Yrityslaina

Lainarahaa heti

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Lainalaitoksen turvallisen palvelun kautta. Voit saada lainarahaa heti tilillesi jopa 40 000 euroa!

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun tarvitset lainarahaa heti tilillesi, kannattaa kilpailuttaa lainat. Säästät aikaa ja rahaa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainarahaa heti

Lainarahaa heti 500 - 40 000 euroa Lainalaitoksen kautta

Onko lainatarpeesi akuutti? Lainalaitos on lainanvälittäjä, jonka kautta haet 500 eurosta aina 40 000 euroon asti lainaa nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia. Hakemuksen täyttämiseen ei montaa hetkeä mene ja saat lainatarjouksia välittömästi. Parhaimmillaan on lainaraha heti tililläsi vielä saman päivän aikana. Lainalaitoksen kautta haet yhdellä helpolla hakemuksella lainaa useammalta lainantarjoajalta. Näin voit varmistua siitä, että saamasi laina on varmasti sinulle kaikkein sopivin.

Lainarahaa heti ilman vakuuksia

Kun äkillinen tarve rahalle iskee, moni tarvitsee lainarahaa heti käyttöönsä lainapalvelun kautta. Silloin ei ole aikaa pankkikonttorissa jonottamiseen tai viikkoja kestäviin lainaprosesseihin. Jos tarvitset lainarahaa heti, tarjoavat useat verkossa toimivat lainapalvelut sinulle apua. Lainalaitoksen kautta pystyt hakemaan yhdellä hakemuksella luottoa monesta eri lähteestä. Tämä on sinulle paljon nopeampi vaihtoehto kuin hakemusten lähettäminen yksitellen. Palvelu on auki ympäri vuorokauden, joten voit laittaa hakemuksen sisään silloinkin, kun pankin ovet ovat lukossa. Sinun ei edes tarvitse poistua näppäimistösi äärestä, kun rahat ovat jo tililläsi. Tarvitsen ainoastaan toimivan internetyhteyden, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseen, niin saat lainarahaa heti käyttöön.

Saadaksesi lainarahaa heti, sinulla ei tarvitse olla vakuudeksi sopivaa omaisuutta tai valtavia tuloja. Sinun on ainoastaan oltava vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta. Kun luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännöllisiä tuloja, pystyt hakemaan lainaa Lainalaitoksen kautta.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja turvallista. Täytät vain hakemukseen henkilötietosi sekä toivomasi laina-ajan ja -määrän. Saat saman tien lainatarjouksia useasta paikasta, mikäli olet täyttänyt palvelujen omat kriteerit. Jos sinulta pyydetään liitteitä maksuvalmiudestasi, lähetät nekin helposti sähköisesti suoraan lainantarjoajalle. Useamman lainatarjouksen saadessasi voit vertailla lainojen ehtoja ja valita niistä sen rahoitusmuodon, joka sopii tilanteeseesi parhaiten. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla ja pikavippi olla tililläsi vielä saman päivän aikana.

Lainarahaa heti joustavasti netistä

Verkossa voit hakea lainarahaa heti joko kertalainana tai joustoluottona. Kertalaina on ns. perinteinen laina, joka maksetaan kerralla tilillesi ja maksat siitä koko laina-ajan maksuaikataulun mukaista kuukausierää. Tämä sopii useasti tilanteisiin, jossa lainan kohde on jo selvillä. Mikäli kaipaat vain enemmän joustoa talouteesi, kannattaa harkita joustoluottoa. Joustoluotolla sinulle annetaan luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit nostaa lainaa pienissä erissä tai vaikka koko limiitin kerralla. Kun maksat lainaa takaisin, palaa erä jälleen osaksi limiittiä. Näin joustoluottoa voi käyttää luottokortin tavoin, etkä joudu hakemaan jokaista erää uudelleen.

Lainalaitoksen kautta haettavissa nettiluotoissa todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5% ja 49,9% välillä riippuen lainantarjoajasta ja on henkilökohtainen. Joustoluotolla maksat korkoa aina vain siitä summasta, jonka olet nostanut - limiitin suuruudesta riippumatta. Osa joustoluotoista toimii avoimella takaisinmaksuperiaatteella, jolloin voit itse päättää, minkä suuruisissa erissä haluat lainaa maksaa takaisin. Vaikka laina-aika ja kuukausierät olisivatkin etukäteen määriteltyjä, pystyt silti luottoa valitessasi jo vaikuttamaan siihen, millainen takaisinmaksutapa juuri sinulle sopii. Vertaile pikalainoja Lainalaitoksen kautta niin saat lainarahaa heti käyttöösi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.