Yrityslaina

Lainaneuvottelu

Lainaneuvottelu kannattaa hoitaa vertailemalla luottoja netissä. Vertaile lainoja Lainalaitoksen avulla.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella, lainaneuvottelu on nopeaa ja turvallista. Lainalaitos vertaa luottoja puolestasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaneuvottelu

Netissä lainaneuvottelu helpottuu

Lainaneuvottelu verkossa nopeuttaa ja helpottaa lainan hakemista. Lainaneuvottelun ei tarvitse viedä aikaa ja vaivaa, kuten perinteisissä pankeissa. Mitä nopeampi lainaneuvottelu, sitä nopeammin saat tarvitsemasi lainan tilillesi!

Mikä on lainaneuvottelu?

Lainaneuvottelu on lainanantajan ja asiakkaan välinen neuvottelutilanne, jossa käydään läpi asiakkaan taloudellinen tilanne sekä maksukyky. Neuvottelussa sovitaan lainan määrästä, sen koroista sekä muista kuluista. Perinteisesti lainaneuvotteluun on tullut varata etukäteen aika pankista ja varattava pahimmillaan puoli päivää asian hoitamiseen. Onneksi nykyisin lainaneuvottelun voi hoitaa verkossa!

Lainaneuvottelu juuri siellä, missä sinäkin

Kivijalkapankkien ongelma on se, että niiden aukioloajat ovat erittäin rajalliset. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainaneuvottelua varten joutuu usein pyytämään vapaata töistä. Lainalaitoksen lainaneuvottelu sen sijaan tapahtuu juuri siellä, missä se sinulle parhaiten sopii – kellonaikaan katsomatta. Lainaneuvottelun voi siis hoitaa tietokoneella tai puhelimella, olit sitten kotisohvalla tai kahvitauolla. Lainan kilpailutus https://www.lainalaitos.fi/laina/lainan-kilpailutus Lainalaitoksen kautta on turvallista ja nopeaa.

Miten lainaneuvottelu netissä hoituu?

Lainalaitoksen lainaneuvottelu alkaa siitä, kun täytät sähköisen lainahakemuksen. Hakemukseen tulee merkitä haettavan lainan määrä sekä haluttu takaisinmaksuaika. Lisäksi hakemuksessa kysytään henkilötietojasi sekä kuukausitulojasi. Tällä yhdellä lainaneuvottelulla neuvottelet kerralla useamman lainantarjoajan kanssa. Kun hakemus on lähetetty, voi lainatarjouksia tulla jopa minuuteissa. Sinulla on siis mahdollisuus vertailla useampaa lainatarjousta ennen hyväksymistä. Kun olet saanut mieleisesi lainatarjouksen, teet sopimuksen lainantarjoajan kanssa ja voit saada lainaa nopeasti tilillesi. Pelkkä hakemus ei sido sinua mihinkään ja allekirjoittamisenkin jälkeen takaa laki 14 päivän katumusajan. Näin nopeaa ja helppoa lainaneuvottelu voi olla!

Miksi valita Lainalaitos?

Lainalaitos on turvallinen ja helppokäyttöinen lainapalvelu, jonka kautta on mahdollista saada useita tarjouksia eri pankeilta ja muilta rahoitusyhtiöiltä. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainanhakuprosessia, kun yhdellä hakemuksella voi saada useita tarjouksia. Näistä voit sitten vapaasti valita itsellesi sopivimman ilman, että sinun täytyy hakea jokaiselta lainantarjoajalta tarjousta erikseen. Lainalaitoksen palvelun käyttäminen säästää ajan lisäksi myös rahaa. Hakemuksen täyttäminen on aina ilmaista ja useamman pankin kilpailuttaminen luo tilanteen, jossa sinun asiakkuudestasi kilpaillaan. Näin sinun ei tarvitse suostua mihin tahansa ehtoihin, joita sinulle esitetään. Kulutusluoton lisäksi voit hakea Lainalaitoksen kautta lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen. Tämä on usein järkevää tilanteessa, jossa sinulla on useita pieniä lainoja. Kun nämä lainat kootaan yhden lainan alle, säästyy lainojen kuukausikuluissa ja takaisinmaksu selkiytyy. Lainahakemukseen voi merkitä, että olet hakemassa lainojesi yhdistämistä, jotta lainantarjoavat tietävät, että et ole hakemassa uutta lainaa.

Lainaneuvottelu parhailla ehdoilla

Kuten aiemmin on mainittu, useiden lainojen hakeminen yhdellä hakemuksella kannattaa. Lainalaitoksen kautta on mahdollista hakea lainaa 40 000 euroon asti 6 – 120 kuukauden laina-ajalla. Eri lainantarjoajien ehdot vaihtelevat, mutta Lainalaitoksen palvelun käyttäjän on oltava vähintään 21-vuotias ja hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa. Kaikki lainantarjoajat vaativat, että hakijan luottotietojen on oltava moitteettomat. Lainalaitoksen kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5 % - 49,9 % välillä.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.