Hae Lainaa

Lainatarjous

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Paras Lainatarjous Netissä

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainan hakeminen onnistuu nykyään kätevästi netissä. Kun täytät hakemuksen Lainalaitoksen nettisivuilla, kilpailutamme useita pankkeja ja rahoituslaitoksia puolestasi. Lainatarjous lähetetään suoraan sähköpostiisi vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä.

Tavoitteena lainatarjous – miten se toimii?

Rahan tarve saattaa joskus yllättää. Tarvitsetko lainaa esimerkiksi kodin remontoimiseen, haluatko maksaa matkan osamaksulla tai etsiä lainaa auton hankintaan? Kaikkiin näihin tarpeisiin saat haettua lainaa Lainalaitoksen kautta. Kilpailutamme puolestasi eri pankkien lainat ja takaamme sinulle näin markkinoiden edullisimman tarjouksen. Tarvitsetko esimerkiksi lainaa 5000 euroa nopeasti ja luotettavasti? Kauttamme saat haettua lainaa 500 – 50 000 euroa. Lainatarjous lähetetään sinulle sähköpostiin vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa!

  • Voit hakea lainaa 500 – 50 000 euroa
  • Kilpailutamme puolestasi edullisimman lainan
  • Saat lainatarjouksen sähköpostiisi vuorokauden sisällä

Lainaa arjen hankintoihin

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa aina, kun rahantarve yllättää. Tällaisia tarpeita voivat olla esimerkiksi kodin remontit, auton huollot tai vaikka yllättävä hammaslääkärikäynti. Poikkeuksellisia tarpeita tulee jokaiselle, sillä kaikkiin menoihin ei voi aina varautua etukäteen. Onneksi lainaa saa helposti. Jos sinulla taas on jo monta pikavippiä, lainojen yhdistäminen voi auttaa säästämään kustannuksissa. Ja koska yhden lainan takaisinmaksu on helpompaa kuin monesta lainasta huolehtiminen, pikavippien yhdistäminen kannattaa. Hae kauttamme lainaa jo tänään: lainatarjous lähetetään sinulle vuorokauden sisään hakemuksen jättämisestä. Voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun. Meiltä saat lainaa, joka sopii talouteesi!

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa, jos olet vähintään 21-vuotias. Lisäksi vaadimme lainanhakijalta puhtaat luottotiedot, sillä maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen kaikissa tilanteissa. Sinulla on myös oltava säännölliset tulot. Tulot voivat tarkoittaa joko työpaikkaa tai eläkettä. Lisäksi tarvitset jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, jotta pystyt tunnistautumaan palveluumme. Lainatarjous lähetetään sinulle sähköpostitse, joten myös toimiva sähköpostiosoite on yksi edellytys lainan saamiselle. Tärkeintä on arvioida oma takaisinmaksukyky realistisesti ja valita omaan tilanteeseen sopiva aikataulu lainan lyhentämiselle.

Lainaprosessi toimii nopeasti

Kun tarvitset lainaa, ensimmäinen askel hakuprosessissa on lainahakemuksen täyttäminen Lainalaitoksen verkkosivuilla. Hakemuksessa kysymme ensin perustietojasi. Tässä vaiheessa pääset myös valitsemaan haluamasi lainasumman ja määrittelemään takaisinmaksuaikataulun. Kun haet kauttamme lainaa, et tarvitse ylimääräisiä vakuuksia tai takaajia. Jätettyäsi hakemuksen palvelussamme, kilpailutamme puolestasi eri luotonantajien tarjoukset. Saat tiedon sopivista lainoista sähköpostiisi viimeistään vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä. Seuraavaksi sinun tulee hyväksyä paras lainatarjous allekirjoittamalla lainasopimus luotonantajan palvelussa. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen voit nostaa lainan tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat rahat käyttöön jo muutaman päivän sisällä lainahakemuksen täyttämisestä.

Laina on maksettava takaisin

Kun otat lainaa, se on aina pystyttävä maksamaan ajallaan takaisin. Onkin tärkeää valita laina, joka sopii omaan elämäntilanteeseen. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain, ja minimilyhennys vaihtelee lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaan. Summa on luonnollisesti suurempi, jos haluat maksaa lainan takaisin nopeasti. Toisaalta voit säästää koroissa maksamalla lainan nopeasti takaisin. Kun sinulle lähetetään lainatarjous, muista aina tarkistaa, millaisilla ehdoilla laina on maksettava takaisin. Jotkut luotonantajat tarjoavat myös maksuvapaita kuukausia. Maksuvapaan avulla saat liikkumavaraa talouteesi, mutta kannattaa muistaa, että lainan korko kasvaa myös maksuvapaan aikana.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainatarjous ★★★★★ 5
5 1