Hae Lainaa

Lainan saaminen

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Lainan Saaminen

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainan saaminen

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Kuinka lainaa haetaan Lainalaitoksen kautta? Kuka sitä voi saada? Lue, kuinka voit saada heti tilillesi edullisimman lainan! Lainan saaminen on nopeaa ja turvallista.

Lainan saaminen Lainalaitoksen kautta

Lainan saaminen Lainalaitoksen kautta on helppoa ja vaivatonta. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti, ihan mihin kellonaikaan tahansa. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen. Pikaluoton hakuprosessi on nopea, koska mitään vakuuksia ja henkilötakaajia ei tarvita. Lainalaitoksen hakemuksella haet yhdellä napin painalluksella vakuudetonta lainaa.

useilta eri tarjoajilta. Sinun ei siis tarvitse kokeilla onneasi jokaisen lainantarjoajan kanssa erikseen, vaan saat saman tien tiedon siitä, mistä ja millä ehdoilla voit lainaa saada. Näin voit itse valita joukosta itsellesi sopivimman ja lainan saaminen on helppoa. Lainasopimuksen allekirjoitat suoraan lainayhtiön kanssa verkkopankkitunnuksilla ja rahat saattavat olla tililläsi on samana päivänä.

Kuka voi käyttää palvelua?

Lainan saaminen riippuu muutamasta ehdosta, jotka sinun tulee täyttää. Lainalaitos edellyttää sinulta vähintään 21 vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Sinun tulee olla asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta ja tulojesi on oltava säännölliset. Tämän kummallisempia ehtoja sinun ei tarvitse täyttää lähettääksesi hakemuksen Lainalaitoksen kautta.

Lainan saaminen netistä: mikä ihmeen joustoluotto?

Eräs Lainalaitoksen tarjoamista lainatuotteista on joustoluotto. Kun teet luottosopimuksen joustoluotosta, sinulle avataan luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa juuri sellaisissa erissä kuin tarvitset. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit nostaa esimerkiksi 100 euroa tai vaikka koko limiitin kerralla. Lainan saaminen on nopeaa ja turvallista. Lainalaitoksen kautta hakeminen lainojen todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Korkoa maksat tietenkin vain nostamaltasi osalta. Osa lainantarjoajista voi antaa maksuvapaita kuukausia, jolloin maksat lainasta pelkästään korkoa ja lainan kuluja. Saatat myös voida valita itse, milloin ja missä erissä haluat maksaa luottoa takaisin. Siitä joustavammaksi ei enää luotto voi käydä, sillä lainan saaminen on erittäin turvallista ja nopeaa.

Joustoluotto pystyy näin mukautumaan useisiin eri elämäntilanteisiin paremmin kuin pelkät kertalainat. Sitä voi käyttää eräänlaisena vararahastona, josta nostat rahaa kiperän paikan tullen. Joustoluotto on jatkuva laina, joten sinun ei tarvitse hakea luottoa kuin kerran. Sen jälkeen, kun se on sinulle myönnetty, voit itsenäisesti siirtää rahaa tilillesi, milloin vain. Tästä syystä lainan saaminen ja nostaminen on nopeaa. Pystyt myös itse vaikuttamaan laina-aikaan ja kuukausierien suuruuteen. Maksat korkoa ainoastaan vain nostamaltasi summalta ja voit maksaa lainaa takaisin sitä mukaan, kun se sinulle parhaiten sopii. Limiitti toimii jatkuvasti siten, että kun maksat luottoa takaisin, siirtyy summa saman tien osaksi limiittiäsi. Näin voit siis käytännössä nostaa samaa lainaa uudelleen ja uudelleen.

Lainalaitoksen kautta hakeminen vie vain muutamia minuutteja

Kun rahantarve on akuutti, et varmaankaan halua tuhlata aikaa papereita täyttämällä ja konttoreissa juoksemalla. Aikaisemmin lainan saaminen oli hankalaa. Henkilötakaajien etsiminen voi olla aikaa vievää puuhaa ja pankkien aukioloajat sopivat vain harvoille. Kun tarvitset rahaa nopeasti, voit turvautua Lainalaitokseen.

Lainalaitoksen kautta voit hakea yhdellä hakemuksella luottoa usealta eri lainantarjoajalta paikasta ja ajasta riippumatta. Lähetettyäsi hakemuksen saat lainatarjouksia välittömästi, jos olet täyttänyt lainapalveluiden kriteerit. Jos sinulta pyydetään liitteitä, onnistuu niidenkin lähettäminen suoraan valitsemaasi lainapalveluun sähköisesti hetkessä. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, voi laina olla tililläsi jo saman päivän aikana. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Lainan saaminen netistä onnistuu nopeasti ja turvallisesti. Kannattaa kuitenkin vertailla lainoja Lainalaitoksen lainalaskurin avulla, saat tarjouksia nopeasti.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainan saaminen ★★★★★ 5
5 1