Hae Lainaa

Lainanvälittäjä

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Etusivu » Laina » Lainanvälittäjä

Lainanvälittäjä – valitse oikea laina tarpeisiisi 

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Miten pankit ja lainanvälittäjät eroavat toisistaan

Lainanvälitys on kohtalaisen uusi toimiala Suomessa. Lainalaitos on auttanut jo yli 10 000 suomalaista säästämään lainanhoitokuluissa lainanvälityksen avulla. Suurin osa suomalaisista lainanottajista ei ole kuitenkaan vielä kuullut palvelusta. Mietitkö mistä saat rahaa nopeasti ja luotettavasti lainaksi? Seuraavassa kerromme, mitä lainanvälitys on ja miten se eroaa pankkien toiminnasta. Kerromme myös, miksi lainojen vertailu on tärkeää.

Lainanvälittäjä ja lainanvälittäjän tehtävä

Ymmärtääksesi lainanvälittäjän toimintaa sinun tulee ymmärtää myös pankkien toimintaa. On selvää, että rahaa lainaavat pankit ja lainanmyöntäjät. Lainanvälittäjät vain välittävät lainoja. Pankin tarjoama korko riippuu ennen kaikkea Euroopan keskuspankin ohjauskorosta ja omasta luottokelpoisuudestasi. Pankki ansaitsee rahaa asiakkuudellasi korkojen ja maksujen ansiosta.

Lainanvälittäjä on asiakkaan puolella ja auttaa häntä vertailemaan eri pankkien antamia lainatarjouksia. Se on ylivoimaisesti yksinkertaisin ja paras tapa alentaa korkokuluja. Tarvitsetko rahaa lainaksi nopeasti? Sinun on asiakkaana käytännössä mahdotonta vierailla kaikissa pankeissa vertaillaksesi heidän lainatarjouksiaan. Lisäksi lainojen yhdistäminen on erikoisosaamistamme.

Lainojen vertailu lainanvälittäjän kautta auttaa sinua myös säästämään rahaa. Nykisin on täysin luonnollista ja itsestään selvää vertailla matkojen ja hotellien hintoja. Samantyyppinen vertailu on järkevää myös lainojen suhteen.

Vaikka olisit vertaillut lainojasi jo aiemmin, se kannattaa tehdä uudelleen elämäntilanteesi muuttuessa siten, että luottokelpoisuutesi parantuu. Myös ohjauskoron alentuminen on hyvä syy nopeaan lainojen lainojen vertailuun. Muita lainanvälittäjiä ovat esimerkiksi Freedom rahoitus ja Lendo.

Lainanvälitys lyhyesti:

  • Maksuton palvelu, jossa et sitoudu mihinkään
  • Pankit kilpailevat asiakkuudestasi
  • Helppoa ja nopeaa
  • Turvallista ja varmaa

Lainalaitoksen lainanvälityspalvelu on teknisiltä ominaisuuksiltaan ja käyttäjäystävällisyydeltään ensiluokkainen. Kehitämme palveluamme jatkuvasti taataksemme sinulle miellyttävän asiointikokemuksen palvelussamme.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainanvälittäjä ★★★★★ 5
5 1