Yrityslaina

Lainan saaminen

Kuinka lainaa haetaan Lainalaitoksen kautta? Kuka sitä voi saada? Lue, kuinka voit saada heti tilillesi edullisimman lainan! Lainan saaminen on nopeaa ja turvallista.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainan saaminen netistä onnistuu nopeasti ja turvallisesti. Kannattaa kuitenkin vertailla lainoja Lainalaitoksen lainalaskurin avulla, saat tarjouksia nopeasti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainan saaminen

Lainan saaminen Lainalaitoksen kautta

Lainan saaminen Lainalaitoksen kautta on helppoa ja vaivatonta. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon asti, ihan mihin kellonaikaan tahansa. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen. Pikaluoton hakuprosessi on nopea, koska mitään vakuuksia ja henkilötakaajia ei tarvita. Lainalaitoksen hakemuksella haet yhdellä napin painalluksella vakuudetonta lainaa.

useilta eri tarjoajilta. Sinun ei siis tarvitse kokeilla onneasi jokaisen lainantarjoajan kanssa erikseen, vaan saat saman tien tiedon siitä, mistä ja millä ehdoilla voit lainaa saada. Näin voit itse valita joukosta itsellesi sopivimman ja lainan saaminen on helppoa. Lainasopimuksen allekirjoitat suoraan lainayhtiön kanssa verkkopankkitunnuksilla ja rahat saattavat olla tililläsi on samana päivänä.

Kuka voi käyttää palvelua?

Lainan saaminen riippuu muutamasta ehdosta, jotka sinun tulee täyttää. Lainalaitos edellyttää sinulta vähintään 21 vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Sinun tulee olla asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta ja tulojesi on oltava säännölliset. Tämän kummallisempia ehtoja sinun ei tarvitse täyttää lähettääksesi hakemuksen Lainalaitoksen kautta.

Lainan saaminen netistä: mikä ihmeen joustoluotto?

Eräs Lainalaitoksen tarjoamista lainatuotteista on joustoluotto. Kun teet luottosopimuksen joustoluotosta, sinulle avataan luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa juuri sellaisissa erissä kuin tarvitset. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit nostaa esimerkiksi 100 euroa tai vaikka koko limiitin kerralla. Lainan saaminen on nopeaa ja turvallista. Lainalaitoksen kautta hakemien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Kyseessä ei ole vertaislaina. Korkoa maksat tietenkin vain nostamaltasi osalta. Osa lainantarjoajista voi antaa maksuvapaita kuukausia, jolloin maksat lainasta pelkästään korkoa ja lainan kuluja. Saatat myös voida valita itse, milloin ja missä erissä haluat maksaa luottoa takaisin. Siitä joustavammaksi ei enää luotto voi käydä, sillä lainan saaminen on erittäin turvallista ja nopeaa.

Joustoluotto pystyy näin mukautumaan useisiin eri elämäntilanteisiin paremmin kuin pelkät kertalainat. Sitä voi käyttää eräänlaisena vararahastona, josta nostat rahaa kiperän paikan tullen. Joustoluotto on jatkuva laina, joten sinun ei tarvitse hakea luottoa kuin kerran. Sen jälkeen, kun se on sinulle myönnetty, voit itsenäisesti siirtää rahaa tilillesi, milloin vain. Tästä syystä lainan saaminen ja nostaminen on nopeaa. Pystyt myös itse vaikuttamaan laina-aikaan ja kuukausierien suuruuteen. Maksat korkoa ainoastaan vain nostamaltasi summalta ja voit maksaa lainaa takaisin sitä mukaan, kun se sinulle parhaiten sopii. Limiitti toimii jatkuvasti siten, että kun maksat luottoa takaisin, siirtyy summa saman tien osaksi limiittiäsi. Näin voit siis käytännössä nostaa samaa lainaa uudelleen ja uudelleen.

Lainalaitoksen kautta hakeminen vie vain muutamia minuutteja

Kun rahantarve on akuutti, et varmaankaan halua tuhlata aikaa papereita täyttämällä ja konttoreissa juoksemalla. Aikaisemmin lainan saaminen oli hankalaa. Henkilötakaajien etsiminen voi olla aikaa vievää puuhaa ja pankkien aukioloajat sopivat vain harvoille. Kun tarvitset rahaa nopeasti, voit turvautua Lainalaitokseen.

Lainalaitoksen kautta voit hakea yhdellä hakemuksella luottoa usealta eri lainantarjoajalta paikasta ja ajasta riippumatta. Lähetettyäsi hakemuksen saat lainatarjouksia välittömästi, jos olet täyttänyt lainapalveluiden kriteerit. Jos sinulta pyydetään liitteitä, onnistuu niidenkin lähettäminen suoraan valitsemaasi lainapalveluun sähköisesti hetkessä. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, voi laina olla tililläsi jo saman päivän aikana. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen. Lainalaitoksen kautta haetut lainat eivät sovellu niille hakijoille jotka ovat velkajärjestelyssä tai joilla on merkintä luottotiedoissa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.