Yrityslaina

Lainavertailu

Halutessasi markkinoiden parasta ja edullisinta lainaa, käänny lainalaitoksen puoleen. Kilpailutamme lainasi puolestasi, ja rahoitusalan pätevät ammattilaiset etsivät sinulle parhaat lainavaihtoehdot. Lainavertailu kannattaa aina tehdä.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainavertailu

Onko lainavertailu lainanhaun perusta?

Lainan hakeminen on aina prosessi, johon liittyy erilaisia vaiheita. Mitä lainan hakemisessa kannattaa ottaa huomioon? Ensin kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen ja minkäsuuruista lainaa tarvitsee. Perusasioiden selvittyä, kannattaakin suunnata nettiin. Lainan hakeminen netistä on kätevää, helppoa ja nopeaa. Miksi jonotella konttoreissa tai soitella pankkeihin, kun kaiken voi tehdä helposti verkossa. Lainan vertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan hakemista. Mikä parasta lainavertailu on ilmaista, ja puolueeton vertailu tuo ulottuvillesi markkinoiden parhaat tarjoukset.

  • Hae laina kätevästi netin välityksellä
  • Markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset odottavat sinua
  • Vertaa ja valitse sinulle sopivin laina

Minkälaisen lainan tarvitsen?

Lainavertailu on järkevä päätös, haet sitten pientä tai isoa lainaa ilman vakuuksia. Hakiessasi lainaa, anna lainapalvelumme hoitaa asia puolestasi. Kilpailuttamalla eri lainantarjoajat sinulle jää vain helpoin osuus, eli lainatarjouksista parhaimman valinta. Säästät selvää rahaa lyhennyksissä, koroissa ja kuluissa, ja maksusuunnitelma laaditaan sinulle tulojesi mukaan. Lainanvälityspalvelumme ikäraja on 21 vuotta ja välittämämme lainat suuruudeltaan 500 - 40000 euroa. Maksuajan voit valita aina yhden kuukauden tarkkuudella, ja maksuaikaa on 6-120 kuukautta.

Lainavertailu auttaa jokaista lainanhakijaa.

Lainanhakijan tulee olla aina vähintään 21-vuotias. Muita lainanhakemiselle asetettuja ehtoja on, että omaat puhtaat luottotiedot ja sinulla on riittävä maksukyky hakemasi lainan takaisinmaksamista varten. Sinun pitää olla Suomen kansalainen ja asua vakituisesti Suomessa. Oikein täytetty lainahakemus on helppo käsitellä, joten laitathan hakemukseesi perustietojen lisäksi myös kaikki muut olennaiset tiedot. Sinulla pitää olla myös toimiva sähköpostiosoite, pankkitunnukset ja puhelinnumero. Muistathan, että lainavertailu säästää lainanhakijan aikaa, rahaa ja energiaa.

Lainaprosessi on helppo ja nopea

Lainan hakeminen nykyään on helppoa ja vaivatonta. Lainavertailu auttaa kuluttajaa valitsemaan parhaan saatavilla olevan lainan. Lainaa haetaan kätevästi netissä, ja saat useita lainatarjouksia 24 tunnin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Myönnämme palvelumme kautta vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse vakuuksia tai erillisiä takaajia. Meillä voit hakea ja saada lainatarjouksia ilman sitoutumista. Lainanhaku netissä on aina joustavaa, ja lainaa haet aina ajasta tai paikasta riippumatta. Välitämme hakemuksesi luotettaville yhteistyökumppaneillemme eli tunnetuille pankille ja rahoitusyhtiölle. Muistathan, että monet lainanmyöntäjät tarjoavat sinulle mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Takaisinmaksu tapahtuu valitsemasi maksuajan mukaan.

Lainavertailuamme käyttämällä, saat tarjouksia edullisista lainoista välillä 500 - 40000 euroa. Maksuaikaa saat hakemasi lainasumman ja tulojesi mukaan 6-120 kuukautta. Lainan maksamiseen kannattaa valita mieluimmin hieman pidempi kuin liian lyhyt maksuaika. Tärkeintä on aina, ettet joudu maksuvaikeuksiin ja taloutesi pysyy tasapainossa. Palvelussamme voit myös yhdistää muut lainasi ja säästät samalla kuukausittain mukavan summan rahaa. Lainavertailu on kätevä myös tapauksessa, jossa vanha kulutusluottosi on osittain maksamatta, jolloin sinulla on mahdollisuus saada kauttamme edullisempi vaihtoehto. Välitämme vain vakuudettomia lainoja, joten henkilötakaajia ei tarvita.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.