Yrityslaina

Lainalaskuri

Lainalaskuri auttaa sinua vertailemaan monta lainaa samalla kertaa. Kilpailuta lainat ja suunnittele talouttasi paremmin. Kokeile Lainalaitoksen lainalaskuria etsiessäsi joustolainaa netistä.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Etsitkö lainaa nopeasti ja turvallisesti? Lainalaitoksen lainalaskuri auttaa. Saat monta lainatarjousta kerralla.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainalaskuri

Lainalaitoksen Lainalaskuri kilpailuttaa lainat

Omien lainojesi suunnittelu on helppoa. Lainalaskuri auttaa, jos tarvitset pikaluottoa ilman vakuuksia heti esimerkiksi uuden auton hankintaan, remonttiin tai lomamatkaa varten. Haluatko saada monta lainatarjousta yhdellä kertaa? Lainalaitoksen lainalaskurin kautta saat monta tarjousta yhden lainahakemuksen kautta. Kun lähetät hakemuksen netissä, saat vastauksen saman tien. Lainalaitoksen kautta hankitun lainan todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Kauttamme löydät markkinoiden kilpailukykyisimmät lainat.

Miten Lainalaitoksen lainalaskuri auttaa

Jos tarvitset lainaa ilman vakuuksia, joustoluotto saattaa olla oikea valinta sinulle. Lainalaitoksen avulla hankittu joustoluotto tarjoaa edullista korkoa, joustavia maksuehtoja ja löydät markkinoiden pienimmät kuukausimaksut nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti. Sinua ei sidota tiukkoihin takaisinmaksuaikatauluihin tai suuriin kuukausieriin, vaan voit itse vaikuttaa lainaasi.

Sitä lyhyemmän laina-ajan saat, mitä nopeammin haluat maksaa lainaa takaisin. Jos elämäntilanteesi ei jousta kuukausittaisiin lyhennyksiin, joidenkin Lainalaitoksen kumppanien kautta saat rahoitukseesi myös maksuvapaita kuukausia. Älä menetä yöuniasi siksi, ettei sinulla olekaan varaa lyhentää lainaasi tässä kuussa. Elämän budjetointiin tarvitaan yleensä joustoa yllättäviä käänteitä varten. Silloin tällöin esimerkiksi sairastuminen voi romuttaa henkilökohtaisen talouden. Tuolloin on helpottavaa tietää, että Lainalaitoksen avulla et joudu vararikkoon, vaan sinua tuetaan. Lainalaitoksen kautta saat joustavan luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa lainaa myös lisää, jos siltä tuntuu. Lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia, joten saat vastauksen lainahakemukseesi jopa sekunneissa. Rahat saapuvat tilillesi nopeasti.

Lainalaitoksen parhaat edut ovat:

1. Lyhennysvapaat kuukaudet. Lainalaitoksen kautta saa myös lainoja, joita ei tarvitse lyhentää joka ikinen kuukausi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että maksat lainastasi vain korkoja ja kuluja.

2. Joustava luottolimiitti: voit nostaa lainaa tarvittaessa lisää sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa, kunhan olet ensin maksanut osan nostamastasi lainasta takaisin.

3. Vakuudeton laina: Lainalaitoksen kautta luottoa hakiessasi et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

4. Saat rahat tilille nopeasti: Lainalaitos on nopea, luotettava ja turvallinen vaihtoehto. Rahat ovat usein tililläsi jo saman päivän aikana lainahakemuksen jättämisestä.

Miten paljon lainaa voin saada lainalaskurilla?

Lainalaskuri auttaa sinua löytämään vakuudetonta lainaa aina 40 000 euroon asti. Voit tehdä lainahakemuksen Lainalaitoksen sivuilla saman tien ja saat kerralla monta vastausta. Saat joustoluoton, jonka määrää voi tarvittaessa myös mahdollisesti korottaa. Nettiluotto joustaa myös jos haluat joskus maksuvapaan kuukauden, jolloin maksat vaan lainasi koroista ja kuluista.

Kuka voi saada luottoa Lainalaitoksen kautta?

Voit saada lainaa Lainalaitoksen kautta, jos olet vähintään 18-vuotias, olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta yhtäjaksoisesti eikä sinulta löydy luottotiedoistasi merkintää. Kaikilla hakijoilla tulee olla säännölliset tulot. Tarvitset sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Saat lainatarjoukset sähköisesti.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.