Yrityslaina

Lainan kilpailutus

Lainan kilpailutus kauttamme on kuluttajalle taloudellisesti järkevin vaihtoehto. Täytä lainahakemus, vertailemme, lainat puolestasi ja saat sähköpostiisi markkinoiden parhaimmat tarjoukset. Hae lainaa kauttamme jo tänään.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainan kilpailutus

Lainan kilpailutus, miten se toimii käytännössä?

Lainan kilpailutus kannattaa aina, oli kyseessä sitten nopea luotto tai pitkäaikainen laina. Lainaa saat kauttamme 500 - 40000 euroa. Täytä hakemus kätevästi verkossa Muistathan, että netissä täytetty hakemus on tarjouspyyntö joka ei sido sinua lainan ottamiseen. Täytä hakemukseen yhteystietosi ja tiedot tuloistasi, kätevimmin tarkistat ne palkkakuitista. Mainitse myös mahdollinen velan ja lyhennysten määrä kuukaudessa, tiedot saat kätevästi tiliotteelta. Lainatarjoukset saat 24 tunnin kuluessa, valitse ja hyväksy paras ja se on siinä. Laina maksetaan 1 -2 arkipäivän kuluessa henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

  • Tutustu lainapalveluumme ja hae kauttamme markkinoiden edullisin laina.
  • Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.
  • Yhdistä lainasi kätevästi kauttamme, säästät aikaa ja rahaa.

Milloin lainaa kannattaa hakea?

Lainan kilpailutus säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Jos mietit, pankonko saan lainaa, saat selville sen nopeasti ja turvallisesti.Kilpailutus kannattaa tehdä lainapalvelumme kautta. Se etsii sinulle parhaat lainat ja edullisimman koron. Palvelullamme on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä, liity sinäkin mukaan. Lainaa voit hakea 500 - 40000 euroa. Laina on vakuudeton kulutusluotto. Lainaa hakiessa kannattaa miettiä takaisinmaksusuunnitelmaa, ja kätevimmin lasket lainan määrän ja lyhennykset verkossa lainalaskurimme avulla. Lainojen korot ovat olleet alhaalla vuosia, lyhennykset lasketaan lainasi määrän, tulojesi ja markkinoilla vallitsevan koron mukaan.

Minkälaisen lainan tarvitsen?

Lainan kilpailutus on nykyaikainen tapa saada markkinoiden edullisin laina. Lainanhakijalta edellytetään aina puhtaita luottotietoja, sinulla ei saa olla yhtään luottohäiriömerkintää. Lainaa hakiessasi sinulla pitää olla toimiva nettiyhteys, suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sinun pitää olla myös Suomen kansalainen, vähintään 21-vuotias ja sinulla pitää olla säännölliset työ- tai eläketulot. Lainanantaja arvioi maksukykysi, jotta rahaa jää myös muuhun elämiseen. Kätevimmin maksusuunnitelman teet aina lainalaskurimme avulla.

Kuinka kauan lainan käsittely kestää?

Lainan kilpailutus on aina kuluttajan asialla. Yhdellä hakemuksella vertailet saatavilla olevat lainat ja valitset itsellesi parhaiten tarpeisiisi sopivan. Hyväksy lainatarjous ja saat lainaamasi rahat tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa. Vertaile lainoja kaikessa rauhassa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Jonottelu kivijalkapankkien jonoissa ja tiskeillä on historiaa. Lainaa voit hakea vaikka sohvalla istuen. Helppoa ja mukavaa, eikö totta? Enää et tarvitse aikoja pitkiin lainaneuvotteluihin, vaan sinä itse päätät lainan määrästä, laina-ajasta ja lyhennyksistä. Erillisiä vakuuksia tai takaajia et tarvitse, sillä myönnämme vain vakuudettomia lainoja, toisin kuin pankkilainat, jotka edellyttävät usein vakuuksia. Hae laina kauttamme jo tänään.

Miten lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu?

Lainan kilpailutus on kuluttajan etuna nyt ja tulevaisuudessa. Mietihän, miksi tuhlaisit aikaa pankeissa jonottamiseen ja pitkiin lainaneuvotteluiin, kun lainaa voit hakea milloin vain sinulle itsellesi sopii. Lainasi on aina asiantuntijoiden suosittelema ja teemme sujuvaa yhteistyötä markkinoiden tunnetuimpien pankkien ja rahalaitosten kanssa. Olemme avoinna ympäri vuorokauden, joten voit tulla meille milloin vain. Lainallesi saat maksuaikaa 6 - 120 kuukautta ja lainaa lyhennät kätevästi kuukausittain. Lainanlyhennys määräytyy aina ottamasi lainasumman, tulojesi ja markkinoilla vallitsevan koron mukaan. Sinulla on oikeus halutessasi pitää myös yksi maksuvapaa kuukausi. Vertaile lainat kauttamme jo tänään.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.