Yrityslaina

Lainapalvelu

Lainapalvelu auttaa elämän eri tilanteissa. Kilpailuta lainasi kauttamme ja saat markkinoiden parhaat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tutustu tarjoukseen ja allekirjoita sopimus, helppoa ja käytännöllistä.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainapalvelu

Lainapalvelu auttaa arjen rahaongelmissa.

Lainapalvelu auttaa sinua elämän erilaisissa tilanteissa, tarvitsit sitten pientä tai isoa lainaa ilman vakuuksia. Jokainen saattaa joskus tarvita lainarahaa enemmän, kuin säästöjä sillä hetkellä on. Silloin on aina hyvä miettiä, olisiko mahdollista hakea edullista lainaa nopeasti? Kyllä on. Lainapalvelumme on avoinna päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa, ja voit asioida silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Kilpailuta lainasi kätevästi kauttamme, ja lainaa 500 - 40 000 euroa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, valitse vain paras. Hae laina heti kätevästi jo tänään.

  • Käytä lainapalveluamme arjen eri tilanteissa.
  • Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.
  • Yhdistä vanhat lainasi kätevästi kauttamme.

Milloin voin hakea lainaa?

Lainapalvelu auttaa sinua valitsemaan tilanteeseesi oikeantyyppisen lainan netistä. Palvelumme on helppo, turvallinen ja ilmainen ja teemme yhteistyötä markkinoiden tunnetuimpien pankkien ja rahalaitosten kanssa, joten lainaat vain luotettavilta kumppaneiltamme.. Lainalaskurimme on kätevä apuväline jokaiselle lainanhakijalle, voit päättää kätevästi lainasi määrän ja takaisinmaksuajan. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukauden välillä, lainasi määrästä riippuen. Miksi suotta siis jonottaa pankkien konttoreissa ja istua pitkissä lainaneuvotteluissa, kun meillä voit asioida silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Jos olet jo hakenut monta pienlainaa, lainojen ja luottojen yhdistäminen saattaa helpottaa taloudenpitoasi. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että maksat kustannuksia vain yhdestä lainasta. Laita lainahakemus tulemaan jo tänään.

Minkälainen laina minun kannattaa ottaa?

Lainapalvelu kertoo, mistä saat markkinoiden edullisimmat lainat. Lainalaitos välittää myös vakuudetonta yrityslainaa. Kuka lainaa voi hakea on kysymys, joka mietityttää monia. Lainan hakemiselle on annettu ehtoja, jotka jokaisen lainanhakijan tulee täyttää. Lainahaun edellytyksenä on, että lainanhakija on kirjoilla Suomessa ja omaa säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijan pitää olla vähintään 21-vuotias ja hänellä ei saa olla minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa hakiessasi tarvitset myös suomalaiset verkkopankkitunnukset ja sinulla pitää olla toimiva sähköpostiosoite sekä matkapuhelinliittymä.

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittely kestää?

Lainapalvelu toimii verkossa helposti ja nopeasti. Kauttamme vertailet kaikki markkinoilla olevat lainatarjoukset ja valitset itsellesi sopivimman. Lainaa haet kätevästi netissä ja tarjouksia saat jo 24 tunnin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Laina maksetaan heti henkilökohtaiselle pankkitilillesi, kun olet ensin allekirjoittanut lainasopimuksen. Vastaamme tarvittaessa asiakkaiden kysymyksiin arkipäivisin asiakaspalvelumme välityksellä. Ole siis yhteydessä, jos sinulle herää kysyttävää lainan hakuun liittyen. Lainapalvelumme kautta myönnetään vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse takaajia, etkä erillisiä vakuuksia lainanhakua varten. Muistathan, että kauttamme voit myös yhdistää lainasi toimivaksi kokonaisuudeksi, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Useasti lainapäätös tulee heti.

Miten lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu?

Lainapalvelu eli lainanvälittäjä tarjoaa sinulle markkinoiden edullisimman lainan. Lainaa voit hakea kauttamme 500 - 40 000 euroa ja lainaa maksat kätevästi kuukausittain erissä takaisin. Lainanhakijalle laaditaan oma takaisinmaksusuunnitelma, joka määräytyy hakemasi lainasumman, lainan koron ja maksuajan mukaan. Lainaa maksaessasi voit halutessasi pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Laina on annuiteettilaina ja lainan todellinen vuosikorko on yleensä välillä 4,5 prosenttia - 49.99 prosenttia hakijan tilanteesta ja maksukyvystä riippuen. Vakuudetonta lainaamme voit hakea aina mitä tahansa lainan tarvetta varten. Palvelumme on nopea, maksuton ja turvallinen ja kauttamme säästät aina aikaa, rahaa ja energiaa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.