Lainojen vertailu lainanvälittäjän kautta auttaa sinua myös säästämään rahaa.
Yrityslaina

Lainanvälittäjä - valitse oikea laina tarpeisiisi

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainanvälittäjä - valitse oikea laina tarpeisiisi

Miten pankit ja lainanvälittäjät eroavat toisistaan

Lainanvälitys on kohtalaisen uusi toimiala Suomessa. Lainalaitos on auttanut jo yli 10 000 suomalaista säästämään lainanhoitokuluissa lainanvälityksen avulla. Suurin osa suomalaisista lainanottajista ei ole kuitenkaan vielä kuullut palvelusta. Mietitkö mistä saat rahaa nopeasti ja luotettavasti lainaksi? Seuraavassa kerromme, mitä lainanvälitys on ja miten se eroaa pankkien toiminnasta. Kerromme myös, miksi lainojen vertailu on tärkeää.

Lainanvälittäjä ja lainanvälittäjän tehtävä

Ymmärtääksesi lainanvälittäjän toimintaa sinun tulee ymmärtää myös pankkien toimintaa. On selvää, että rahaa lainaavat pankit ja lainanmyöntäjät. Lainanvälittäjät vain välittävät lainoja. Pankin tarjoama korko riippuu ennen kaikkea Euroopan keskuspankin ohjauskorosta ja omasta luottokelpoisuudestasi. Pankki ansaitsee rahaa asiakkuudellasi korkojen ja maksujen ansiosta.

Lainanvälittäjä on asiakkaan puolella ja auttaa häntä vertailemaan eri pankkien antamia lainatarjouksia. Se on ylivoimaisesti yksinkertaisin ja paras tapa alentaa korkokuluja. Tarvitsetko rahaa lainaksi nopeasti? Sinun on asiakkaana käytännössä mahdotonta vierailla kaikissa pankeissa vertaillaksesi heidän lainatarjouksiaan. Lisäksi lainojen yhdistäminen on erikoisosaamistamme.

Lainojen vertailu lainanvälittäjän kautta auttaa sinua myös säästämään rahaa. Nykisin on täysin luonnollista ja itsestään selvää vertailla matkojen ja hotellien hintoja. Samantyyppinen vertailu on järkevää myös lainojen suhteen.

Vaikka olisit vertaillut lainojasi jo aiemmin, se kannattaa tehdä uudelleen elämäntilanteesi muuttuessa siten, että luottokelpoisuutesi parantuu. Myös ohjauskoron alentuminen on hyvä syy nopeaan lainojen lainojen vertailuun. Muita lainanvälittäjiä ovat esimerkiksi Freedom rahoitus ja Lendo.

Lainanvälitys lyhyesti:

  • Maksuton palvelu, jossa et sitoudu mihinkään
  • Pankit kilpailevat asiakkuudestasi
  • Helppoa ja nopeaa
  • Turvallista ja varmaa

Lainalaitoksen lainanvälityspalvelu on teknisiltä ominaisuuksiltaan ja käyttäjäystävällisyydeltään ensiluokkainen. Kehitämme palveluamme jatkuvasti taataksemme sinulle miellyttävän asiointikokemuksen palvelussamme.

Ohjauskorko on nyt historiallisen alhaalla, joten vertaile lainoja heti – et menetä mitään!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.