Yrityslaina

Lainapäätös heti

Lainapäätös heti kauttamme kätevästi verkossa. Täytä lainahakemus ja lähetä se netissä. Saat 24 tunnin kuluessa sähköpostiisi edullisia lainatarjouksia, tutustu ja valitse itsellesi sopivin.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainapäätös heti

Lainapäätös heti, miten se on mahdollista?

Hae lainapäätös heti ja saat rahat nopeasti henkilökohtaiselle tilillesi. Lainan haku voi olla helppoa, käytännöllistä ja nopeaa, kun teet kaiken verkossa. Istuminen pankkien pitkissä lainaneuvotteluissa tuhlaa aikaa ja rahaa, joten miksi et hoitaisi asiaa paljon helpommin. Olemme avoinna ympäri vuorokauden ja meillä voit asioida milloin vain. Lainaa voit hakea 500 - 40000 euroa ja maksuajan valitset kätevästi lainalaskurimme avulla. Hae lainaa jo tänään, teemme yhteistyötä markkinoiden tunnetuimpien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

  • Vertaa markkinoiden parhaat lainat lainapalvelumme avulla.
  • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.
  • Yhdistä vanhat lainasi kätevästi kauttamme.

Milloin lainaa voi hakea?

Hae lainapäätös heti suoraan sähköpostiisi. Meiltä voit hakea edullista kulutusluottoa, jota maksat kuukausittain takaisin. Kuukausierät ovat aina samansuuruisia ja lyhennysten määrä riippuu lainaamastasi summasta, tulojesi määrästä ja markkinoilla liikkuvan koron suuruudesta. Maksusuunnitelma on hyvä laatia valmiiksi jo ennen lainanhakua, ja maksetuista eristä on hyvä pitää kirjaa vaikka Excel-taulukon avulla. Myönnämme vain vakuudettomia lainoja 500 - 40000 euroa, joten takaajaa tai vakuuksia et tarvitse. Lainaehdot on hyvä tarkistaa ennen lainan hyväksymistä.

Minkälainen laina on minulle sopivin?

Lainapäätös heti sinulle, joka hoidat raha-asiasi hyvin. Lainanhakijan on täytettävä tietyt ehdot saadakseen lainaa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, vaan hänen pitää omata puhtaat luottotiedot. Lainanhakijan tulee lisäksi olla vähintään 21-vuotias ja Suomen kansalainen. Hakijalla pitää olla säännölliset työ- tai eläketulot, eikä hän saa olla holhouksenalainen. Lainaa hakiessa pitää käytössä olla myös nettiyhteys, suomalaisen pankin verkkotunnukset, toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittely kestää?

Lainapäätös heti ja rahat 1-2 arkipäivässä henkilökohtaiselle tilillesi. Oletko koskaan jonotellut pankkijonossa? Hidasta, kyllästyttävää ja aikaa vievää touhua. Anna jonojen mennä menojaan ja hae lainaa nopeasti ja helposti verkossa. Täytä lainahakemus ja lähetä se netissä, saat mahtavia lainatarjouksia markkinoiden edullisimmalla korolla. Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Näin laina on nopeasti käytettävissäsi. Mistä saisi takaajan, pohtii moni lainanhakija. Meillä et takaajia tai vakuuksia tarvitse, sillä lainapalvelumme kautta myönnetään vain edullisia, vakuudettomia lainoja. Tutustu suosittuun palveluumme ja tee elämäsi paras päätös jo tänään. Hae lainaa verkossa.

Miten lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu?

Lainapäätös heti silloin, kun lainaa eniten tarvitset. Jokaiselle meistä tulee joskus yllättäviä menoja, jolloin lainan haku on ajankohtaista. Lainojen ja luottojen yhdistäminen on nopeaa ja turvallista, jos haluat hallinnoida vain yhtä lainaa monen pienlainan sijasta. Lainamme avulla toteutat myös haaveesi, sillä lainaamme 500 - 40000 euroa nopeasti verkossa. Vakuudettomien kulutusluottojen määrä on viime vuosina ollut kasvussa, joten myös lainantarjoajia on enemmän. Palvelumme kautta saat aina edullisimman lainan ja luotollesi pienimmän koron. Lainaa lyhennät kätevästi kuukausittain sinulle räätälöityjen kuukausierien muodossa. Lainanlyhennysten suuruuteen vaikuttavat aina tulosi, ottamasi lainan määrä ja markkinoilla olevan koron määrä. Muistathan, että voit pitää halutessasi myös yhden lyhennysvapaan kuukauden. Hae lainaa verkossa jo tänään.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.