Hae Lainaa

Laina Raha Heti

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainarahaa heti

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Lainalaitoksen turvallisen palvelun kautta. Voit saada lainarahaa heti tilillesi jopa 50 000 euroa!

Lainarahaa heti 500 – 50 000 euroa Lainalaitoksen kautta

Onko lainatarpeesi akuutti? Lainalaitos on lainanvälittäjä, jonka kautta haet 500 eurosta aina 50 000 euroon asti lainaa nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia. Hakemuksen täyttämiseen ei montaa hetkeä mene ja saat lainatarjouksia välittömästi. Parhaimmillaan on lainaraha heti tililläsi vielä saman päivän aikana. Lainalaitoksen kautta haet yhdellä helpolla hakemuksella lainaa useammalta lainantarjoajalta. Näin voit varmistua siitä, että saamasi laina on varmasti sinulle kaikkein sopivin.

Lainarahaa heti ilman vakuuksia

Kun äkillinen tarve rahalle iskee, moni tarvitsee lainarahaa heti käyttöönsä lainapalvelun kautta. Silloin ei ole aikaa pankkikonttorissa jonottamiseen tai viikkoja kestäviin lainaprosesseihin. Jos tarvitset lainarahaa heti, tarjoavat useat verkossa toimivat lainapalvelut sinulle apua. Lainalaitoksen kautta pystyt hakemaan yhdellä hakemuksella luottoa monesta eri lähteestä. Tämä on sinulle paljon nopeampi vaihtoehto kuin hakemusten lähettäminen yksitellen. Palvelu on auki ympäri vuorokauden, joten voit laittaa hakemuksen sisään silloinkin, kun pankin ovet ovat lukossa. Sinun ei edes tarvitse poistua näppäimistösi äärestä, kun rahat ovat jo tililläsi. Tarvitsen ainoastaan toimivan internetyhteyden, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseen, niin saat lainarahaa heti käyttöön.

Saadaksesi lainarahaa heti, sinulla ei tarvitse olla vakuudeksi sopivaa omaisuutta tai valtavia tuloja. Sinun on ainoastaan oltava vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta. Kun luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännöllisiä tuloja, pystyt hakemaan lainaa Lainalaitoksen kautta.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja turvallista. Täytät vain hakemukseen henkilötietosi sekä toivomasi laina-ajan ja -määrän. Saat saman tien lainatarjouksia useasta paikasta, mikäli olet täyttänyt palvelujen omat kriteerit. Jos sinulta pyydetään liitteitä maksuvalmiudestasi, lähetät nekin helposti sähköisesti suoraan lainantarjoajalle. Useamman lainatarjouksen saadessasi voit vertailla lainojen ehtoja ja valita niistä sen rahoitusmuodon, joka sopii tilanteeseesi parhaiten. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla ja pikavippi olla tililläsi vielä saman päivän aikana.

Lainarahaa heti joustavasti netistä

Verkossa voit hakea lainarahaa heti joko kertalainana tai joustoluottona. Kertalaina on ns. perinteinen laina, joka maksetaan kerralla tilillesi ja maksat siitä koko laina-ajan maksuaikataulun mukaista kuukausierää. Tämä sopii useasti tilanteisiin, jossa lainan kohde on jo selvillä. Mikäli kaipaat vain enemmän joustoa talouteesi, kannattaa harkita joustoluottoa. Joustoluotolla sinulle annetaan luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit nostaa lainaa pienissä erissä tai vaikka koko limiitin kerralla. Kun maksat lainaa takaisin, palaa erä jälleen osaksi limiittiä. Näin joustoluottoa voi käyttää luottokortin tavoin, etkä joudu hakemaan jokaista erää uudelleen.

Lainalaitoksen kautta haettavissa nettiluotoissa todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5% ja 49,9% välillä riippuen lainantarjoajasta ja on henkilökohtainen. Joustoluotolla maksat korkoa aina vain siitä summasta, jonka olet nostanut – limiitin suuruudesta riippumatta. Osa joustoluotoista toimii avoimella takaisinmaksuperiaatteella, jolloin voit itse päättää, minkä suuruisissa erissä haluat lainaa maksaa takaisin. Vaikka laina-aika ja kuukausierät olisivatkin etukäteen määriteltyjä, pystyt silti luottoa valitessasi jo vaikuttamaan siihen, millainen takaisinmaksutapa juuri sinulle sopii. Vertaile pikalainoja Lainalaitoksen kautta niin saat lainarahaa heti käyttöösi.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun tarvitset lainarahaa heti tilillesi, kannattaa kilpailuttaa lainat. Säästät aikaa ja rahaa.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainarahaa heti ★★★★★ 5
5 1