Hae Lainaa

Lainalaskuri

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainalaskuri

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainalaskuri auttaa sinua vertailemaan monta lainaa samalla kertaa. Kilpailuta lainat ja suunnittele talouttasi paremmin. Kokeile Lainalaitoksen lainalaskuria.

$10000 $100000
1 years10 years
Your repayments are every years at
Total you will Pay:
Loading

Lainalaitoksen laskuri kilpailuttaa lainat

Omien lainojesi suunnittelu on helppoa. Lainalaskuri auttaa, jos tarvitset lainaa ilman vakuuksia heti esimerkiksi uuden auton hankintaan, remonttiin tai lomamatkaa varten. Haluatko saada monta lainatarjousta yhdellä kertaa? Lainalaitoksen kautta saat monta tarjousta yhden lainahakemuksen kautta. Kun lähetät hakemuksen netissä, saat vastauksen saman tien. Lainalaitoksen kautta hankitun lainan todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Kauttamme löydät markkinoiden kilpailukykyisimmät lainat.

Miten Lainalaskuri auttaa

Jos tarvitset lainaa ilman vakuuksia, joustoluotto saattaa olla oikea valinta sinulle. Lainalaitoksen avulla hankittu joustoluotto tarjoaa edullista korkoa, joustavia maksuehtoja ja löydät markkinoiden pienimmät kuukausimaksut nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti. Sinua ei sidota tiukkoihin takaisinmaksuaikatauluihin tai suuriin kuukausieriin, vaan voit itse vaikuttaa lainaasi.

Sitä lyhyemmän laina-ajan saat, mitä nopeammin haluat maksaa lainaa takaisin. Jos elämäntilanteesi ei jousta kuukausittaisiin lyhennyksiin, joidenkin Lainalaitoksen kumppanien kautta saat rahoitukseesi myös maksuvapaita kuukausia. Älä menetä yöuniasi siksi, ettei sinulla olekaan varaa lyhentää lainaasi tässä kuussa. Elämän budjetointiin tarvitaan yleensä joustoa yllättäviä käänteitä varten. Silloin tällöin esimerkiksi sairastuminen voi romuttaa henkilökohtaisen talouden. Tuolloin on helpottavaa tietää, että Lainalaitoksen avulla et joudu vararikkoon, vaan sinua tuetaan. Lainalaitoksen kautta saat joustavan luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa lainaa myös lisää, jos siltä tuntuu. Lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia, joten saat vastauksen lainahakemukseesi jopa sekunneissa. Rahat saapuvat tilillesi nopeasti.

Lainalaitoksen parhaat edut

  • Lyhennysvapaat kuukaudet. Lainalaitoksen kautta saa myös lainoja, joita ei tarvitse lyhentää joka ikinen kuukausi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että maksat lainastasi vain korkoja ja kuluja.
  • Joustava luottolimiitti: voit nostaa lainaa tarvittaessa lisää sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa, kunhan olet ensin maksanut osan nostamastasi lainasta takaisin.
  • Vakuudeton laina: Lainalaitoksen kautta luottoa hakiessasi et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
  • Saat rahat tilille nopeasti: Lainalaitos on nopea, luotettava ja turvallinen vaihtoehto. Rahat ovat usein tililläsi jo saman päivän aikana lainahakemuksen jättämisestä.

Miten paljon lainaa voin saada?

Lainalaskuri auttaa sinua löytämään vakuudetonta lainaa aina 50 000 euroon asti. Voit tehdä lainahakemuksen Lainalaitoksen sivuilla saman tien ja saat kerralla monta vastausta. Saat joustoluoton, jonka määrää voi tarvittaessa myös mahdollisesti korottaa. Nettiluotto joustaa myös jos haluat joskus maksuvapaan kuukauden, jolloin maksat vaan lainasi koroista ja kuluista.

Kuka voi saada luottoa Lainalaitoksen kautta?

Voit saada lainaa Lainalaitoksen kautta, jos olet vähintään 18-vuotias, olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta yhtäjaksoisesti eikä sinulta löydy luottotiedoistasi merkintää. Kaikilla hakijoilla tulee olla säännölliset tulot. Tarvitset sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Saat lainatarjoukset sähköisesti.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Etsitkö lainaa nopeasti ja turvallisesti? Lainalaitoksen lainalaskuri auttaa. Saat monta lainatarjousta kerralla.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainalaskuri ★★★★★ 5
5 1