijan tulee olla aina vähintään 21-vuotias. Muita lainanhakemiselle asetettuja ehtoja on, että omaat puhtaat luottotiedot ja sinulla on riittävä maksukyky hakemasi lainan takaisinmaksamista varten. Sinun pitää olla Suomen kansalainen ja asua vakituisesti Suomessa. Oikein täytetty lainahakemus on helppo käsitellä, joten laitathan hakemukseesi perustietojen lisäksi myös kaikki muut olennaiset tiedot. Sinulla pitää olla myös toimiva sähköpostiosoite, pankkitunnukset ja puhelinnumero. Muistathan, että lainavertailu säästää lainanhakijan aikaa, rahaa ja energiaa.

Lainaprosessi on helppo ja nopea

Lainan hakeminen nykyään on helppoa ja vaivatonta. Lainavertailu auttaa kuluttajaa valitsemaan parhaan saatavilla olevan lainan. Lainaa haetaan kätevästi netissä, ja saat useita lainatarjouksia 24 tunnin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Myönnämme palvelumme kautta vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse vakuuksia tai erillisiä takaajia. Meillä voit hakea ja saada lainatarjouksia ilman sitoutumista. Lainanhaku netissä on aina joustavaa, ja lainaa haet aina ajasta tai paikasta riippumatta. Välitämme hakemuksesi luotettaville yhteistyökumppaneillemme eli tunnetuille pankille ja rahoitusyhtiölle. Muistathan, että monet lainanmyöntäjät tarjoavat sinulle mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Takaisinmaksu tapahtuu valitsemasi maksuajan mukaan.

Lainavertailuamme käyttämällä, saat tarjouksia edullisista lainoista välillä 500 – 50 000 euroa. Maksuaikaa saat hakemasi lainasumman ja tulojesi mukaan 6-180 kuukautta. Lainan maksamiseen kannattaa valita mieluimmin hieman pidempi kuin liian lyhyt maksuaika. Tärkeintä on aina, ettet joudu maksuvaikeuksiin ja taloutesi pysyy tasapainossa. Palvelussamme voit myös yhdistää muut lainasi ja säästät samalla kuukausittain mukavan summan rahaa. Lainavertailu on kätevä myös tapauksessa, jossa vanha kulutusluottosi on osittain maksamatta, jolloin sinulla on mahdollisuus saada kauttamme edullisempi vaihtoehto. Välitämme vain vakuudettomia lainoja, joten henkilötakaajia ei tarvita.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainavertailu ★★★★★ 5
5 1